Bristol Capital kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren Bristol Capital (även kallad bristolhispano.com eller Bristol Hispano Alternatives eller Bristol Hispano), är en Forex-, CFD- och Futures-mäklare. Rekommenderas verkligen att Bristol Capital gör en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Bristol Capital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Bristol Capital Markets II, LLC.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bristol Capital, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Bristol Capital erbjuder är: vi tror att Bristol Capitals egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bristol Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Bristol Capital webbplats
Bristol Capital webbplats

Bristol Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaring av grunderna för investeringar, egentligen inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bristol huvudstad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bristolhispano.com

Telefonnummer: + 1-646-547-1317

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Bristol huvudstad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Bristol Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den ger väldigt lite information om företaget när vi letar efter andra värderingar på Bristol Capital vi kunde inte hitta något, vilket får oss att tänka att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Bristol huvudstad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Enligt meddelanden från Bristol Capital-kunder är mäklaren relaterad till mäklaren Interaktiv ekonomi, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. Vi föreslår försiktighet.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bristol Capital? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Bristol Capital: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.