Kommentarer till Broker Major

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Broker Major (även kallad brokermajor.com), detta är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Broker Major för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Broker Major. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Broker Major Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Broker Major, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 500, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 transaktionerna riskfria

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första fem riskfria verksamheterna.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, VIP-handelsstöd.

Platinakonto: $ 15.001 minsta initiala insättning, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, tidigt 5 riskfri handel, VIP-handelsstöd.

Mäklare Stora kontotyper
Mäklare Stora kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Broker Major erbjuder är: Sirix-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Broker Major tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Broker Major webbplats
Broker Major webbplats

Broker Major tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: live-diagram, en ekonomisk kalender, finansiella nyheter, marknadsöversikter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Broker Major |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: brokermajor.com | brokermajor-fx.com

Telefonnummer: +44 07985590944

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Broker Major <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Broker Major-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), och detta gör det väldigt farligt när man letar efter recensioner om Broker Major Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 CONSOB tillagd Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs december 2020 December️ varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade FCA Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Broker Major till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Broker Major? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «Mäklare Major: Betyg och kommentarer»

 1. PortugalJobs2022 svar

  Bem, isso och precis, så att du kan lämna din kommentar och ditt påstående, din erfarenhet och relatera till din corretor. Med något så enkelt som en kommentar kan du meddela de personer som har blivit kontaktade av detta företag att du funderar på att investera. Hej Jorge, Vi har bekräftat namnet på huvudbedragaren i Spanien, två av de mest aktiva bedrägerimäklarna, Cristian Manuel Arenal Ambrosio med DNI 72059607-D bosatt i Madrid. Han är ledare för ett gäng som har lurat individer i Spanien i mer än 4 år. Han tillhör ett internationellt band som är nummer 1 i Spanien. Han använder en myriad av falska namn och telefonnummer. Vi har öppna rättegångar i domstolar i hela Spanien, många i Madrid, såväl som i domstolar i första instans, 10, 12, 16, 18, 25, 36, 50. Tack vare en annan kuppledare har vi precis hittat ytterligare en kuppledare från detta gäng som utger sig för att vara professor i handel, hans namn är Luis Alberto Hontoba Perez med DNI. 32892079D. Alla vaktmästare måste veta att de måste lämna in en anmälan till Rikspolisen, som inte har all information i de två domstolarna för att få fällande domar för medlemmarna i detta gäng.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PortugalJobs, tack för informationen och tack för att du kommenterar Broker Major. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Juan Carlos svar

  Jag har inte kontaktat min mäklare på över en månad och jag har inget annat sätt att göra det. Bara för wasapt. Jag behöver hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du kommenterade Broker Major. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.