Annonsera med oss

Kommentarer till Boston Investment LTD

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Boston Investment LTD (kallas även av namnet: bostoninvestmentsltd.com), är en Forex, Futures, ETF, CFDs mäklare, bland andra. Rekommenderas Boston Investment LTD verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Boston Investment LTD ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Boston Investment LTD ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Boston Investments Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att de är baserade i USA, Mexiko och Storbritannien, men det finns inga registreringsdata för att bekräfta detta, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering nämner att de regleras av SEC och FCA, men återigen är detta helt osant. ⛔ Boston Investment LTD är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Boston Investment LTD, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, daglig (morgon) analys, stationär och mobil handel, 24-timmars kundtjänst, dedikerad kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $20.000, daglig analys (morgon), desktop- och mobilhandel, videohandledning, 24-timmars kundtjänst, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, Premium daglig analys, Trading Central, Autochartist.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig analys (morgon), handel med stationära och mobila enheter, videohandledning, 24-timmars kundtjänst, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, Premium daglig analys, Trading Central, Autochartist, Premium kundsupport.

Boston Investment LTD kontotyper
Boston Investment LTD kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Boston Investment LTD erbjuder är: plattform Boston Trader Investment LTD.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Boston Investment LTD tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Boston Investment LTD webbplats
Boston Investment LTD webbplats

Boston Investment LTD ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Boston Investment LTD 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bostoninvestmentsltd.com

📞 Telefonnummer: +44 203 868 4740 | +44 203 868

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Boston Investment LTD. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Boston Investment LTD <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Boston Investment LTD är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett "ghost-offshore" företag och inte särskilt öppet, vilket, i motsats till vad de vill tro, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) ) och saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Boston Investment LTD? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Boston Investment LTD: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Jag har bluffats, behöver jag pengarna ja eller ja vad ska jag göra? HJÄLP

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du kommenterade Boston Investment LTD. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *