Annonsera med oss

Broker Yard Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Broker Yard, Àr en Forex- och CFD-mÀklare. Rekommenderas verkligen Broker Yard för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Techofin Ltd..

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: Broker Yard-webbplatsen anger ingen typ av reglering, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Broker Yard, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Mini-kontot, standardkontot, det exklusiva kontot och det anpassade kontot, Ă€ven om det bör noteras att de inte ger mycket information om varje typ av konto.

Minikonto: till att börja.

Standardkonto: för erfarna handlare.

Exklusivt konto: för erfarna handlare.

SkrÀddarsydd konto: redogöra för personer med sÀrskilda krav.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Broker Yard-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Broker Yard-kontotyper
Broker Yard-kontotyper

den plattformar att fungera som Broker Yard erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Broker Yard tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Broker Yard webbplats
Broker Yard webbplats

Broker Yard ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som Àr möjliga att handla med Broker Yard, traders ordlista, tips för investerare, videohandledning (Àven om det Àr pÄ engelska) om anvÀndning av MT4, ekonomisk kalender , utbytes sessioner ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Broker Yard

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.brokeryard.com/es

Telefonnummer: + 44 330 027 1586

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Broker Yard-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Vi föreslÄr försiktighet, det Àr en oreglerad mÀklare, baserad pÄ Marshallöarna, vi har inte kunnat hitta andra recensioner om detta företag pÄ internet, vilket indikerar att det Àr ett relativt nytt företag.

 

Uppdatering mars 2020- Broker Yards webbplats Àr inte aktiv

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Broker Yard? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «Broker Yard: Betyg och kommentarer»

 1. Agus svar

  Hej, god eftermiddag, jag har ocksÄ blivit lurad pÄ samma sÀtt, namnen pÄ de ansvariga Àr Marcel Lombardi, Jorge Lavalle, Antonio Colina och enligt dem Àr företagets chefer en viss Mariano och Elena.
  Jag har kunnat ÄterstÀlla nÄgot, om det inte har varit lÀnge sedan inkomsten till det företaget, som i mitt fall gick till Bulgarien, via min bank begÀrde vi Äterbetalning av överföringar och efter 40 dagar + - de kom in mig.
  Jag hoppas att jag kan hjÀlpa till med den hÀr informationen.
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Agus, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. UppmÀrksamhet pÄ Agus meddelande om hur man fÄr tillbaka pengarna frÄn Broker Yard.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Broker Yard lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 2. Toños svar

  hej för mer Àn ett Är sedan började jag i den hÀr vÀrlden med mÀklaren yeard, dÀr jag pÄ sistone hade mÄnga problem, i veckan ringde de mig och sa att jag mÄste överföra mitt konto till mÀklaren bgold capital, dessa dagar har jag inte fÄtt alla samtal och min oro rÀcker. Vad jag kan göra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Toño, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Med Bgold kapital, du menar den hÀr mÀklaren?

   hÀlsningar

 3. Claudio svar

  Hej, jag blev ocksÄ lurad av detta företag, i januari 1919 satte jag in 1300 5000 USD och fick ha XNUMX XNUMX USD utan att kunna ta ut nÄgonting tills alla mina pengar försvann ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 4. Angelo svar

  De ringde mig direkt pÄ min mobil och hittills vet jag inte ens hur de gjorde för att fÄ min telefon.
  Jag vill vÀdja till alla offren att göra ett kollektivt klagomÄl till Brokeryard eftersom sanningen Àr att de skadar mÄnga mÀnniskor.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Angelo, det Àr sÀllsynt att de kontaktar dig sÄ utan mer, Àven om det Àr möjligt ... Kommer du ihÄg namn pÄ rÄdgivare eller personer frÄn Broker Yard?

   HĂ€lsningar.

  • MARCO ANTONIO ALVAREZ SEPULVEDA svar

   Hej Angelo, jag lurades ocksÄ ... kan du berÀtta vad du gjorde? Jag gÄr med i ett kollektivt klagomÄl.

   hÀlsningar

 5. Angelo svar

  Hej alla,

  Jag har blivit lurad av mĂ€klarhuset och den mycket bedrĂ€gliga personen som Ă€r ansvarig för den bluffen heter Diego Molina. Han berĂ€ttade att mitt kapital skyddas av den pansarbestĂ„ndsportfölj under en period av 30 dagar och Ă€ven att jag kan ta ut mitt kapital nĂ€r som helst. Efter ca 7 dagar hade jag redan en vinst pĂ„ 350 euro, jag sa till honom att jag ville fĂ„ mina vinster, han började ursĂ€kta att jag har 2 negativa positioner och eftersom jag redan hade sett samma historia pĂ„ flera webbplatser och att alla Åsikterna om dem Ă€r negativa, jag sa till honom att jag inte lĂ€ngre vill fortsĂ€tta med dem och att jag vill ha mitt kapital tillbaka eftersom jag har anvĂ€nt plattformen frĂ„n 27/02/2019 till 11/03/2019, det vill sĂ€ga mindre Ă€n 30 dagar.
  Han ringde mig aldrig igen, skickade ett klagomÄl, hans chef ringde mig för att frÄga vad som hÀnde och den dag i dag vet jag ingenting om mitt kapital, men hej, jag fortsÀtter att kÀmpa för att fÄ tillbaka pengarna. Jag har sagt att Diego deltar i en mycket vÀlorganiserad bluff och att de skadar tusentals familjer eftersom dessa familjer gÄr till bankerna för att be om lÄn för att investera i en mÀklargÄrd och tÀnker att nÀr de har vinst kommer de att betalas. Brokeryard betalar aldrig vinsten och returnerar inte kapitalet och sedan gÄr familjerna i konkurs, har slut pÄ resurser och kan inte returnera pengarna till banken. Jag sa ocksÄ att Diego Molina att han vet perfekt att mÀklarhuset aldrig betalar men fortsÀtter att ljuga för sina kunder och det Àr dÀrför jag sa till honom och jag upprepar det hÀr att Karma ska Àta Diego. Jag litar mycket pÄ Karma-lagen.
  SÄ alla offer oroar sig inte, Karma kommer att Àta upp dem.
  En hjÀrtlig hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angelo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Broker Yard, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske?

   Kanske borde du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 6. Adelina Font Fernandez svar

  Jag rekommenderar inte det heller, jag har blivit lurad ocksÄ. Jag kan inte fÄ tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adelina, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Broker Yard, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 7. Ulises svar

  Hej, mÀklare gÄrd, jag rekommenderar inte det, personligen har jag blivit lurad, snart kommer jag att göra en video som publicerar just det.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ulises, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Broker Yard med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? Vi ser fram emot den video du nÀmner.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *