Bux mäklare

Kommentarer till Black Wallstreet Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera Black Wallstreet Capital, en "mäklare ”av CFD: er. Även om Más också erbjuder andra investerings- och kapitalhanteringstjänster.

Den nämnda mäklaren ägs av: BWC Independiente, SA de CVoch vad gäller din läge, nämner mäklaren att ha baserad i Mexico City.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner att regleras av mexikanska CNBV.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vanligtvis analyserar vi de olika kontotyperna i det här avsnittet, men Black Wallstreet Capital specificerar inte denna typ av information.

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: vi tror att mäklarplattformen som Black Wallstreet Capital arbetar med, även om den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Black Wallstreet Capital-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Black Wallstreet Capital webbplats
Black Wallstreet Capital webbplats

Black Wallstreet Capital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ett diagram med priset på vissa aktier i populära företag som Google.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Black Wallstreet Capital-mäklaren

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: bwc.com.mx

Telefonnummer: (55) 6819-7325

E-post:[e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Black Wallstreet Capitals rykte är oklart, men vi föreslår försiktighet Varför? Eftersom vi har hittat några kommentarer på internet som nämner svårigheter med kapitaluttaget, även om vi inte har kunnat verifiera riktigheten av kommentarerna.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Black Wallstreet Capital? Vad har du upplevt?

 

 

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Black Wallstreet Capital»

 1. Mauricio Posada svar

  Jag rekommenderar dem inte.

  Det finns flera personer jag känner som har tappat pengar med dem och det är att de inte bryr sig om dina pengar, deras enda intresse är att generera vinster genom de provisioner de genererar genom att sälja och köpa positioner, oavsett handikapp.

  Du måste vara försiktig om de ber dig att fortsätta som kund eftersom det är en krok att fortsätta tömma ditt konto med de provisioner de hanterar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Black Wallstreet Capital ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.