Kommentarer till Blue Beast
I denna avdelning vi kommer att analysera Blå odjur (kallas även av namnet: bluebeast.org), är en PTC-webbplats (Paid To Click). Rekommenderas Blue Beast verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Blue Beast ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det blå djur ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Blue Beast nämner att vara en del av: Blue Beast Investments LLC. (inga registreringsdata)

 

❌ När det gäller din läge, Thetill företaget nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Blue Beast är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Blue Beast, vi märkte att det erbjuder 8 olika typer av paket: Baspaket, Standardpaket, Pluspaket, Massivt paket, Insiderpaket, Elite-paket, Safirpaket och Royal Sapphire-paket. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundpaket: Minsta initiala insättning på 4.000 PKR, daglig gräns 10 PTC, remissbonus upp till nivå 1, validering 100 dagar.

Standardpaket: minsta initiala insättning på 10.000 PKR, daglig gräns 25 PTC, remissbonus upp till nivå 1, validering 100 dagar.

Plus-paket: Minsta initiala insättning på 16.000 PKR, daglig gräns 40 PTC, remissbonus upp till nivå 2, validering 100 dagar.

Massivt paket: dMinsta initiala insättning på 25.000 65 PKR, daglig gräns 3 PTC, remissbonus upp till nivå 100, validering XNUMX dagar.

Insider Pack: dMinsta initiala insättning på 35.000 90 PKR, daglig gräns 4 PTC, remissbonus upp till nivå 100, validering XNUMX dagar.

Elite-paket: dMinsta initiala insättning på 50.000 130 PKR, daglig gräns 5 PTC, remissbonus upp till nivå 100, validering XNUMX dagar.

Safirpaket: dMinsta initiala insättning på 75.000 195 PKR, daglig gräns 5 PTC, remissbonus upp till nivå 100, validering XNUMX dagar.

Royal Circle-paketet: dMinsta initiala insättning på 100.000 260 PKR, daglig gräns 5 PTC, remissbonus upp till nivå 100, validering XNUMX dagar.

Blue Beast-kontotyper
Blue Beast-kontotyper (1)
Blue Beast-kontotyper
Blue Beast-kontotyper (2)
Blue Beast-kontotyper
Blue Beast-kontotyper (3)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. klicka här för att se bild 1 i full storlek, klicka här för att se bild 2 i full storlek y klicka här för att se bild 3 i full storlek.

La plattform att fungera som Blue Beast erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Blue Beast tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Blue Beast webbplats
Blue Beast webbplats

Blå odjur ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Blå odjur 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: bluebeast.org

📞 Telefonnummer: + 447868745490

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Blue Beast. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Blue Beast ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Blå odjur är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent och registrerat i en skatteparadis, erbjuder inte juridisk information och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Blue Beast? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Blue Beast: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel svar

  Det är en bedrägeri, jag har ALDRIG RÖRT EN PENNA MED VINST, JAG Tappade MYCKET PENGAR, KAN DU RÅDDA MIG?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du kommenterade Blue Beast. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *