✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Broker Capitals. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Broker Capitals och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbroker-capitals.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMäklarhuvudstäder
📌 AdressSt James House
Pendleton way Salford M6 5FW. Storbritannien

⚠️ Broker Capitals nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det. Det finns inga exakta uppgifter om henne. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Broker Capitals erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Mikro$200
Standard$250
Premium$5.000

Information på webben

Broker Capitals webbplats

Broker Capitals ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, ordlista, tillgångsindex, livediagram, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Broker Capitals ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Mäklarkapital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Broker Capitals:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Broker Capitals fördöms av tillsynsorgan CONSOB.
November 2023Broker Capitals fördöms av tillsynsorgan FCA.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5456″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Broker Capitals.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av mäklarkapital

Hur man rapporterar mäklarkapital

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Broker Capitals?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Broker Capitals en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Broker Capitals är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Broker Capitals pålitlig?

Nej. Broker Capitals är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Broker Capitals?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Broker Capitals?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Broker Capitals en bluff? 2023 recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kiara, tack för din kommentar om Broker Capitals. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Damian Yuste svar

  BROKER CAPITALS ÄR EN BLUFFÄR!! DE ÄR TJUVAR!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Damian Yuste, tack för att du skrev om Broker Capitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *