Bux mäklare

Bqsmart kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bqsmart, är en CFD-mäklare som tydligen specialiserar sig på kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas Bqsmart verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner det inte .

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Nya Zeeland och Schweiz.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämns att vara en mäklare som regleras av CySEC (Chipes finansiella tillsynsorgan), men faktiskt regleringsnumret på webbplatsen kommer från ett annat företag, vi tror att det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bqsmart, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: Micro-kontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 15.000 1, hävstång upp till 100: 5, kundtjänst XNUMX dagar i veckan.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång upp till 1: 200, kundservice 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, nyheter och handelsmetodik.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång upp till 1: 500, kundservice 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, nyheter och handelsmetodik.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Bqsmart-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Bqsmart kontotyper
Bqsmart kontotyper

den plattformar att fungera som Bqsmart erbjuder är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bqsmart tillhandahåller på sin webbplats.

Bqsmarts webbplats
Bqsmarts webbplats

Bqsmart tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de olika produkterna som är möjliga att handla med Bqsmart, ekonomisk kalender, några finansiella nyheter och analyser (även om de är på engelska), tydligen lär de ut webbseminarier och också en ordlista.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Bqsmart

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bqsmart.co.nz

Telefonnummer: + 64-3-2880071 och +41225185013

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Bqsmart-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att de är reglerade (vilket allt tyder på att det är falskt) och de regler som de nämner på deras webbplats är från andra företag, vi tror också att detta är ett relativt nytt företag, eftersom det inte finns många recensioner av företaget på internet.

 

Uppdatering september 2019: CNMV (Spansk finansregulator) har utfärdat en varning mot Bqsmart

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bqsmart? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.