Annonsera med oss

Borneo Trading Group kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Borneo Trading Group, Àr en Forex- och CFD-mÀklare. Rekommenderas verkligen Borneo Trading Group för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Panama.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Borneo Trading Group inte nĂ€mner absolut ingenting om nĂ„gon reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Borneo Trading Group, vi mĂ€rkte att de inte riktigt ger mycket information om att Ă€ga olika typer av konton

den plattformar att fungera som Borneo Trading Group erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Borneo Trading Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Borneo Trading Groups webbplats
Borneo Trading Groups webbplats

Borneo Trading Group tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om de produkter som erbjuds, en förklaring ovanför de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Borneo Trading Group

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bortrgroup.com

Telefonnummer: + (507) 64390835

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VĂ€rdering av Borneo Trading Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Borneo Trading Group Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: de ger vĂ€ldigt lite information om dem, de nĂ€mner inte vilket företag de tillhör, allt tyder pĂ„ att det Ă€r ett oreglerat företag nĂ€r man letar efter andra utvĂ€rderingar eller Ă„sikter. om företaget, nej, vi har inte hittat nĂ„gonting, vilket tyder pĂ„ att det Ă€r en ”ny” mĂ€klare, utan nĂ„gra meriter.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Borneo Trading Group? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

47 kommentarer om «Borneo Trading Group: Betyg och kommentarer»

 1. Ramiro svar

  Tack vÀnner för informationen, tack till er sÄ satte jag inte in ett öre mer till dessa tjuvar och med mychargebacks kan du till och med Ätervinna en stor del av det investerade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ramiro, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. medarbetare svar

  Tja, det Àr trÄkigt att alla klagar i chattarna men de gÄr inte lÀngre Àn detta, i företagsöverstyrelsen genomförs en process mot de företagen, men de tjugo drabbade har inte slutförts, och utan det skulle fÄngsten kunna inte konfigureras.

  Det Àr en process som görs frÄn datorn, skicka dina klagomÄl till e-post [e-postskyddad] om möjligt ge bevis (betalningar - kvitton - adresser - telefonnummer).

  LÄt oss agera, lÄt oss inte klaga !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Collaborator.

 3. hjÀlp svar

  Innan borneo-handel fanns det e-marknad med vilka det aldrig fanns nÄgra problem efter att ha blivit mÀklare. Det var en total katastrof, pengarna har inte returnerats, vad kan jag göra? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej hjÀlp, tack för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du webbplatsen Àr den hÀr e-marknaden som du nÀmner?

   hÀlsningar

 4. Javier Serrano svar

  Tillbaks igen. Jag har redan lÀmnat klagomÄlet till supersociedades som beskrivs av en annan berörd i hans kommentar. Vi Àr tvÄ offer för Borneo-bluffen som vi aktivt fördömer och gÄr med i rÀttegÄngen för andra drabbade.
  Jag bifogar svaret frÄn supersociedades: "Enligt din begÀran informerar jag dig om att detta tilldelades registreringsnumret 2019-01-380519"
  SnÀlla, det finns redan tvÄ Är av bedrag och lögner, lÄt oss rapportera det nu!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för all information om Borneo Trading Group Javier.

 5. medarbetare svar

  God morgon alla, Superintendency of Companies gör en utredning om företagen för dessa herrar. Skicka dina klagomÄl till e-postmeddelandet [e-postskyddad] om möjligt tillhandahÄlla bevis (betalningar - kvitton - adresser - telefonnr)

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Collaborator, tack sÄ mycket.

   Vi rekommenderar att du lÀser Collaborator-meddelandet, information av stort intresse.

 6. lurad av borneo svar

  Den som Àr intresserad av att lÀmna in grupptalan krÀver minst 20 personer, jag har redan fyra (4) personer som ska anmÀla till övervakningsmyndigheten, för olaglig insamling av pengar och bedrÀgerier, vi kan inte tillÄta dessa tjuvar att ge de stora liv till revben av pengar som mÄnga med möda har vi skaffat.
  initiativet Ă€r att de skriver till mig pĂ„ posten [e-postskyddad], för att konsolidera en WhatsApp -grupp och planera hur vi ska hantera den kollektiva rĂ€ttegĂ„ngen, Ă€r ytterligare bevis avsedda att göra detta problem offentligt av den lokala tidningen TĂșlua Valle och i nyheterna om Caracol -kanalen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lurad", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 7. Lurad svar

  Hej. Jag har ocksÄ pÄverkats av denna situation, mer Àn ett Är utan att fÄ utdelning. Har nÄgon redan inlett ett klagomÄl mot dessa mÀnniskor i nÄgon stad?

 8. Xabu svar

  Hej!
  Jag pÄverkas av Birneo Trading Group-bedragare. 16 mÄnader lovar jag det som aldrig var. Det fanns ingen utdelning eller avkastning. Jag blev medlem i staden Tuluà genom herr Angelo och varje mÄnad, för 16 mÄnader sedan, som nÀstan har kommit, att en bank, att postanvisningarna och i dem stal de allas pengar.
  Jag kontaktade Panamakontoret dÀr de Àr mer synonyma och de svarar automatiskt med undvikelser. Jag skickade ocksÄ e-post till "bedragare" men fick inget svar.
  De rÄnade oss framifrÄn och vi tackade till och med för bluffen som de gjorde oss. Förhoppningsvis och det finns exemplariskt straff för de HP frÄn Borneo Group!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Xabu, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Boreno Trading Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 9. uppmÀrksamhet svar

  Var försiktig eftersom CNMV i Spanien har markerat dem som en möjlig bluff och ekonomisk chiringuito

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej UppmÀrksamhet, tack sÄ mycket för informationen om Borneo Trading Group.

   HĂ€lsningar.

 10. Javier Serrano Marin svar

  Jag har kommunicerat till posten "bluff" och tyvÀrr har det varit en total tystnad. Har nÄgon annan försökt kommunicera? Vilken erfarenhet fick du?
  Tack till rekommenderade mÀklare för rapportering och till er alla för rapportering. LÄt oss förhindra att fler mÀnniskor hamnar i Borneo Group.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Boreno Trading Group, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vi Àr glada att kunna hjÀlpa investerare.

   HĂ€lsningar.

 11. Borneo Trading-bluff svar

  Mina herrar, detta bedrÀgeri har stora proportioner ... allt du har skrivit i dessa inlÀgg Àr verkligt, försvann medlen? Höll de ursprungliga mÀklarna pengarna? lurade eller behöll pengarna? förlorade de pengar i operationer de genomförde? Gemensamma nÀmnare hÀr Àr att det finns mÀnniskor som kÀnner sig lurade i Colombia, Panama och mÄnga andra lÀnder som anförtrott sina besparingar till denna grupp ... Jag föreslÄr att vi gÄr med och alla skickar sina Àrenden till ett e-postmeddelande som nÄgon skapade för att gÄ samman och se om medlen kan Ätervinnas, ju mer vi Àr, desto mer tryck blir det. FrÄgan Àr var Àr de som ansvarar för förvaltningen av gruppens medel och vad gör de för att lösa denna situation.
  Skriva till: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Borneo Trading Scam", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Vi rekommenderar ocksÄ att du delar informationen hÀr istÀllet för i ett e-postmeddelande och privat, till göra det offentligt.

   HĂ€lsningar.

 12. M svar

  Jag har vĂ€ntat pĂ„ min pension i mĂ„nader, MÅNADER, vad hĂ€nder om bankerna, vad hĂ€nder om semestern inte lĂ€ngre vet vilken ursĂ€kt att ge mig, JAG VILL Mina pengar-bedragare, jag kommer att fördöma dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej M, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 13. BORNEO ÄR EN MONUMENTAL BEDRAG svar

  TILL ALLA DE SOM INVESTERADE GENOM TULU DÄR PASSADE TILL BORNEO-HANDELSGRUPPEN, MÄRKAR jag dig, du kommer inte att kunna dra tillbaka nĂ„gon penning, vad du mĂ„ste göra Ă€r att de ska betala för bedrĂ€geri, idag, gĂ„ till överordnade eller din lagstiftare LAND SKICKA IN DEM, JAG TROR ATT 1 ÅR ÄR RIKTIG TID FÖR ATT VÄNTA PÅ EN RETREAT, ATT EN ALLVARLIG BROKERARE GÖR DIG PÅ FÅ DAGAR. JAG LIGGAR INTE TILL DIG, VÄNTAR PÅ MER ÄN ETT ÅR. FANTASTISK.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag?

   HĂ€lsningar.

 14. RÄDD svar

  Jag har mycket pengar med dem, och de Àr alla ursÀkter nÀr jag drar mig, min erfarenhet har verkligen varit hemsk, jag rekommenderar dem inte alls. Jag vÀntar fortfarande pÄ mina pengar, men jag tror att det vore logiskt att förvÀnta sig att bli lurad, med tanke pÄ situationen.

 15. Maria svar

  Jag gjorde min investering med en skuldsedel till herrar Felipe och Andres i Tulua, det första Äret det fungerade enligt överenskommelse. För 12 mÄnader sedan fick jag veta att investeringarna skulle gÄ till Borneo-mÀklaren, att det skulle vara sÀkrare att vara pÄ aktiemarknaden men att det skulle ge mindre mÄnatlig vinst och att det var bÀst för alla. FrÄn det ögonblicket slutade bidraget komma. Under de 12 mÄnaderna Àr det alltid en bank som gör innehav. Den av England, Panama, europeiska banker men det redan nÀstan. Sedan december Àr rapporterna med videor men berÀttelsen Àr densamma: bankerna och kÀllorna. Idag berÀttar videon att i Panama finns karnevaler och det Àr dÀrför det kommer att bli mer försening. Herregud! De dödar oss till bitar och med största straffrihet! Min investering var det enda sparandet jag hade och jag vet inte hur lÀnge jag kommer att uthÀrda sÄ mÄnga lögner. Det vÀrsta av allt Àr att mÀnniskorna som arbetar i Tuluå som Borneo-kontakter ocksÄ har investeringar och Àr offer för denna bluff, sÄ jag har ingen att klaga pÄ. Tack för att du rapporterar vad som hÀnder med den hÀr mÀklaren.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Har du webbplatsen för denna Tulua som du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

 16. Franklin svar

  Det Àr 11 mÄnaders vÀntan och jag har aldrig sett ett intresse som en avkastning... ..nu Àr jag i ovissheten att ha lagt in besparingarna pÄ 17 Ärs arbete, och de ska bara svara att pengarna finns dÀr och de har det redan, men jag vet inte se ... om du mÄste sÀga upp i en grupp att detta stöds av en internationell advokat och om du mÄste skriva under och lÀmna motsvarande antal (han kommer att betala förmodat stöd) jag kommer att gÄ med och se om jag sparar lite av mitt kapital ... ... nÄgon som kan lagar och ger oss det bÀsta alternativet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Franklin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 17. Alexander svar

  Jag rekommenderar inte företaget alls, de tre partnerna i det företaget Àr lögnare och bedragare, de har lett oss med lögner i 3 mÄnader för att inte returnera det investerade kapitalet eller prestationsbetalningarna, det finns alltid en ursÀkt och en lögn om nya banker och förordningar som förmodligen inte tillÄter dem att ta med resurserna till landet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för informationen om Borneo Trading Group, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... BerÀtta mer om din upplevelse snÀlla. 13 mÄnader verkar verkligen otroligt för oss.

   HĂ€lsningar.

 18. Alejandro Men svar

  Den hÀr mobben borde ge en redogörelse för myndigheterna och Supern som utreder hirs och alla de som var i baljan. Skicka tillbaka mina pengar fusk

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för informationen om Borneo Trading Group, vi beklagar mycket vad som hĂ€nder med dig ... Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren i första hand?
 BerĂ€tta mer om din erfarenhet tack.

   HĂ€lsningar.

