I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i British Trade Limited. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om British Trade Limited och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbritishtradeltd.com
???? företagetUK Trade Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformbrittisk handel
📌 AdressOkänd

⚠️ Webbplatsen för British Trade Limited nämner ingen information om företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte någon finansiell institution. Lämna inte ut personlig information. ⚠️

Kontotyper

British Trade Limited erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

British Trade webbplats

British Trade Limited ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+441980774342

???? Slutlig värdering av British Trade Limited ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED British Trade Limited.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om British Trade Limited:

datumUppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot British Trade Limited av CONSOB.

Användarrecensioner

Vad tycker du om British Trade Limited? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med British Trade Limited.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av British Trade Limited

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar British Trade Limited

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera British Trade Limited?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är British Trade Limited en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att British Trade Limited är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är British Trade Limited pålitligt?

Nej. British Trade Limited är ett opålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från British Trade Limited?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till British Trade Limited?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är British Trade Limited en bluff? 2022 recensioner»

 1. Gloria Ortuno svar

  Allt är en bluff, snälla investera inte ett öre som konsoben har varnat för detta

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria Ortuño, tack för din kommentar om British Trade Limited. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.