✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Broker Group. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Broker Group och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbroker-group.com
???? företaget*Broker Group Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetatrader
📌 AdressAve Perez, Azuero BC Panama,
Republiken Panama

⚠️ Broker Group ägs av Broker Group Ltd, företaget ligger i Panama, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Broker Group erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Broker Group hemsida

Broker Group ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Mäklargruppen Slutvärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Broker Group.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av Broker Group

uppdateringar

Nyheter om Broker Group:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Broker Group-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Februari 2023Broker Group-bolaget är knutet till Omega ProEtt företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6072″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Broker Group.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Broker Group

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Broker Group

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Broker Group?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Broker Group en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Broker Group är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Broker Group pålitlig?

Nej. Broker Group är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Broker Group?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Broker Group?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Är Broker Group en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Paul svar

  God eftermiddag, jag kunde få tillbaka mina pengar, tack så mycket. När jag ser så många negativa kommentarer och när du är osäker är det bästa du kan göra att försöka göra ett uttag, jag hade många vändningar men till slut kunde jag göra det, eftersom det är ett företag utan reglering, måste du vara försiktig som de rekommenderar. Tack vänner och Sds.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, du hittar dem alla på vår hemsida, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Lucero svar

   Hej Pablo, titta, jag litade på en vän och jag gav honom pengar som han satte pengar i här i det här företaget, han säger till mig men jag vill ta ut mina pengar eftersom jag gav mina pengar till min vän så att han kan göra ett kapital i vilket han aldrig har gett mig ett konto eller en användare och av den anledningen har jag bestämt mig för att ta ut mina pengar, men han indikerar att jag måste betala och seriöst vet jag vad du gör för att få pengarna och jag vet inte vad du gör för att få pengar, tillbaka? Hjälp mig

 2. mari svar

  När du ställer tekniska frågor till dem som bjuder in dig att investera, stammar de helt enkelt och vet inte hur de ska förklara någonting... Det är en stor pyramid som de i Egypten. Var mycket försiktig med dessa tjuvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari, i åratal har vi varnat för dessa bedragare som nu kallar sig Broker Group, polisen jobbar redan med detta men jag tror att många inte kommer att se sina pengar igen, du borde göra en anmälan till polisen i ditt land och försök få tillbaka dina pengar via vår chatt eller formulär. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har fördömt dem för bedrägliga aktiviteter, (Se pdf för CNMV), FSMA (belgisk finansregulator) replikerar nyheterna som giltiga, (Se länk FSMA). AMF (French Financial Regulator) (se AMF -länk) och SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk) De varnar också för detta BEDRÄGERI. Kommissionen för finansmarknaden i Chile fördömer dem också (se CMF-länk).

   Många prestigefyllda tidningar specialiserade på finans har också varnat dem: Kryptonyheter

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Elver Balcázar svar

  Det är den enda mäklaren i världen där du inte kan handla. Om metatradern laddas ner kan ingen transaktion göras. De är kopplade till en pyramid eller Ponzi-system som heter OmegaPro, de har lurat miljontals människor, speciellt i Latinamerika, det är en falsk mäklare, det är bara en fasad för att lura investerarna av pyramiden.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Elver, tack för att du skrev om mäklargruppen (nytt namn som används av dem på Omega Pro att fortsätta lura alla kunder). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Ilia svar

  Hej, har någon redan tagit ut sina pengar? Det är att jag är orolig när jag läser denna analys som de ger mig problem att dra mig ur, jag skulle vilja veta om någon redan har gjort sitt uttag. Tack. Jag är väldigt orolig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ilia, säg att du vill investera ett betydande kapital och begär 70% av det du skickade för att kontrollera hastigheten på överföringarna, säg att du har tänkt att investera 125.000 XNUMX $ från ett konto som du kontrollerar i din fars namn, du lägg betet på dem nu, du måste vara trovärdig. Tack för att du skriver om Broker Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. augusto svar

  Det är ett företag förknippat med omega pro en av de största bluffarna som finns

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Augusto, hur upptäckte du att de är associerade? Tack för att du skriver om Broker Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Juan Lopez svar

  En fråga, det här företaget begär ID och annan dokumentation såsom elräkningar, kan de lura med dessa dokument?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan López, genom ombud kunde de, även om vi inte känner till något fall där de har gjort det. Tack för att du skriver om Broker Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • tomy svar

   Alla kommer att stå med öppen mun när de talar illa om Omega pro hehehe

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Tomy, i åratal har vi varnat för dessa Omega Pro-bedragare som nu kallar sig Broker Group, polisen jobbar redan med detta men jag tror att många inte kommer att se sina pengar igen, du måste lämna in en anmälan till polisen i ditt land och försöka få tillbaka dina pengar genom vår chatt eller formulär. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har fördömt dem för bedrägliga aktiviteter, (Se pdf för CNMV), FSMA (belgisk finansregulator) replikerar nyheterna som giltiga, (Se länk FSMA). AMF (French Financial Regulator) (se AMF -länk) och SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk) De varnar också för detta BEDRÄGERI. Kommissionen för finansmarknaden i Chile fördömer dem också (se CMF-länk).

    Många prestigefyllda tidningar specialiserade på finans har också varnat dem: Kryptonyheter

    Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 7. Ana Maria svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana María, tack för att du skriver om Broker Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *