✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Grupo Black. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Grupo Black och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbmgroup.co | blackmarketsfund.com | groupblack.co | blackbm.com
???? företagetSvart bakgrundsgrupp
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Grupo Black ägs av företaget Grupo Black Fondo nämner inte var den ligger, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget är beläget på en mycket opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Grupo Black erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Black Groups webbplats

Grupo Black ger en förklaring om de tjänster den erbjuder, nyheter, FAQ-sektionen, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge erbjuder företaget inga telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Grupo Black ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Grupo Black.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av Grupo Black

uppdateringar

Nyheter om Grupo Black:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Grupo Black-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”1292″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Grupo Black.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Grupo Black

Hur man rapporterar Grupo Black

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Grupo Black?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Grupo Black en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Grupo Black är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Grupo Black pålitlig?

Nej. Grupo Black är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Grupo Black?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Grupo Black?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

45 kommentarer om «Är Grupo Black en bluff? 2023 recensioner»

 1. Benito Garza svar

  Hej alla, jag var ett offer för dessa bedragare, jag investerade $679,000.00 6 dollar, de första 700,000 månaderna skickade de pengar till mig, men när jag ville ta ut ett stort belopp blockerade de mig och pengarna kom aldrig, de slog mig på allvar, snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar, det var nästan $XNUMX XNUMX dollar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Benito, Du måste återfå dina pengar, prata med CHAT på denna webbplats eller fyll i formuläret så kommer de att kontakta dig för att bedöma ditt fall och få tillbaka dina pengar. De returnerar aldrig pengarna, tack för din kommentar om Grupo Black (även kallad Black Markets). Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *