✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Black Bridge Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Black Bridge CapitalVi tror att CFD är en mäklare, men det är inte klart eftersom de inte ger mycket information på sin webbplats, de tillhandahåller också den finansiella rådgivningen. Rekommenderas Black Bridge Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Black Bridge Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner det inte. Även om webbplatsen nämner att vara i namnet på NORBERTO HERNAN CORTES VEGA och ha en adress i Culiacán, Sinaloa, Mexiko.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Culiacán, Mexiko. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Black Bridge Capital inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Black Bridge Capital, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konto, investeringsplaner: Silver, guld och platina. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Silverkonto: 3 månader (även om det inte anger 3 månader av vad, kanske av beständighet?), Fokuserat på teknikföretag.

Guldkonto: 6 månader, reklam- och analystjänster.

Platinakonto: 1 år, moderna företag, anpassar vi oss efter våra kunders behov.

Black Bridge Capital -kontotyper
Black Bridge Capital -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera Vad Black Bridge Capital erbjuder: de nämner det inte, kanske Black Bridge Capitals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Black Bridge Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Black Bridge Capital webbplats
Black Bridge Capital webbplats

Black Bridge Capital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundläggande förklaring och om du går in i detalj om de tjänster som Black Bridge Capital erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Black Bridge Capital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bbcapital.mx

Telefonnummer: +52 (667) 455 5115 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Black Bridge Capital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Black Bridge Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter värderingar på Black Bridge Capital hittade vi verkligen ingen annan värdering, vilket tyder på att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”277″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Black Bridge Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Ricardo Galip svar

  Vilket företag i Culiacán är reglerat att driva?

 2. Andres svar

  Vad jag såg på BlackBridge Capital -sidan är att de lägger ett uttalande på sin huvudsida, där de avgränsar sig från smart business corp, där de kommenterar att de under lång tid inte har hanterat resurser eller investeringar, det gör jag inte vet om har sett uttalandet.
  Om någon av er hade någon obehaglig upplevelse, har jag säkert inte direkt att göra med BlackBridge Capital, eftersom jag är en kund hos BlackBridge Capital och behandlingen och seriösheten av deras råd och hantering av mina resurser har varit oklanderlig.
  När det gäller vad David berättar, det låter som ett rykte, det är därför "en vän till en vän sa till mig att hans kusins ​​kusin hade blivit lurad", jag tror att det måste finnas allvar i kommentarerna, eftersom det genom kommentarer alltså är rykte och felfria banor förstörd.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Black Bridge Capital (webbplats: bbcapital.mx), den här mäklaren är en SCAM, den har ingen typ av föreskrifter, det är ett enkelt företag från Mexiko utan en specifik licens eller något för stilen. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. DAVID svar

  DE ÄR SCAMMAR !!! INVESTERA INTE MED DENNA TYVER DE SKAMMADE EN MYCKET NÄR VÄN

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Black Bridge Capital, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 5. mariele svar

  Kan du kommentera Smart Business Corp?
  smartfundlimited .com / home /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariele, tack för informationen, vi har lagt till Smartfundlimited (smartfundlimited. Com / home /) i vår lista och vi arbetar redan med en granskning av dem som snart kommer att vara redo. Vi kommer att meddela dig på samma sätt.
   För tillfället kan jag berätta att hur webbplatsen är uppbyggd ser ut som en SCAM, det är klart att företaget ägs av mexikanska ägare eftersom språkets flagga (spanska) uttrycker det med Mexikos flagga, de har ingen reglering och kan göra med dina pengar vad de gillar, prata om ett företag i Vanuatu som är en mini -förlorad ö nära Australien, så jag rekommenderar att du håller dig så långt som möjligt från en mäklare så här, det rekommenderas inte.

   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/ranking-mejores-brokers-recomendados/

   De talade bra om XM till oss.

   Hälsningar.

 6. Daniel svar

  Kompletterar Martins kommentar är Smart Business Corp -webbplatsen https://www.smartbusinesscorp.com.mx/ De erbjöd mig att vara en del av detta projekt och jag tror att de går hand i hand med Black Bridge Capital för att generera avkastning på investeringar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med Black Bridge Capital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Kan du förklara förhållandet mellan Black Bride Capital och dessa från Smart Business Corp? Vi kan inte förstå ditt budskap.

   hälsningar

 7. Martin svar

  Hej, god morgon, tack för informationen, kan du hjälpa mig att analysera smart business corpya att det finns en kopplingspunkt med detta företag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, har du företagets webbplats?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *