Boston Merchant Financial Reviews

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren Boston Merchant Financial (även känd som BMFN) som ingår i Boston Merchant Financial, Ltd., en Forex-mäklare.

Mäklaren är baserad i Sofia, Bulgarien. Mäklaren regleras åtminstone tydligen av FSC i Bulgarien och är registrerad hos FSP i Nya Zeeland och ASIC i Australien.

Vanligtvis analyserar vi i det här avsnittet vanligtvis de olika kontotyperna som mäklaren erbjuder sina kunder, men i det här fallet erbjuder mäklaren uppenbarligen bara en enda kontotyp (förutom DEMO-kontot, naturligtvis) så vi kommer att namnge specifikationerna för den här enskilda typen av konto: $ 50 minsta initialbelopp, mer än 99 olika instrument att handla, två plattformar att handla, 2 punkter i de flesta större valutapar, möjlighet att handla mikropartier, hävstång Flexibel upp till 1,4: 200, inga provisioner eller tilläggsavgifter, bara spread betalas, inga handelsstilar är förbjudna, de är alla tillåtna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Mäklaren tillåter handel med MetaTrader och Unitrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Boston Merchant Financial Website - BMFN
Boston Merchant Financial Webbplats - BMFN

När det gäller Boston Merchant Financial-mäklaren erbjuds och tillhandahålls resurser som: specifikationer för varje möjligt valutapar att fungera, den ekonomiska kalendern, de olika stängningstiderna på marknaden, de har också en sektion av utbildningsvideor som förklarar alla typer av grundläggande begrepp, även om videorna är helt på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Mer information om Boston Merchant Financial

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: bmfn.com/es/

Telefonnummer: +3 592, +401 2636, +1 514, +667 8470 359 2, +491 7016 7 499 och +270 0067 61 2

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Boston Merchant Financial-mäklaren är pålitlig men måste hanteras med CARE Varför? Eftersom vi inte har fått eller hittat negativa kommentarer verkar det vara nytt i spansktalande länder.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om Boston Merchant Financial? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Boston Merchant Financial - BMFN»

 1. jorge gonzalez svar

  God kväll för tolv år sedan gjorde jag ett kontrakt med dig genom Gustavo Torres från Colombia och han dök inte upp igen och jag vet inte statusen för kontot som jag öppnade under året
  2010 03 27

  Storbritannien
  EFFEKTIVT
  *FÖRMÅGAGSKONTONUMMER
  GB88 PNBP 1656 7108 4400 26
  ADRESS TILL MOTTAGARBANKEN
  30 Fenchurch Street, London, Storbritannien EC3M
  *SWIFT-KOD FÖR MOTTAGARBANKEN

  BP 1656 7108 4400 26 PNBPGB2L

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, tack för att du skrev om Boston Merchant Financial. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Hector Herrera svar

  Jag har arbetat med mitt personliga konto på BMFN i 6 år och sanningen är att allt från det ögonblick jag hade en rådgivare i Latinamerika flödade allt bättre. Utmärkt service, det finns alltid ett svar och framför allt återvänder pengarna till dina händer, något som är viktigt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hector, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Boston Merchant Financial ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Var försiktig eftersom det är en oreglerad mäklare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.