Annonsera med oss

Kommentarer till Bosmarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Bosmarkets, Àr en Forex-mÀklare. Rekommenderas verkligen Bosmarkets för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Köp eller sÀlj Trading Investments LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Bosmarkets inte nĂ€mner nĂ„got om dess reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bosmarkets mĂ€rkte vi att de erbjuder tre olika kontotyper: Bosti-kontot, Bosti MM och Bosti Gold. Minsta initiala insĂ€ttning Ă€r $ 3.

Bosti-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100, spridning pÄ 0,4 punkter, volym pÄ 0,01 partier och hÀvstÄng pÄ upp till 1: 100.

Bosti MM-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100, spridning pÄ 0,4 punkter, volym pÄ 0,01 partier och hÀvstÄng pÄ upp till 1: 100.

Bosti Gold-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100, spridning pÄ 0,4 punkter, volym pÄ 0,01 partier och hÀvstÄng pÄ upp till 1: 100.

Bosmarkets kontotyper
Bosmarkets kontotyper

 

HĂ€r kan du se bild om kontotyper i full storlek.

den plattformar att fungera som Bosmarkets erbjuder Àr: MT4 och MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Bosmarkets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Bosmarkets webbplats
Bosmarkets webbplats

Bosmarkets tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan (och pÄ engelska) av de olika produkterna som Bosmarkets erbjuder, nÄgra ekonomiska nyheter, nÄgra live-diagram, inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Bosmarkets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bosmarkets.com

Telefonnummer: + 52 55 3683 5367

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Bosmarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Bosmarkets-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig för: förutom att vara baserad i "osÀkra lÀnder" (Saint Vincent och Grenadinerna) och vara en oreglerad mÀklare, Àr det en mÀklare som inte har nÄgon bana eller historia som sÄdan Àr det ett nytt företag ...

 

Av dessa skĂ€l tror vi att Bosmarkets inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet?

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bosmarkets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «Bosmarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Svara brÄdskande svar

  God eftermiddag, jag har vÀntat i cirka sex mÄnader. SÀndningen av tillbakadragandet gjordes allt. Korrekt men de svarar mig alltid. De sÀger det. NÀsta: God morgon, vi ber om ursÀkt för förseningen; Vi har fortfarande inte ett faststÀllt datum men vi kommer att informera dig om alla Àndringar omedelbart.

  Vi uppskattar ditt samarbete
  bÀsta hÀlsningar
  FM

  Jag behöver ett omedelbart svar pĂ„ returdagen, snĂ€lla, det Ă€r inte okej att spela med pengarna frĂ„n MĂ€nniskor jag behöver det för att köpa cancermedicin pleaserr 🙏🙏🙏🙏🙏

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “Respondan”, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra mĂ€nniskor att investera i det hĂ€r företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttaget av dina pengar?

   hÀlsningar

 2. PlatshÄllarbild för Alfredo Iglesias svar

  FruktansvÀrda mÀklare de Àr mÄnga tjuvar Jag hoppas att livet inte debiterar dem och med intresse det onda de har gjort mot mÄnga mÀnniskor 12 veckor och begÀr Äterbetalning av pengar och ingenting som stÄr pÄ vÀntelistan och sÄdant som livet vÀnder och jag vet att dessa onda mÀnniskor kommer att betala för det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Och nÀr du ber om dina pengar, vad sÀger de dig?

   hÀlsningar

 3. Enrique yana huamani svar

  Hej, god kvÀll, jag Àr en affiliate till denna plattform. Jag har tappat kontakten. Jag kan inte gÄ in pÄ min sida, jag har tappat bort anvÀndarnamnet och lösenordet. SnÀlla hjÀlp mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder nÀr du försöker komma in? De ska ge dig ett nytt lösenord om du inte kan logga in.

   hÀlsningar

 4. Justicefor lurade svar

  Hej, den hÀr mÀklaren skapades uppenbarligen av IML-ordförandena för att samla in pengar och bluffa mÀnniskor med en pÄstÄdd automatisk handelstjÀnst. Vi försöker för nÀrvarande hÄlla promotorerna för tjÀnsten ordförandena i varje land ansvariga. Till mÀklaren som sÄdan, för att inte om du regleras och gör insÀttningar i BTC finns det inget sÀtt att följa rÀttsliga ÄtgÀrder mot dem. Om du Àr en annan som pÄverkas av denna mÀklare och du kommer frÄn Ecuador, kontakta e-postmeddelandet [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej rÀttvisa, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   hÀlsningar

 5. mirwar svar

  Jag var i en handelsakademi, nÀringsidkaren föreslog att skapa ett spegelkonto och vi accepterade, han rekommenderade mÀklaren bosmarkets, dÄlig riskhantering etc etc, jag brÀnde kontot, det var bara ett saldo pÄ 60 usd kvar (mÀklaren hanteras i btc) , misstaget jag gjorde var att sÀtta WALLET-ID istÀllet för BTC-ADRESS, jag har begÀrt uttag i flera veckor och hittills har jag inte fÄtt svar, just idag, 25 september, svarade Blockchain-supporten och sa att nÀr det hÀnde överföringen gÄr inte framgÄngsrikt sÄ det Àr troligt att mÀklaren fortfarande har mina pengar, jag skrev bara till Bosmarkets med nyheterna (innan de frÄgade mig om mÄnga protokollbekrÀftelser, kontonummer, e-postkonto, att skriva till ekonomi och inte till support, att jag inte skriver sÄ mycket för att de har en arbetsbelastning, etc.) frÄgan Àr att jag för nÀrvarande vÀntar pÄ att se om mina 60 usd ÄtervÀnder inom plattformen, att dra tillbaka dem korrekt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mirwar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av Bosmarkets med oss.

   HĂ€lsningar.

  • mirwar svar

   Med allt detta har jag för nÀrvarande 8 veckor utan att fÄ mitt uttag, det Àr bara 60 dollar, varje gÄng jag skriver till dem sÀger de att det stÄr pÄ vÀntande lista (8 veckor ...), jag kan inte förestÀlla mig hur det kommer att vara i andra fall med större belopp om Med min tar de en evighet, ja dÄlig mÀklare

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mirwar, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets.

    hÀlsningar

 6. mirwar svar

  Jag hade en misslyckad copytrade med ett företag "x", jag hade bara en liten saldo pÄ 60 dollar som jag satte ut, företaget arbetar med bitcoin, sÄ jag hade felet att sÀtta ID pÄ min blockchain men inte adressen till min btc plÄnbok, jag skriver till dig i flera veckor sÄ att vi kan se vilken lösning du kan ge mig ...

  supportpersonalen sÀger till mig att jag ska skriva för att finansiera och finansiera att de gör detsamma, det enda som Àr annorlunda Àr att de gjorde det möjligt för mig att Àndra adressen till min plÄnbok men de sÀger ingenting om det förlorade saldot ...

  Jag vet inte om det misstag jag gjorde var dÄligt för mig, eller om det kan ÄtgÀrdas och de gÄr mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mirwar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Vi har inte förstÄtt din situation sÄ tydligt, kan du förklara oss?

   HĂ€lsningar.

  • IMS svar

   Jag Àr en annan av de drabbade och samma sak som du sÀger hÀnder mig, nÄgon vet hur man krÀver uttag av medel. HjÀlp!!!

   Slutsats: usel mÀklare !!!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej IMS, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *