✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Blue Trades Fx Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Blue Trades Fx (även kallad bluetradesfx.com), är en Forex-signalleverantör. Rekommenderas verkligen Blue Trades Fx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Blue Trades Fx ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Blue Trades Fx ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Företaget nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, nämner att baseras på: det nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget: de nämner ingenting om att vara reglerade, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Blue Trade Fx, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Blue Trades Fx erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Blue Trades Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Blue Trades Fx webbplats
Blue Trades Fx webbplats

Blue Trades Fx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Blue Trades Fx 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bluetradesfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi granskade Blue Trades Fx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Blue Trades Fx <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Blue Trades Fx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man tar försiktighet, eftersom det inte nämner information om företaget när som helst, det är inte känt vem som står bakom det, och därför har de från anonymitet stor frihet att manipulera data. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Blue Trades Fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Blue Trades Fx? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Blue Trades Fx: Betyg och kommentarer»

 1. Moises svar

  Jag vill vara med blå affärer i din högfrekventa kopia men jag känner mig lurad att provisionen är 50 % för mycket för att tjäna 7 % per månad

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Moises, tack för att du skrev om Blue Trades Fx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Returnerar inte pengar till kunderna.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. J. svar

  Jag har bluffats av bluetrades

  God morgon, jag hade två konton (ett privat och ett annat företag) som följde en konservativ strategi, enligt telegramkanalen och dess webbplats, och som erbjöd en maximal DD på 40%, men jag smälte nästan de två kontona och jag förlorade nästan cirka 4000 dollar.

  Jag har skickat e-post till bluetrade men de ger ingen kontaktperson, kontor eller företagsnamn, och jag har sett genom cnmv att det är en finansiell bar.

  Jag ville veta betalningsprocenten

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej J., tack för att du kommenterade Blue Trades Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du kommenterade Blue Trades Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Nico Lopez svar

  Tack för recensionen, det är mycket svårt att veta vem man ska lita på och vem inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nico, tack för att du kommenterade Blue Trades Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *