Kommentarer till Bosmarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bosmarkets, är en Forex-mäklare. Rekommenderas verkligen Bosmarkets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Köp eller sälj Trading Investments LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Bosmarkets inte nämner något om dess reglering, tyder allt på att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bosmarkets märkte vi att de erbjuder tre olika kontotyper: Bosti-kontot, Bosti MM och Bosti Gold. Minsta initiala insättning är $ 3.

Bosti-konto- Minsta initiala insättning på $ 100, spridning på 0,4 punkter, volym på 0,01 partier och hävstång på upp till 1: 100.

Bosti MM-konto- Minsta initiala insättning på $ 100, spridning på 0,4 punkter, volym på 0,01 partier och hävstång på upp till 1: 100.

Bosti Gold-konto- Minsta initiala insättning på $ 100, spridning på 0,4 punkter, volym på 0,01 partier och hävstång på upp till 1: 100.

Bosmarkets kontotyper
Bosmarkets kontotyper

Här kan du se bild om kontotyper i full storlek.

den plattformar att fungera som Bosmarkets erbjuder är: MT4 och MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bosmarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Bosmarkets webbplats
Bosmarkets webbplats

Bosmarkets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan (och på engelska) av de olika produkterna som Bosmarkets erbjuder, några ekonomiska nyheter, några live-diagram, inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Bosmarkets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bosmarkets.com

Telefonnummer: + 52 55 3683 5367

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Bosmarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Bosmarkets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig för: förutom att vara baserad i "osäkra länder" (Saint Vincent och Grenadinerna) och vara en oreglerad mäklare, är det en mäklare som inte har någon bana eller historia som sådan är det ett nytt företag ...

Av dessa skäl tror vi att Bosmarkets inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet?

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bosmarkets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Bosmarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 2. Svara brådskande svar

  God eftermiddag, jag har väntat i cirka sex månader. Sändningen av tillbakadragandet gjordes allt. Korrekt men de svarar mig alltid. De säger det. Nästa: God morgon, vi ber om ursäkt för förseningen; Vi har fortfarande inte ett fastställt datum men vi kommer att informera dig om alla ändringar omedelbart.

  Vi uppskattar ditt samarbete
  bästa hälsningar
  FM

  Jag behöver ett omedelbart svar på returdagen, snälla, det är inte okej att spela med pengarna från Människor jag behöver det för att köpa cancermedicin pleaserr 🙏🙏🙏🙏🙏

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej “Respondan”, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur länge har du väntat på uttaget av dina pengar?

   hälsningar

 3. Platshållarbild för Alfredo Iglesias svar

  Fruktansvärda mäklare de är många tjuvar Jag hoppas att livet inte debiterar dem och med intresse det onda de har gjort mot många människor 12 veckor och begär återbetalning av pengar och ingenting som står på väntelistan och sådant som livet vänder och jag vet att dessa onda människor kommer att betala för det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Och när du ber om dina pengar, vad säger de dig?

   hälsningar

 4. yana huamani svar

  Hej god kväll, jag är ansluten till denna plattform. Jag har tappat kontakten. Jag kan inte komma in på min sida. Jag har tappat användarnamnet och lösenordet. Snälla hjälp mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer när du försöker komma in? De ska ge dig ett nytt lösenord om du inte kan logga in.

   hälsningar

 5. Justicefor lurade svar

  Hej, den här mäklaren skapades uppenbarligen av IML-ordförandena för att samla in pengar och bluffa människor med en påstådd automatisk handelstjänst. Vi försöker för närvarande hålla promotorerna för tjänsten ordförandena i varje land ansvariga. Till mäklaren som sådan, för att inte om du regleras och gör insättningar i BTC finns det inget sätt att följa rättsliga åtgärder mot dem. Om du är en annan som påverkas av denna mäklare och du kommer från Ecuador, kontakta e-postmeddelandet [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej rättvisa, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem från ett annat nummer eller e-post.

   hälsningar

 6. mirwar svar

  Jag var i en handelsakademi, näringsidkaren föreslog att skapa ett spegelkonto och vi accepterade, han rekommenderade mäklaren bosmarkets, dålig riskhantering etc etc, jag brände kontot, det var bara ett saldo på 60 usd kvar (mäklaren hanteras i btc) , misstaget jag gjorde var att sätta WALLET-ID istället för BTC-ADRESS, jag har begärt uttag i flera veckor och hittills har jag inte fått svar, just idag, 25 september, svarade Blockchain-supporten och sa att när det hände överföringen går inte framgångsrikt så det är troligt att mäklaren fortfarande har mina pengar, jag skrev bara till Bosmarkets med nyheterna (innan de frågade mig om många protokollbekräftelser, kontonummer, e-postkonto, att skriva till ekonomi och inte till support, att jag inte skriver så mycket för att de har en arbetsbelastning, etc.) frågan är att jag för närvarande väntar på att se om mina 60 usd återvänder inom plattformen, att dra tillbaka dem korrekt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mirwar, tack så mycket för att du delar din erfarenhet av Bosmarkets med oss.

   Hälsningar.

  • mirwar svar

   Med allt detta har jag för närvarande 8 veckor utan att ta emot mitt uttag, det är bara 60 dollar, varje gång jag skriver till dem säger de att det står på den väntande listan (8 veckor ...), jag kan inte föreställa mig hur det kommer att vara i andra fall med större belopp om de med mig tar en evighet, ja, dålig mäklare

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Mirwar, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets.

    hälsningar

 7. mirwar svar

  Jag hade en misslyckad copytrade med ett företag "x", jag hade bara en liten saldo på 60 dollar som jag satte ut, företaget arbetar med bitcoin, så jag hade felet att sätta ID på min blockchain men inte adressen till min btc plånbok, jag skriver till dig i flera veckor så att vi kan se vilken lösning du kan ge mig ...

  supportpersonalen säger till mig att jag ska skriva för att finansiera och finansiera att de gör detsamma, det enda som är annorlunda är att de gjorde det möjligt för mig att ändra adressen till min plånbok men de säger ingenting om det förlorade saldot ...

  Jag vet inte om det misstag jag gjorde var dåligt för mig, eller om det kan åtgärdas och de går mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mirwar, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Vi har inte förstått din situation så tydligt, kan du förklara oss?

   Hälsningar.

  • IMS svar

   Jag är en annan av de drabbade och samma sak som du säger händer mig, någon vet hur man kräver uttag av medel. Hjälp!!!

   Slutsats: usel mäklare !!!

   • Rekommenderade mäklare

    Hej IMS, tack för att du delar din erfarenhet med Bosmarkets, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.