Bridge Fund-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bridge Fund (även kallad bridgefund.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Bridge Fund för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Bridge Fund. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bridge Fund noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Standardkonto, Premiumkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 250, fördelat på 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, slan av personlig handel. Valfritt islamiskt konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, fördelat på 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig handel lan, riskhanteringsplan och individuella pengar. Valfritt islamiskt konto.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, fördelat på 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig handel lan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift. Valfritt islamiskt konto.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 500.000 1.3 $, fördelat på 1 punkter, hävstång upp till 100: XNUMX, Micro Lot Trading, mekanismer Ta vinst / stoppa förlust, spersonlig trading lan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift, obegränsad live-session med Head Analyst. Valfritt islamiskt konto.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 1.000.000 1.3 1, fördelat på 100 punkter, hävstång upp till XNUMX: XNUMX, Micro Lot Trading, Take Profits / Stop Loss-mekanismer, personlig handelsplan, riskhanteringsplan och individuella pengar, uttagsavgift, sessioner Lev obegränsat med chefsanalytiker, coachning av marknadspsykologi. Valfritt islamiskt konto.

Bridge Fund-kontotyper
Bridge Fund-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Bridge Fund erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bridge Fund tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Bridge Funds webbplats
Bridge Funds webbplats

Bridge Fund tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, miniräknare, nyheter, lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Brofond |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bridgefund.io

Telefonnummer: + 493031196629

E-post: [e-postskyddad] (rektor) - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Brofond <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Bridge Fund-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var dess bas ligger, när vi letar efter recensioner om Bridge Fund hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom CNMV Brofond till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV december 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 HCMC (Grekland) tillagt Brofond till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till HCMC: s varning från september 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Mäklaren Bridge Fund arbetar tillsammans med HorisontinvesteringBåda företagen har ett fruktansvärt rykte, klagomål och varningar från olika regleringsorgan. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bridge Fund? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «Bridge Fund: Betyg och kommentarer»

 1. ljud svar

  Hej, jag har också lurats av detta företag, kan någon berätta för mig vad jag ska göra?! Jag ser att saldot ökar, men de ger mig mina pengar tillbaka ... De är bedragare ... De låtsas vara ett annat valutaföretag så att du kan investera i ett annat företag för att få tillbaka de förlorade pengarna. Om någon kan ge mig mer information som jag uppskattar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sonis, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund, berätta var du ringer från, vilka webbplatser du kontaktar från, vilket är det andra företaget etc. för att meddela alla användare och skydda dem mot dessa bedragare . Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Rafael svar

  Mycket bra, jag heter Rafael och jag kommer att berätta om min erfarenhet, min fru tjänade 250 € i detta bridgefun-företag och i början var allt väldigt bra, flera månader pratade med en viss Sara Morgan Senior och allt perfekt jag kunde få € 100 i början efter Av flera ursäkter och andra lät jag honom ansluta till min dator och mitt bankkonto och han såg att jag fick ett lån på € 50.000 till istante och naturligtvis tändte glödlampan för tjej, han sa till mig att om jag investerade de pengarna att jag skulle få tillbaka dem är jag säker på att det är dubbelt så mycket som det gav mig en dålig tagg eftersom jag fick information från konsulter och advokater och de sa att jag inte ens skulle tänka på att komma in vad som helst i det företaget, så jag pratade med flickan och för att kunna få de pengar som jag genererade med de 250 euro som jag investerade som var 500 euro var jag tvungen att ljuga för honom och lova att jag skulle ta det lånet Sammanfattningsvis kan du återvinna 50.000 € av de investerade pengarna, 300 € mer än vad jag investerade.Information som kom från dem och att jag inte skulle investera något annat. Jag har inte sett något annat om flickan. Det visar sig att de nu ringer till mig igen och säger att de pengar jag hade genererat 50 15.000 euro och att om Jag vill att de ska tas ut. Jag måste göra en överföring på l 18% av det beloppet. Ganska skurkarna är en fullbluff. Jag har skrivit detta om det hjälper dig, i min situation jagades jagaren men han måste göra det med mycket tålamod och inte säger jag att det fungerar för er alla att kunna få tillbaka en del av era pengar. Tack och jag hoppas att min kommentar hjälper dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Antonio svar

  Brige-fonden är en SCAM, jag vet inte vad som händer med dig för att investera en enda euro i detta "företag" och det rapporteras till polisen. Jag upprepar att det är en bluff. De får dig att tro att dina investeringar går upp med fiktiva grafer så att du investerar mer pengar och det finns inget sätt att ta ut dina pengar, i själva verket ber de dig om mer pengar för att kunna ta ut dem, bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. MTS svar

  Är en gotcha. Jag hade 83.000 XNUMX euro och jag har inte lyckats få tillbaka någonting. Experten som besökte mig fram till nu svarar inte i telefon och andra har till och med förolämpat mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Christopher Scutt svar

  De återbetalade inte bara mina pengar, de låtsades och jag lät dem dåraktigt ta kontrollen över min dator för att överföra mina pengar (i bitcoins) till euro för att sätta in mitt bankkonto. Men lyckligtvis luktade min bank en råtta och kontaktade mig. Inte bara hade de inte satt in mina pengar, utan de hade tagit ut 500 euro mer från mitt konto och hade satt upp det för att betala dem 500 euro varje månad. Lyckligtvis lyckades min bank blockera den, men dessa tjuvar kommer aldrig att betala mig vad de är skyldiga: avskum.

  __________________________________________________________________________________

  Inte bara gav de mig inga pengar tillbaka utan de låtsades, och jag lät dåraktigt ta dem kontroll över min dator för att överföra mina pengar (i bitmynt) till euro för att sätta in på mitt bankkonto. Men min bank luktade lyckligtvis en råtta och kontaktade mig. Inte bara hade de inte satt in mina pengar, de hade tagit 500 euro mer från mitt konto och satt upp dem för att betala dem 500 euro varje månad. Lyckligtvis lyckades min bank sätta ett block på den men dessa tjuvar betalar mig aldrig vad de är skyldiga - avskum.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.
   _________________________________________________________________________________

   Hej Christopher, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Bridge Fund-mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 7. Diana svar

  God eftermiddag, till en början är allt bra med bridge-fonden men när jag vill ta ut mina pengar är de alla ursäkter och uttagsblock. Pengar kan inte tas ut. Och om inte, förklarar någon för mig hur jag tar ut pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diana, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Det ser dåligt ut, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Sergio svar

  Jag har investerat 33000e och de returnerar ingenting, lägg inte någonting i BRIDGEFUND, de returnerar ingenting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med Bridge Fund. Det ser dåligt ut, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.