✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Borjatube Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Borjatube (även kallad borjatube.com), är en online investeringskurs. Rekommenderas Borjatube verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Borjatube. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ATLAS GALT PROJECT SLU

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Andorra.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Borjatube, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.


La plattform att fungera som Borjatube erbjuder är: det nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Borjatube tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Borjatube webbplats
Borjatube webbplats

Borjatube tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Borjatube |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: borjatube.com

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från webbsidechatten

>>> Bedömning på Borjatube <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Borjatube är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en ny kurs och vi inte vet kvaliteten på dess material, å andra sidan rekommenderar vi inte dessa online-kurser eftersom de flesta arbetar med bedrägliga mäklare eller i många fall är de vanligtvis själva. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”903″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Borjatube: Betyg och kommentarer»

 1. Borja svar

  Bäst för alla,

  Jag studerar för närvarande Gold-programmet av Borja (Borjatube) och Lorenzo, vars pris är € 3000. Att vara helt ärlig mot dig har jag bluffat. För det första är metoden inte bra, tvärtom är den mycket tvetydig och det enda den kommer att göra är att du förlorar alla dina pengar eftersom det inte ger en tydlig post. Efter att ha kontaktat dussintals studenter från programmet för att försöka få sin åsikt insåg jag att ALLA var i samma situation, ingen var lönsam och de hade försökt i flera år. Lorenzo och Borja försöker övertyga dig om att felet ligger hos personen, att psykiskt eller tekniskt inte är beredd att vara näringsidkare, det värsta är att de lyckas övertyga dig, något som jag tycker är äckligt ... Naturligtvis är metoden kommer att berätta att det är kontrasterat men ALDRIG De visar ingen analys eller backtest, och du kommer inte heller att se dem fungera live eller visa sina resultat, även om du frågar dem, för de har inte dem. Om du gör analysen på egen hand av metoden kommer du att se att det inte ens i bästa fall skulle vara lönsamt. Du kommer inte heller ha kontakt med någon annan student, för annars skulle du dela alla dina åsikter och du skulle se att ingen kunde tjäna pengar på sin strategi. DE ÄR INTE HANDLARE, de säljer bara kurser i en metod som inte är lönsam och bedrar människor med den. Den som läser detta, jag uppmanar er starkt att inte göra någon av dessa herrkurser, jag vill inte att fler ska falla i samma fälla än hundratals studenter som redan har fallit.

  Tack så mycket för din tid,
  Hälsningar till alla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Borja, Det du säger är mycket hjälpsamtVar görs investeringarna, med dem eller med en annan mäklare? Tack för att du delar din erfarenhet med Borjatube. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariela, tack för att du delar din erfarenhet med Borjatube. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *