Kommentarer från Bitso

I denna avdelning vi kommer att analysera Bitso (även kallad bitso.com), en Cryptocurrency exchange-plattform. Rekommenderas Bitso verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Bitso. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: The Badger Technology Limited (International), The Badger Technology Company SAS, The Badger Technology Company Serviços Digitais Ltda. och Bitso, SAPI de CV

✅ När det gäller din läge, Bitso nämner att de är baserade i: Gibraltar, Argentina, Brasilien respektive Mexiko.

✅ Om vi ​​analyserar Bitso-reglering, vi ser att den inte nämner dess reglering vid något tillfälle, Bitso regleras inte av någon finansiell myndighet.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitso ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om innehav av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Bitso erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bitso tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor sak för utbytet.

Bitsos webbplats
Bitsos webbplats

Bitso tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningsavsnitt och hjälpmedel för oerfarna, video-tutorials, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bitso |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitso.com

Telefonnummer: har inte*

E-post: har inte*

*Det är möjligt att kontakta från webbsidan.

>>> Bedömning på Bitso <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitso är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det kan vi säga att vi står inför ett säkert utbyte, som man kan lita på, eftersom det är ett av de mest populära kryptovalutahuset på marknaden och har stor anseende, det är en enkel och lätt plattform att använda, vi har också sett i andra recensioner rikliga kommentarer från människor som rekommenderar dess användning. Kanske är den negativa punkten att skattesatserna kan vara lite höga.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med Bitso? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en klient till börsen.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

Vad tycker du om Bitso? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Bitso: Betyg och kommentarer»

 1. FACUNDO SOTO svar

  Först var allt bra, nu när jag har gått ett par månader är allt fel. JAG REKOMMENDERAR DET INTE
  INVESTERA INTE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FACUNDO, tack för att du skrev, vi vet att BITSO är en mycket använd börs i Latinamerika, du kan läsa en recension om dem här: Bitso

   Vi skulle vilja veta mer detaljer från dig och även från andra BITSO-användare för att se om de arbetar på detta oetiska och professionella sätt.

   Hälsningar.

 2. Carlos Chung H. svar

  Usel service, inga råd, rekommendationer vid fel tidpunkt, bristande vinst, höga provisioner, lite nytta. av de fulaste fallen som kryptovalutan har haft. applikationen är väldigt svår, den fastnar, det tar tid att sälja
  Jag ser att de inte ens har kontor, lite mäklarsäkerhet. Jag och min familj har problem att dra tillbaka, några idéer?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev, vi vet att BITSO är en mycket använd börs i Latinamerika, du kan läsa en recension om dem här: Bitso

   Vi skulle vilja veta mer detaljer från dig och även från andra BITSO-användare för att se om de arbetar på detta oetiska och professionella sätt.

   Hälsningar.

 3. GEH svar

  Jag har förlorat mer än 10 tusen usd med den här plattformen, jag försökte göra ett uttag och jag kunde inte. 6 månader har gått och jag har fortfarande inte fått det lilla kapital som finns kvar. Kan du hjälpa mig eller rekommendera en annan mäklare som kan ge råd?

   • Omar

    Dåligt, för 1 månad sedan gjorde jag en cardano-insättning, och de krediterade aldrig saldot, de sa bara att de hade 1 anslutningsproblem, sedan bad de om 1 vecka för att fixa det, veckan gick och de löste det inte, de kontaktades och de svarar inte längre, det är verkligen en bluff

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Omar, tack för att du skrev, vi vet att BITSO är en mycket använd börs i Latinamerika, du kan läsa en recension om dem här: Bitso

    Vi skulle vilja veta mer detaljer från dig och även från andra BITSO-användare för att se om de arbetar på detta oetiska och professionella sätt.

    Hälsningar.

 4. DANIEL CABRERA svar

  Igår ringde de mig 5589934944, en kille som förutom att prata snabbt började bli nervös när jag började ställa frågor, var fick han min data? och annat. När han berättade att han skulle skicka information via post, vägrade jag att ge honom mitt e-postmeddelande, och han sa att de bara har namnet och ibland lite mer information, vilket gjorde mig misstänksam, jag sa till honom att han inte var intresserad och han sa till mig, vi är alla intresserade av att vara ekonomiskt oberoende, eller hur? Jag sa till honom, ja, naturligtvis, men jag tror inte att någon är så intresserad av min ekonomi att ringa mig, så när jag vill ska jag leta efter någon att närma sig. och lägg på! Jag hoppas att de inte ringer mig längre.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DANIEL, tack för att du skrev, men vi vet att BITSO är ett allmänt använt utbyte i Latinamerika, du kan läsa en recension om dem här: Bitso

   Kan det vara så att de utgav sig som Bitso och var en annan mäklare?

   Hälsningar.

 5. HUMBERTO GUZMAN svar

  ALLT VERKAR BRA för mig, jag har jobbat och jag fortsätter att jobba med dem och de är mycket effektiva

 6. ANASTACIA svar

  Hej gemenskapen, jag gick in med dem, jag tog redan ut pengar en gång, nu ber de mig om mer pengar för att göra en större investering och det är här jag är lite rädd för att rådgivaren säger åt mig att leta efter alternativ (skuld) för att gå in i denna investering ... jag är förvirrad för om jag hade arbetat bra med dem ..

 7. Esteban svar

  Hittills har jag inte haft några problem ... allt normalt och snabbt när jag flyttar kontot ..

 8. Javier Figueroa svar

  Enligt min erfarenhet av BITSO har allt varit bra, de retreater som jag har gjort har varit perfekta och utan dröjsmål har jag inte upptäckt några besvär.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack för att du skrev och tillhandahöll denna information så att våra användare tar hänsyn till den.

   Hälsningar.

 9. Facundo Soto platshållarbild svar

  Allt är utmärkt, jag kan inte klaga på någonting, det har inte gått länge men uppmärksamheten har varit mycket bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.