Bitpanda kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera Bitpanda (även kallad bitpanda.com), en plattform för utbyte av kryptovalutor. Rekommenderas Bitpanda verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Bitpanda. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: Bitpanda GmbH.

 

✅ När det gäller din läge, Bitpanda nämner baserat i: Österrike.

 

✅ Om vi ​​analyserar Bitpanda -reglering, vi ser att det regleras av FMA.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitpanda ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om innehav av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Bitpanda erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bitpanda tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för utbytet.

Bitpanda webbplats
Bitpanda webbplats

Bitpanda tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningsavsnitt och oerfarna hjälpmedel, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bitpanda |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitpanda.com

Telefonnummer: har inte*

E-post: har inte*

*Det är möjligt att kontakta från formuläret på webbplatsen.

>>> Bedömning på Bitpanda <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitpanda är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter en analys kan vi säga att vi står inför ett säkert utbyte, som man kan lita på, för: det är vederbörligen reglerat, det här är det första vi tittar på, eftersom det är det viktigaste när det gäller säkerhet. Det är en enkel och lättanvänd plattform, och den är inte bara begränsad till kryptovalutor, den erbjuder också tjänster i ädla metaller som guld, silver och platina, vilket gör det till ett mer komplett utbyte med fler investeringsalternativ. Det enda dåliga vi har sett har varit några kommentarer med klagomål om höga provisioner som måste betalas.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med Bitpanda? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en klient till börsen.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitpanda? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

En kommentar till «Bitpanda: Betyg och kommentarer»

  1. Carina svar

    Jag är helt nöjd med Bitpanda de gör ett bra jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *