Bitrane kommenterar

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bitrane (även kallad bitrane.com), är en mäklare som förvaltar medel (investerar i Forex, Cryptocurrency, Futures, Binary Options och CFDs). Rekommenderas Bitrane verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Bitrane. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: XIFRA AFFÄRSGRUPP SAPI DE CV.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Mexiko.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Bitrane, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Bitrane erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bitrane tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Bitrane-webbplats
Bitrane-webbplats

Bitrane tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Bitrane |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitrane.com

Telefonnummer: +52 833 (Whatsapp)

E-post: har inte.

 

>>> Bedömning på Bitrane <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitrane är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare och tillhör den ökända Xifra Group, en mäklare som har lurat många människor och har flaggats av CNMV; när du letar efter recensioner om Bitrane vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Bitrane till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitrane? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *