Annonsera med oss

Kommentarer om Black Bridge Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Black Bridge CapitalVi tror att CFD Ă€r en mĂ€klare, men det Ă€r inte klart eftersom de inte ger mycket information pĂ„ sin webbplats, de tillhandahĂ„ller ocksĂ„ den finansiella rĂ„dgivningen. Rekommenderas Black Bridge Capital verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Black Bridge Capital. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mner det inte. Även om webbplatsen nĂ€mner att vara i namnet pĂ„ NORBERTO HERNAN CORTES VEGA och ha en adress i CuliacĂĄn, Sinaloa, Mexiko.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: CuliacĂĄn, Mexiko. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Black Bridge Capital inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Black Bridge Capital, mĂ€rkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konto, investeringsplaner: Silver, guld och platina. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Silverkonto: 3 mÄnader (Àven om det inte anger 3 mÄnader av vad, kanske av bestÀndighet?), Fokuserat pÄ teknikföretag.

Guldkonto: 6 mÄnader, reklam- och analystjÀnster.

Platinakonto: 1 Är, moderna företag, anpassar vi oss efter vÄra kunders behov.

Black Bridge Capital -kontotyper
Black Bridge Capital -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera Vad Black Bridge Capital erbjuder: de nÀmner det inte, kanske Black Bridge Capitals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Black Bridge Capital tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Black Bridge Capital webbplats
Black Bridge Capital webbplats

 

Black Bridge Capital ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundlÀggande förklaring och om du gÄr in i detalj om de tjÀnster som Black Bridge Capital erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Black Bridge Capital

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bbcapital.mx

Telefonnummer: +52 (667) 455 5115 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Black Bridge Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Black Bridge Capital Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, det ger vÀldigt lite information om de tjÀnster som företaget erbjuder, det nÀmner inte vilket företag det tillhör nÀr man letar efter vÀrderingar pÄ Black Bridge Capital hittade vi verkligen ingen annan vÀrdering, vilket tyder pÄ att det Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Black Bridge Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

13 kommentarer om «Black Bridge Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Ricardo Galip svar

  Vilket företag i Culiacån Àr reglerat att driva?

 2. Andres svar

  Vad jag sÄg pÄ BlackBridge Capital -sidan Àr att de lÀgger ett uttalande pÄ sin huvudsida, dÀr de avgrÀnsar sig frÄn smart business corp, dÀr de kommenterar att de under lÄng tid inte har hanterat resurser eller investeringar, det gör jag inte vet om har sett uttalandet.
  Om nÄgon av er hade nÄgon obehaglig upplevelse, har jag sÀkert inte direkt att göra med BlackBridge Capital, eftersom jag Àr en kund hos BlackBridge Capital och behandlingen och seriösheten av deras rÄd och hantering av mina resurser har varit oklanderlig.
  NĂ€r det gĂ€ller vad David berĂ€ttar, det lĂ„ter som ett rykte, det Ă€r dĂ€rför "en vĂ€n till en vĂ€n sa till mig att hans kusins ​​kusin hade blivit lurad", jag tror att det mĂ„ste finnas allvar i kommentarerna, eftersom det genom kommentarer alltsĂ„ Ă€r rykte och felfria banor förstörd.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjÀlper till med information om Black Bridge Capital (webbplats: bbcapital.mx), den hÀr mÀklaren Àr en SCAM, den har ingen typ av föreskrifter, det Àr ett enkelt företag frÄn Mexiko utan en specifik licens eller nÄgot för stilen. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. DAVID svar

  DE ÄR SCAMMAR !!! INVESTERA INTE MED DENNA TYVER DE SKAMMADE EN MYCKET NÄR VÄN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjÀlper till med information om Black Bridge Capital, denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. Mariele svar

  Kan du kommentera Smart Business Corp?
  smartfundlimited .com / home /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariele, tack för informationen, vi har lagt till Smartfundlimited (smartfundlimited. Com / home /) i vÄr lista och vi arbetar redan med en granskning av dem som snart kommer att vara redo. Vi kommer att meddela dig pÄ samma sÀtt.
   För tillfÀllet kan jag berÀtta att hur webbplatsen Àr uppbyggd ser ut som en SCAM, det Àr klart att företaget Àgs av mexikanska Àgare eftersom sprÄkets flagga (spanska) uttrycker det med Mexikos flagga, de har ingen reglering och kan göra med dina pengar vad de gillar, prata om ett företag i Vanuatu som Àr en mini -förlorad ö nÀra Australien, sÄ jag rekommenderar att du hÄller dig sÄ lÄngt som möjligt frÄn en mÀklare sÄ hÀr, det rekommenderas inte.

   Om du vill börja arbeta med en mÀklare rekommenderar vi att du tittar pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   De talade bra om XM till oss.

   HĂ€lsningar.

 5. Daniel svar

  Kompletterar Martins kommentar Àr Smart Business Corp -webbplatsen https://www.smartbusinesscorp.com.mx/ De erbjöd mig att vara en del av detta projekt och jag tror att de gÄr hand i hand med Black Bridge Capital för att generera avkastning pÄ investeringar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med Black Bridge Capital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Kan du förklara förhÄllandet mellan Black Bride Capital och dessa frÄn Smart Business Corp? Vi kan inte förstÄ ditt budskap.

   hÀlsningar

 6. Martin svar

  Hej, god morgon, tack för informationen, kan du hjÀlpa mig att analysera smart business corpya att det finns en kopplingspunkt med detta företag

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, har du företagets webbplats?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *