Annonsera med oss

Kommentarer till BrokerCryptoF1

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren BrokerCryptoF1, Àr en mÀklare för Forex, CFD: er, binÀra optioner, och som om det inte var tillrÀckligt, Àven kryptovalutor. Rekommenderas verkligen BrokerCryptoF1 för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: TRADE MARKETS GLOBAL CORP, Àven om det i den engelska versionen av webbplatsen nÀmns CASA DE GENERAL OPTIONS LTD och Bitcoin Co. Ltd.

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att de Àr baserade i: de nÀmner att de Àr baserade i Madrid, Spanien, Àven om de i villkoren de nÀmner Àr baserade pÄ Marshallöarna, sÄ det Àr inte sÀrskilt tydligt.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: Eftersom BrokerCryptoF1 nĂ€mner att vara en reglerad mĂ€klare, men inte anger vem den Ă€r reglerad, eller regleringsnumret för att verifiera detta, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BrokerCryptoF1, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Classic-kontot, Bitcoins investeringskonto, TotalCrypto-investeringskontot och TotalInfinityCryptoworld-kontot.

Klassiskt konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, 5% mÄnadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

Bitcoins investeringskonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, 7% mÄnadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

TotalCrypto-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, 10% mÄnadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

TotalInfinity-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000, 15% mÄnadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för mÀklaren BrokerCryptoF1 (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

BrokerCryptoF1 kontotyper
BrokerCryptoF1 kontotyper

den plattformar att fungera som BrokerCryptoF1 erbjuder Àr: vi tror att BrokerCryptoF1 sjÀlv, eftersom det inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som BrokerCryptoF1 tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

BrokerCryptoF1 webbplats
BrokerCryptoF1 webbplats

BrokerCryptoF1 ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: live-diagram pÄ kryptovalutor, förklaring om de olika produkterna som mÀklaren erbjuder, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, nÄgra nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, kryptokalkylator. Det bör noteras att vissa resurser finns pÄ engelska.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om BrokerCryptoF1

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.brokercryptof1.com

Telefonnummer: 34910479716 och 34935227667

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ BrokerCryptoF1 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget BrokerCryptoF1 Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig för: det nÀmner att det Àr baserat i Madrid, men dÄ pÄ Marshallöarna, motsÀger det sig sjÀlv, det motsÀger sig ocksÄ nÀr man nÀmner vilket företag det tillhör, nÀr man letar efter andra recensioner om företaget har det inte varit möjligt att hitta nÄgonting, vilket tyder pÄ att det Àr ett "nytt" företag, det Àr ett oreglerat företag.

Uppdatering frÄn mars 2019: CNMV (spansk tillsynsorgan) har utfÀrdat en varning mot mÀklaren BrokerCryptoF1

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BrokerCryptoF1? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «BrokerCryptoF1: Betyg och kommentarer»

 1. chomo svar

  Det hÀr Àr lögnare frÄn cryptof1, en viss Marco Duran Leon lurade mig och slutade helt enkelt kommunicera efter att ha tagit alla möjliga pengar

  han Àr en bedragare lögnare, för att vara mycket försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej chomo, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerCryptoF1, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 2. BTCHispano svar

  Detta företag Àr en bluff.
  De sÀger att de Àr reglerade i CNMV med nummer 260 och det Àr en lögn.
  De sÀger att de Àr reglerade i Storbritannien under namnet TRADE MARKETS GLOBAL CORP
  NÄgot som vi inte kan hitta om vi tittar i företag.
  Även ovanför kontoret finns inte.
  De sÀger att de ligger pÄ 10: e vÄningen i Paseo de la Castellana 66 Madrid och byggnaden har bara 6 vÄningar.
  DETTA ÄR EN LURA ANALYSEN ÄR FENOUS.
  Jag Àr sÀker pÄ att de har betalat för den hÀr analysen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Har du tagit dig tid att lĂ€sa analysen? Vi tror inte, för i denna analys om BrokerCryptoF1 nĂ€mner vi tydligt “... Vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig för: det nĂ€mner att det Ă€r baserat i Madrid, men sedan pĂ„ Marshallöarna, motsĂ€ger det sig sjĂ€lv, det motsĂ€ger sig ocksĂ„ nĂ€r man nĂ€mner vilket företag det tillhör, nĂ€r man letar efter andra recensioner om företaget , vi har inte kunnat hitta nĂ„gonting, vilket tyder pĂ„ att det Ă€r ett ”nytt” företag, det Ă€r ett oreglerat företag".

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *