I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Bobole. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bobole och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsboboleubtc.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformBobole
📌 AdressOkänd

⚠️ Bobole offentliggör inte namnet på företaget som driver det och lämnar ingen information om det, denna praxis är vanlig i ponzi system. ⚠️

Kontotyper

Bobole erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

Bobole hemsida

Bobole ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, live-diagram, kampanjer, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av Bobole ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Bobole.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Bobole:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om Bobole? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Bobole.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Bobole

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bobole

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Bobole?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bobole en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Bobole är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Bobole pålitlig?

Nej. Bobole är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Bobole?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bobole?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Bobole en bluff? Åsikter från 2022»

 1. ttam svar

  Webbplatsen heter bobole, titta i avsnittet "Om oss" där det står att det är den billigaste handelsplattformen för digitala tillgångar i världen. Det står bland annat att det har erhållit en CADENA-licens för den kanadensiska efterlevnadszonen sedan den skapades i London 2006. Det finns också ett intyg om inkorporering av ett privat aktiebolag med numret 13848191. Detta certifikat kommer från företagets hus. kommer från den lilla information som "tränaren" erbjuder oss eftersom vi gör transaktioner strikt styrda av honom i en grupp på mer än 3.000 2 personer på telegram. Enligt honom guidar han oss till nybörjare eftersom han får %30.000 av provisioner från varje medlem i varje vunnen omgång, och får $2 5 i provision varje dag. Samtidigt erbjuder han oss också %200 provisioner för varje person som vi bjuder in och om det är fler än 300 personer förvandlar han oss till "ambassadörer" och ger oss en belöning på 569 dollar. Jag investerade 24 dollar. Nu har jag 48 dollar, vi förlorar aldrig och om det händer garanterar han oss en återbetalning om vi följer hans instruktioner exakt, för "det är win-win" nu pressar han mig att bilda ett lag eller lägga till mer pengar på mitt konto. Jag sa till honom att jag skulle ta ut alla mina pengar imorgon för att visa mina vänner och att de litar på (ljuger) som han svarade för att bara ta en del och jag upprepade att mina vänner ville att jag skulle ta ut allt för att kontrollera. Han sa till mig att göra det nu, som jag sa till honom att jag ville göra det imorgon för att kunna operera ikväll, han svarade att om jag tog ut mina pengar nu skulle de nå min plånbok inom 3 timmar, och att om jag gjorde det efter operationen skulle den nå mig inom 3 timmar. Jag tog redan ut en liten summa och den kom efter XNUMX timmar. Jag måste överföra mitt belopp till saldoappen. Han undviker mig också frågor om vilken typ av reklam han gör eftersom jag nämner att han har spenderat XNUMX miljoner dollar på reklam och de visas inte på Google eller på sociala nätverk.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ttam, tack för att du skrev om Bobole. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.