Kommentarer till BlackBull Markets

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera BlackBull Markets (även kallad med namnet: blackbullmarkets.com/es), är en mäklare av forex och CFD. Rekommenderas BlackBull Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om BlackBull Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är BlackBull Markets ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

BlackBull Markets nämner att vara en del av: Black Bull Group Limited.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Nya Zeeland enligt hemsidan, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att BlackBull Markets den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: BlackBull Markets är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder BlackBull Markets, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder BlackBull Markets, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standard ECN-konto- Minsta initiala insättning på $ 200, spridning från 0,8, inga provisioner, minsta lotstorlek på 0,01, hävstång upp till 1: 500.

ECN Prime-konto- Minsta initiala insättning på $ 2.000, spridning från 0,1, provision på USD 6 per lot, minsta lotstorlek på 0,01, hävstång upp till 1: 500.

Institutionellt ECN-konto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 0,0, spridning från 0,01, förhandlingsbara provisioner, minsta lotstorlek på 1, hävstång upp till 500: XNUMX.

BlackBull Markets kontotyper
BlackBull Markets kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som BlackBull Markets erbjuder är: MetaTrader4, MetaTrader5 och WebTrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BlackBull Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

BlackBull Markets webbplats
BlackBull Markets webbplats

BlackBull Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de olika instrument som är möjliga att handla med BlackBull Markets, ekonomisk kalender, egentligen inte många fler verktyg eller information finns på denna mäklares webbplats.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information BlackBull Markets

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: capitalblackbullmarkets.com/en

📞 Telefonnummer: (+64) 9 558 5142

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade BlackBull Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på BlackBull Markets

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget BlackBull Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om BlackBull Markets? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «BlackBull Markets: betyg och recensioner»

 1. daniel baxin svar

  Jag skulle vilja veta om blackbullmarkets-mäklaren är licensierad och reglerad i Mexiko, och om den bara är i Nya Zeeland, är den pålitlig?

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Daniel, du borde kolla recensionen om dem HÄR, det är inte tillförlitligt, de är en BLUFFÄR.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *