Annonsera med oss

Bridge Fund-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Bridge Fund (Ă€ven kallad bridgefund.io), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Bridge Fund för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Bridge Fund. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att ha bas i: de nÀmner det inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bridge Fund noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Standardkonto, Premiumkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, fördelat pÄ 1.3 punkter, hÀvstÄng upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, slan av personlig handel. Valfritt islamiskt konto.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, fördelat pÄ 1.3 punkter, hÀvstÄng upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig handel lan, riskhanteringsplan och individuella pengar. Valfritt islamiskt konto.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, fördelat pÄ 1.3 punkter, hÀvstÄng upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig handel lan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift. Valfritt islamiskt konto.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ 500.000 1.3 $, fördelat pÄ 1 punkter, hÀvstÄng upp till 100: XNUMX, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig trading lan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift, obegrÀnsad live-session med Head Analyst. Valfritt islamiskt konto.

VIP-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000.000 1.3 1, fördelat pÄ 100 punkter, hÀvstÄng upp till XNUMX: XNUMX, Micro Lot Trading, Take Profits / Stop Loss-mekanismer, personlig handelsplan, riskhanteringsplan och individuella pengar, uttagsavgift, sessioner Lev obegrÀnsat med chefsanalytiker, coachning av marknadspsykologi. Valfritt islamiskt konto.

 

Bridge Fund-kontotyper
Bridge Fund-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Bridge Fund erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Bridge Fund tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Bridge Funds webbplats
Bridge Funds webbplats

Bridge Fund tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, minirÀknare, nyheter, lite information, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Brofond |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bridgefund.io

Telefonnummer: + 493031196629

E-post: [e-postskyddad] (rektor) - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Brofond <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Bridge Fund-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi rekommenderar försiktighet, för: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, vi vet inte var dess bas ligger, nĂ€r vi letar efter recensioner om Bridge Fund hittade vi ingen annan recension, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare, utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom CNMV Brofond till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till M CNMV december 2020 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 HCMC (Grekland) tillagt Brofond till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till HCMC: s varning frĂ„n september 2021 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : MĂ€klaren Bridge Fund arbetar tillsammans med Horizon InvestBĂ„da företagen har ett fruktansvĂ€rt rykte, klagomĂ„l och varningar frĂ„n olika regleringsorgan. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bridge Fund? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

15 kommentarer om «Bridge Fund: Betyg och kommentarer»

 1. Sonis svar

  Hej, jag har ocksÄ lurats av detta företag, kan nÄgon berÀtta för mig vad jag ska göra?! Jag ser att saldot ökar, men de ger mig mina pengar tillbaka ... De Àr bedragare ... De lÄtsas vara ett annat valutaföretag sÄ att du kan investera i ett annat företag för att fÄ tillbaka de förlorade pengarna. Om nÄgon kan ge mig mer information som jag uppskattar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sonis, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund, berÀtta var du ringer frÄn, vilka webbplatser du kontaktar frÄn, vilket Àr det andra företaget etc. för att meddela alla anvÀndare och skydda dem mot dessa bedragare . Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Rafael svar

  Mycket bra, jag heter Rafael och jag kommer att berĂ€tta om min erfarenhet, min fru tjĂ€nade 250 € i detta bridgefun-företag och i början var allt vĂ€ldigt bra, flera mĂ„nader pratade med en viss Sara Morgan Senior och allt perfekt jag kunde fĂ„ € 100 i början efter Av flera ursĂ€kter och andra lĂ€t jag honom ansluta till min dator och mitt bankkonto och han sĂ„g att jag fick ett lĂ„n pĂ„ € 50.000 till istante och naturligtvis tĂ€ndte glödlampan för tjej, han sa till mig att om jag investerade de pengarna att jag skulle fĂ„ tillbaka dem Ă€r jag sĂ€ker pĂ„ att det Ă€r dubbelt sĂ„ mycket som det gav mig en dĂ„lig tagg eftersom jag fick information frĂ„n konsulter och advokater och de sa att jag inte ens skulle tĂ€nka pĂ„ att komma in vad som helst i det företaget, sĂ„ jag pratade med flickan och för att kunna fĂ„ de pengar som jag genererade med de 250 euro som jag investerade som var 500 euro var jag tvungen att ljuga för honom och lova att jag skulle ta det lĂ„net Sammanfattningsvis kan du Ă„tervinna 50.000 € av de investerade pengarna, 300 € mer Ă€n vad jag investerade.Information som kom frĂ„n dem och att jag inte skulle investera nĂ„got annat. Jag har inte sett nĂ„got annat om flickan. Det visar sig att de nu ringer till mig igen och sĂ€ger att de pengar jag hade genererat 50 15.000 euro och att om Jag vill att de ska tas ut. Jag mĂ„ste göra en överföring pĂ„ l 18% av det beloppet. Ganska skurkarna Ă€r en fullbluff. Jag har skrivit detta om det hjĂ€lper dig, i min situation jagades jagaren men han mĂ„ste göra det med mycket tĂ„lamod och inte sĂ€ger jag att det fungerar för er alla att kunna fĂ„ tillbaka en del av era pengar. Tack och jag hoppas att min kommentar hjĂ€lper dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 3. Antonio svar

  Brige-fonden Àr en SCAM, jag vet inte vad som hÀnder med dig för att investera en enda euro i detta "företag" och det rapporteras till polisen. Jag upprepar att det Àr en bluff. De fÄr dig att tro att dina investeringar gÄr upp med fiktiva grafer sÄ att du investerar mer pengar och det finns inget sÀtt att ta ut dina pengar, i sjÀlva verket ber de dig om mer pengar för att kunna ta ut dem, bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 4. MTS svar

  Är en gotcha. Jag hade 83.000 XNUMX euro och jag har inte lyckats fĂ„ tillbaka nĂ„gonting. Experten som besökte mig fram till nu svarar inte i telefon och andra har till och med förolĂ€mpat mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr CHAT eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 5. Christopher Scutt svar

  De Äterbetalade inte bara mina pengar, de lÄtsades och jag lÀt dem dÄraktigt ta kontrollen över min dator för att överföra mina pengar (i bitcoins) till euro för att sÀtta in mitt bankkonto. Men lyckligtvis luktade min bank en rÄtta och kontaktade mig. Inte bara hade de inte satt in mina pengar, utan de hade tagit ut 500 euro mer frÄn mitt konto och hade satt upp det för att betala dem 500 euro varje mÄnad. Lyckligtvis lyckades min bank blockera den, men dessa tjuvar kommer aldrig att betala mig vad de Àr skyldiga: avskum.

  __________________________________________________________________________________

  Inte bara gav de mig inga pengar tillbaka utan de lÄtsades, och jag lÀt dÄraktigt ta dem kontroll över min dator för att överföra mina pengar (i bitmynt) till euro för att sÀtta in pÄ mitt bankkonto. Men min bank luktade lyckligtvis en rÄtta och kontaktade mig. Inte bara hade de inte satt in mina pengar, de hade tagit 500 euro mer frÄn mitt konto och satt upp dem för att betala dem 500 euro varje mÄnad. Lyckligtvis lyckades min bank sÀtta ett block pÄ den men dessa tjuvar betalar mig aldrig vad de Àr skyldiga - avskum.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.
   _________________________________________________________________________________

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 6. Diana svar

  God eftermiddag, till en början Àr allt bra med bridge-fonden men nÀr jag vill ta ut mina pengar Àr de alla ursÀkter och uttagsblock. Pengar kan inte tas ut. Och om inte, förklarar nÄgon för mig hur jag tar ut pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diana, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Det ser dÄligt ut, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 7. Sergio svar

  Jag har investerat 33000e och de returnerar ingenting, lÀgg inte nÄgonting i BRIDGEFUND, de returnerar ingenting

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Det ser dÄligt ut, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *