Borneo Trading Group kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Borneo Trading Group, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Borneo Trading Group för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Panama.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Borneo Trading Group inte nämner absolut ingenting om någon reglering, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Borneo Trading Group, vi märkte att de inte riktigt ger mycket information om att äga olika typer av konton

den plattformar att fungera som Borneo Trading Group erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Borneo Trading Group tillhandahåller på sin webbplats.

Borneo Trading Groups webbplats
Borneo Trading Groups webbplats

Borneo Trading Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om de produkter som erbjuds, en förklaring ovanför de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Borneo Trading Group

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bortrgroup.com

Telefonnummer: + (507) 64390835

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering av Borneo Trading Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Borneo Trading Group är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner inte vilket företag de tillhör, allt tyder på att det är ett oreglerat företag när man letar efter andra utvärderingar eller åsikter. om företaget, nej, vi har inte hittat någonting, vilket tyder på att det är en ”ny” mäklare, utan några meriter.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Borneo Trading Group? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Borneo Trading Group: Betyg och kommentarer»

 1. Ramiro svar

  Tack vänner för informationen, tack till er så satte jag inte in ett öre mer till dessa tjuvar och med mychargebacks kan du till och med återvinna en stor del av det investerade

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramiro, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 3. medarbetare svar

  Tja, det är sorgligt att alla klagar i chatten men de går inte längre än detta, i företagens övervakning pågår en process mot dessa företag, men de tjugo drabbade har inte slutförts, och utan det kunde fångsten inte konfigureras.

  Det är en process som görs från datorn, skicka dina klagomål till e-post [e-postskyddad] om möjligt ge bevis (betalningar - kvitton - adresser - telefonnummer).

  Låt oss agera, låt oss inte klaga !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för informationen Collaborator.

 4. hjälp svar

  Innan borneo-handel fanns det e-marknad med vilka det aldrig fanns några problem efter att ha blivit mäklare. Det var en total katastrof, pengarna har inte returnerats, vad kan jag göra? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej hjälp, tack för att du delar din erfarenhet med Borneo Trading Group, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du webbplatsen är den här e-marknaden som du nämner?

   hälsningar

 5. Xavier Serrano svar

  Tillbaks igen. Jag har redan lämnat klagomålet till supersociedades som beskrivs av en annan berörd i hans kommentar. Vi är två offer för Borneo-bluffen som vi aktivt fördömer och går med i rättegången för andra drabbade.
  Jag bifogar svaret från supersociedades: "Enligt din begäran informerar jag dig om att detta tilldelades registreringsnumret 2019-01-380519"
  Snälla, det finns redan två år av bedrag och lögner, låt oss rapportera det nu!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för all information om Borneo Trading Group Javier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.