✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i BitQT. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om BitQT och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitiq.app – bitqt-app.net – bitiq.net – bit-iq.co – the-bitlq.com
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 AdressOkänd

⚠️ BitQT är en förmodad app som när du registrerar dig lovar vinster på upp till 60%, vilket är helt falskt, faktiskt, vi vet att det är en webbplats som används av olika mäklare (många av dem bedragare) för att samla in nya kunder med sina personuppgifter. Med den fara som detta innebär rekommenderar vi att vara mycket försiktig med sajter som liknar denna. ⚠️

Kontotyper

BitQT erbjuder inte olika konton till användare.

Information på webben

BitQT hemsida

BitQT ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? BitQT slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED BitQT.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

BitQT Videorecension

uppdateringar

Nyheter om BitQT:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2021Klagomål mot BitQT från FMA (Nya Zeeland).

Användarrecensioner

[demokrati id=”1284″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med BitQT.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av BitQT

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar BitQT

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera BitQT?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är BitQT en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att BitQT är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är BitQT pålitligt?

Nej. BitQT är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från BitQT?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till BitQT?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «BitQT: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Alla pengarna jag gav dem de behöll de är skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med BitQT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *