✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Bitso. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bitso och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbito.com
???? företaget*The Badger Technology Limited (International), The Badger Technology Company SAS, The Badger Technology Company Serviços Digitais Ltda. och Bitso, SAPI de CV
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressGibraltar, Argentina, Brasilien respektive Mexiko

⚠️ Bitso ägs av företaget The Badger Technology Limited ligger i Gibraltar, Argentina, Brasilien och Mexiko, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Bitso erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

bitso hemsida

Bitso ger en grundläggande förklaring om finansiella produkter än några livediagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningssektioner och hjälp för nybörjare, video-tutorials, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av Bitso ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Bitso.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Bitso:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Bitso-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”809″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Bitso.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Bitso

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bitso

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Bitso?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bitso en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Bitso är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Bitso pålitlig?

Nej. Bitso är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Bitso?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bitso?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

21 kommentarer om «Är Bitso en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Robert svar

  Vilken bra dag

  På samma sätt kontaktade en person i telegram mig och såg att ovannämnda applikationer är relaterade i Google play, Bitso och Sigen.pro gav mig förtroende och jag började investera men jag är i ett skede där jag försöker göra ett uttag från Sigen.pro så att uttaget når mitt bitso-konto och de ber mig om en insättning för att låsa upp blockadkedjan.

  Jag behöver veta om dessa appar är tillförlitliga eller inte, snälla hjälp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Robert, BETALA INTE NÅGOT, DET ÄR ETT BEDRÄGERI. De använder alltid falska namn, påhittade, var försiktiga. Tack för att du kommenterar SIGEN.pro. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *