Kommentarer till mäklarstationer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Broker Stations (även kallad brokerstations.com), är en CFD- och Forex -mäklare. Rekommenderas mäklarstationer verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på mäklarstationer. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Broker Stations Inc, GAIN Capital Holdings, Inc, Broker Stations Group. och mäklarstationer LTD.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Hong Kong och Storbritannien, förmodligen, eftersom vi inte kunde hitta reglerna i Hong Kong eller Storbritannien, vilket får oss att tro att de inte är baserade där. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av mäklarstationer, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Guldkontot, Platinumkontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- $ 500 minsta första insättning, kundservice.

Guldkonto- Minsta initial insättning på $ 2.500, VIP -kundservice, upp till 1: 100 hävstångseffekt, en session med analysavdelningen.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, VIP -kundservice, upp till 150: XNUMX hävstångseffekt, tre sessioner med analysavdelningen.

VIP-konto- Minsta initial insättning på 25.000 XNUMX dollar, särskild VIP -kundservice, handelsplattformsassistent, tio individuella sessioner med analysavdelningen, individuell hävstång.

Mäklerstationer kontotyper
Mäklerstationer kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som mäklarstationer erbjuder är: vi tror att den egna plattformen för mäklarstationer.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som mäklarstationer tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Broker Stations webbplats
Broker Stations webbplats

Broker Stations tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, förklaring av grunderna i investeringsvärlden, inte mycket annat egentligen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Mäklarstationer |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: brokerstations.com

Telefonnummer: +61 291361617 (Australien), +5715801334 (Colombia), +34902018250 (Spanien), +1 888 (USA) och +6426375 44 (Storbritannien)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Mäklarstationer <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Broker Stations är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, när vi letar efter recensioner om mäklarstationer hittar vi mestadels negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om mäklarstationer? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Mäklarstationer: Betyg och kommentarer»

 1. Sandor svar

  De har stulit 1750e de berättade för mig att sidan var under underhåll och fram till idag kallar mäklaren sig omar lee och han bråkar med anidesken om du lämnar honom för att installera plattformen och han hamnar i din bank

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sandor, tack för att du delar din erfarenhet med mäklarstationer. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *