Bux mäklare

Kommentarer till Broker Major

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Broker Major (även kallad brokermajor.com), detta är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Broker Major för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Broker Major. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Broker Major Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Marshallöarna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Broker Major, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 500, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 transaktionerna riskfria

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första fem riskfria verksamheterna.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, VIP-handelsstöd.

Platinakonto: $ 15.001 minsta initiala insättning, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, tidigt 5 riskfri handel, VIP-handelsstöd.

 

Mäklare Stora kontotyper
Mäklare Stora kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Broker Major erbjuder är: Sirix-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Broker Major tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Broker Major webbplats
Broker Major webbplats

Broker Major tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: live-diagram, en ekonomisk kalender, finansiella nyheter, marknadsöversikter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Broker Major |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: brokermajor.combrokermajor-fx.com

Telefonnummer: +44 07985590944

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Broker Major <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Broker Major-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), och detta gör det väldigt farligt när man letar efter recensioner om Broker Major Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 CONSOB tillagd Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs december 2020 December️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 har FCA lagt till Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Broker Major? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Mäklare Major: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Carlos svar

  Jag har inte kontaktat min mäklare på över en månad och jag har inget annat sätt att göra det. Bara för wasapt. Jag behöver hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du kommenterade Broker Major. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.