Bux mäklare

Broker Yard Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Broker Yard, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Broker Yard för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Techofin Ltd..

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Broker Yard-webbplatsen anger ingen typ av reglering, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Broker Yard, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Mini-kontot, standardkontot, det exklusiva kontot och det anpassade kontot, även om det bör noteras att de inte ger mycket information om varje typ av konto.

Minikonto: till att börja.

Standardkonto: för erfarna handlare.

Exklusivt konto: för erfarna handlare.

Skräddarsydd konto: redogöra för personer med särskilda krav.

Du kan se ännu fler funktioner om Broker Yard-mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Broker Yard-kontotyper
Broker Yard-kontotyper

den plattformar att fungera som Broker Yard erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Broker Yard tillhandahåller på sin webbplats.

Broker Yard webbplats
Broker Yard webbplats

Broker Yard ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Broker Yard, traders ordlista, tips för investerare, videohandledning (även om det är på engelska) om användning av MT4, ekonomisk kalender , utbytes sessioner ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Broker Yard

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.brokeryard.com/en

Telefonnummer: + 44 330 027 1586

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Broker Yard-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Vi föreslår försiktighet, det är en oreglerad mäklare, baserad på Marshallöarna, vi har inte kunnat hitta andra recensioner om detta företag på internet, vilket indikerar att det är ett relativt nytt företag.

 

Uppdatering mars 2020- Broker Yards webbplats är inte aktiv

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Broker Yard? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

17 kommentarer om «Broker Yard: Betyg och kommentarer»

 1. Agus svar

  Hej god eftermiddag, jag har också blivit lurad på samma sätt, de ansvariga heter Marcel Lombardi, Jorge Lavalle, Antonio Colina och enligt dem är företagets chefer en viss Mariano och Elena.
  Jag har kunnat få tillbaka något, om det inte har gått länge sedan inkomsten till det företaget, som i mitt fall gick till Bulgarien, via min bank gjorde vi en begäran om återbetalning av överföringar och efter 40 dagar + - de gick in mig.
  Jag hoppas att jag kan hjälpa till med den här informationen.
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agus, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Uppmärksamhet på Agus meddelande om hur man får tillbaka pengarna från Broker Yard.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Broker Yard låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 2. Toños svar

  hej för mer än ett år sedan började jag i den här världen med mäklaren yeard, där jag nyligen hade många problem, den här veckan ringde de mig och sa till mig att jag måste överföra mitt konto till mäklaren bgold kapital, dessa dagar har jag inte fått alla samtal och min oro är tillräcklig. Vad jag kan göra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toño, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Med Bgold kapital, du menar den här mäklaren?

   hälsningar

 3. Claudio svar

  Hej, jag blev också lurad av detta företag, i januari 1919 satte jag in 1300 5000 USD och fick ha XNUMX XNUMX USD utan att kunna ta ut någonting tills alla mina pengar försvann ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudio, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Yard. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 4. Angelo svar

  De ringde mig direkt på min mobil och hittills vet jag inte ens hur de gjorde för att få min telefon.
  Jag vill vädja till alla offren att göra ett kollektivt klagomål till Brokeryard eftersom sanningen är att de skadar många människor.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej igen Angelo, det är sällsynt att de kontaktar dig så utan mer, även om det är möjligt ... Kommer du ihåg namn på rådgivare eller personer från Broker Yard?

   Hälsningar.

  • MARCO ANTONIO ALVAREZ SEPULVEDA svar

   Hej Angelo, jag lurades också ... kan du berätta vad du gjorde? Jag går med i ett kollektivt klagomål.

   hälsningar

 5. Angelo svar

  Hej alla,

  Jag har blivit lurad av mäklaren och den mycket bedrägliga personen som är ansvarig för den bluffen heter Diego Molina. Han berättade för mig att mitt kapital skyddas av den pansrade portföljen under en period av 30 dagar och också att jag kan ta ut mitt kapital när som helst. Efter ungefär 7 dagar hade jag redan en vinst på 350 euro, jag sa till honom att jag ville få min vinst, han började ursäkta att jag har två negativa positioner och eftersom jag redan hade sett samma historia på flera webbplatser och att alla Åsikterna om dem är negativa, jag sa till honom att jag inte längre vill fortsätta med dem och att jag vill ha tillbaka mitt kapital eftersom jag har använt plattformen från 2/27/02 till 2019/11/03, det vill säga mindre än 2019 dagar.
  Han ringde mig aldrig igen, skickade ett klagomål, hans chef ringde mig för att fråga vad som hände och den dag i dag vet jag ingenting om mitt kapital, men hej, jag fortsätter att kämpa för att få tillbaka pengarna. Jag har sagt att Diego deltar i en mycket välorganiserad bluff och att de skadar tusentals familjer eftersom dessa familjer går till bankerna för att be om lån för att investera i en mäklargård och tänker att när de har vinst kommer de att betalas. Brokeryard betalar aldrig vinsten och returnerar inte kapitalet och sedan går familjerna i konkurs, har slut på resurser och kan inte returnera pengarna till banken. Jag sa också att Diego Molina att han vet perfekt att mäklarhuset aldrig betalar men fortsätter att ljuga för sina kunder och det är därför jag sa till honom och jag upprepar det här att Karma ska äta Diego. Jag litar mycket på Karma-lagen.
  Så alla offer oroar sig inte, Karma kommer att äta upp dem.
  En hjärtlig hälsning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angelo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Broker Yard, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske?

   Kanske borde du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrån?

   Hälsningar.

 6. Adelina Fernandez svar

  Jag rekommenderar inte det heller, jag har blivit lurad också. Jag kan inte få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adelina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Broker Yard, det du nämner om den här mäklaren är verkligen sorgligt. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Hälsningar.

 7. Ulises svar

  Hej, mäklare gård, jag rekommenderar inte det, personligen har jag blivit lurad, snart kommer jag att göra en video som publicerar just det.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ulises, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Broker Yard med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Vi ser fram emot den video du nämner.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.