Bux mäklare

BitStarMarkets kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BitStarMarkets (även kallad bitstarmarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen BitStarMarkets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om BitStarMarkets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är BitStarMarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren mDet hävdar att det är baserat i Schweiz, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BitStarMarkets, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1:10, kontoansvarig, upp till 50% bonus, 24/5 support, plattformspromenad

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.001, hävstång upp till 1:20, Senior kontoansvarig, upp till 75% bonus, 24/5 support, teknisk utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $20.001, hävstång upp till 1:30, Executive Account Manager, upp till 100% bonus, 24/5 support, teknisk och grundläggande utbildning.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.001, utnyttja upp till 1:40, VIP-kontoansvarig, upp till 150% bonus, support dygnet runt, teknisk och grundläggande utbildning.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $200.001, utnyttja upp till 1:40, BD-kontoansvarig, upp till 150% bonus, support dygnet runt, teknisk och grundläggande utbildning.

BitStarMarkets kontotyper
BitStarMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som BitStarMarkets erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BitStarMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

BitStarMarkets webbplats
BitStarMarkets webbplats

BitStarMarkets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om BitStarMarkets 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bitstarmarkets.com

📞 Telefonnummer: + 44-20-8089-9314

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på BitStarMarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BitStarMarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BitStarMarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om BitStarMarkets, hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FSMA BitStarMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA: s varning från mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BitStarMarkets? Vad har du upplevt?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.