Bux mäklare

Boston Merchant Financial Reviews

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren Boston Merchant Financial (även känd som BMFN) som ingår i Boston Merchant Financial, Ltd., en Forex-mäklare.

Mäklaren är baserad i Sofia, Bulgarien. Mäklaren regleras åtminstone tydligen av FSC i Bulgarien och är registrerad hos FSP i Nya Zeeland och ASIC i Australien.

Vanligtvis analyserar vi i det här avsnittet vanligtvis de olika kontotyperna som mäklaren erbjuder sina kunder, men i det här fallet erbjuder mäklaren uppenbarligen bara en enda kontotyp (förutom DEMO-kontot, naturligtvis) så vi kommer att namnge specifikationerna för den här enskilda typen av konto: $ 50 minsta initialbelopp, mer än 99 olika instrument att handla, två plattformar att handla, 2 punkter i de flesta större valutapar, möjlighet att handla mikropartier, hävstång Flexibel upp till 1,4: 200, inga provisioner eller tilläggsavgifter, bara spread betalas, inga handelsstilar är förbjudna, de är alla tillåtna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Mäklaren tillåter handel med MetaTrader och Unitrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Boston Merchant Financial Website - BMFN
Boston Merchant Financial Webbplats - BMFN

När det gäller Boston Merchant Financial-mäklaren erbjuds och tillhandahålls resurser som: specifikationer för varje möjligt valutapar att fungera, den ekonomiska kalendern, de olika stängningstiderna på marknaden, de har också en sektion av utbildningsvideor som förklarar alla typer av grundläggande begrepp, även om videorna är helt på engelska.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Mer information om Boston Merchant Financial

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: bmfn.com/en/

Telefonnummer: +3 592, +401 2636, +1 514, +667 8470 359 2, +491 7016 7 499 och +270 0067 61 2

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Boston Merchant Financial-mäklaren är pålitlig men måste hanteras med CARE Varför? Eftersom vi inte har fått eller hittat negativa kommentarer verkar det vara nytt i spansktalande länder.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Boston Merchant Financial? Vad har varit din erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Boston Merchant Financial - BMFN»

 1. Hector Herrera svar

  Jag har arbetat med mitt personliga konto på BMFN i 6 år och sanningen är att allt från det ögonblick jag hade en rådgivare i Latinamerika flödade allt bättre. Utmärkt service, det finns alltid ett svar och framför allt återvänder pengarna till dina händer, något som är viktigt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hector, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Boston Merchant Financial ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Var försiktig eftersom det är en oreglerad mäklare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.