Bouvest kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bouvest (även kallad bouvest.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Bouvest för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Bouvest. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Nya Zeeland, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bouvest, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Premiumkonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $300, 8% varje vecka, uttag på 21 dagar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $600, 13% varje vecka, uttag på 28 dagar.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 21% varje vecka, uttag på 35 dagar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, 28% varje vecka, uttag på 42 dagar.

Bouvest-kontotyper
Bouvest-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Bouvest erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bouvest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Bouvest webbplats
Bouvest webbplats

Bouvest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om de tjänster det erbjuder, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bouvest |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: bouvest.com

📞 Telefonnummer: + 1 5589 55488 55

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Bouvest <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bouvest är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Bouvest hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV Bouvest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bouvest? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bouvest: Betyg och kommentarer»

 1. oscar svar

  De är tjuvar, de pratade med mig underverk om deras företag för att övertyga mig men till slut stjäl de alla mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med Bouvest. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de INTE kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.