 19. CĂ©sar Augusto svar

  Mina besparingar finns ocksÄ i detta företag som tydligen lovade rimlig avkastning. Det har gÄtt 13 mÄnader utan information.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för informationen om Borneo Trading Group ... Kommer du ihÄg hur du först kom över dem? Vad hÀnder nÀr du ringer till dem och ber om uttaget?

   HĂ€lsningar.

 20. Javier Serrano Marin svar

  Hej Franco! Tack för att du delar din erfarenhet, sÄ jag kÀnner mig starkare att fortsÀtta rapportera.
  Jag uppmanar alla berörda personer att rapportera och lÀmna sina kommentarer.
  Kanske trÀffas för att vÀcka talan om grupptalan; det Àr ett bra alternativ.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, vi uppmuntrar ocksÄ alla att dela med sig av sina erfarenheter, sÀrskilt för att varna andra investerare om hur Borneo Trading Group fungerar, men eftersom det Àr ett oreglerat företag rekommenderar vi inte det.

   HĂ€lsningar.

  • Alejandra svar

   Javier Jag Àr ocksÄ pÄverkad och sönder om vi trÀffar 20 personer som har undertecknat för att betala Felipe och Andrés, vi kan rapportera massrekrytering till Ätalet och fÀngelse.

   SnÀlla, om du har gjort nÄgon omsorg, lÄt mig veta att gÄ med.

   Alejandra

 21. Franco M. svar

  Hej Javier, du Àr vÀldigt modig nÀr du lÀgger din dÄliga erfarenhet, jag Àr i kontakt med 5 personer som har blivit lurade i Borneo Trading eller dykt upp av samma personer. Det skulle vara bra att de letar efter nÄgon kollektiv form av ansprÄk, pÄ sÄ sÀtt Ätervinns pengarna. Att visa Àrenden pÄ webben förhindrar ocksÄ andra som dessa brottslingar vill stjÀla. Under en lÄng tid har jag varit dedikerad till handelns verksamhet och dessa bedrÀgerier av skrupelfria och deras medarbetare tror att de förutom materiella skador skapar osÀkerhet och gör mycket dÄligt för branschen. RÀttvisan borde agera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Franco, tack för dina kommentarer, de Àr mycket framgÄngsrika, vi ber dig, om möjligt, att bjuda in andra berörda, att dela med sig av sina erfarenheter med Borneo Trading Group.

   HĂ€lsningar.

 22. Javier Serrano Marin svar

  Borneo Group tog över tyglarna i ett vĂ€lfungerande företag. Detta var i början av 2018. SĂ„ fort det trĂ€dde i kraft att medlen hade flyttats till Borneo fanns det inga fler betalningar och lögnerna började. I helgen skickade de en video dĂ€r de med en ny lögn pressar den panamanska regeringen att hĂ„lla inne medlen. Än en gĂ„ng, tack för att du rapporterade och förhindrade bedrĂ€gerier frĂ„n att fortsĂ€tta.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Borneo Trading Group? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   Kan du dela den videon du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

 23. Javier Serrano Marin svar

  Jag investerade en livstidsbesparing i Borneo Group genom din kontakt i Tuluå. De har inte betalat utdelning pÄ tio mÄnader och varje gÄng de kontaktas Àr det en ny lögn. Investeringen kan inte heller krÀvas och frÄn Panama svarar de bara med en bulletin som bekrÀftar lögnerna frÄn representanten i Tuluå.
  LÄt dig inte luras och hamna i fattigdom eftersom det hÀnde mig.
  Borneo Group Àr inte att lita pÄ!

 24. Javier Serrano Marin svar

  Hej! Jag investerade de fÄ besparingarna jag hade i Borneo Group och i tio mÄnader har de inte betalat ut nÄgon utdelning och de svarar med en ny lögn varje gÄng de kontaktas. Jag rekommenderar inte Borneo Group alls eftersom min erfarenhet Àr vÀldigt dÄlig och jag tappade hela mitt livssparande med dem.
  Tack för att du rapporterade för att förhindra att fler mÀnniskor bedrÀgerier.
  Mycket verkligen din!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du först kom över Borneo Trading Group? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *