✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Bqsmart kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bqsmart, är en CFD-mäklare som tydligen specialiserar sig på kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas Bqsmart verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner det inte .

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Nya Zeeland och Schweiz.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämns att vara en mäklare som regleras av CySEC (Chipes finansiella tillsynsorgan), men faktiskt regleringsnumret på webbplatsen kommer från ett annat företag, vi tror att det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bqsmart, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: Micro-kontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 15.000 1, hävstång upp till 100: 5, kundtjänst XNUMX dagar i veckan.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång upp till 1: 200, kundservice 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, nyheter och handelsmetodik.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång upp till 1: 500, kundservice 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, nyheter och handelsmetodik.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Bqsmart-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Bqsmart kontotyper
Bqsmart kontotyper

den plattformar att fungera som Bqsmart erbjuder är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bqsmart tillhandahåller på sin webbplats.

Bqsmarts webbplats
Bqsmarts webbplats

Bqsmart tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de olika produkterna som är möjliga att handla med Bqsmart, ekonomisk kalender, några finansiella nyheter och analyser (även om de är på engelska), tydligen lär de ut webbseminarier och också en ordlista.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Bqsmart

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bqsmart.co.nz

Telefonnummer: + 64-3-2880071 och +41225185013

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Bqsmart-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att de är reglerade (vilket allt tyder på att det är falskt) och de regler som de nämner på deras webbplats är från andra företag, vi tror också att detta är ett relativt nytt företag, eftersom det inte finns många recensioner av företaget på internet.

Uppdatering september 2019: CNMV (Spansk finansregulator) har utfärdat en varning mot Bqsmart

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bqsmart? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Bqsmart: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *