Bux mäklare

Kommentarer till BrokerCryptoF1

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BrokerCryptoF1, är en mäklare för Forex, CFD: er, binära optioner, och som om det inte var tillräckligt, även kryptovalutor. Rekommenderas verkligen BrokerCryptoF1 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: TRADE MARKETS GLOBAL CORP, även om det i den engelska versionen av webbplatsen nämns CASA DE GENERAL OPTIONS LTD och Bitcoin Co. Ltd.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: de nämner att de är baserade i Madrid, Spanien, även om de i villkoren de nämner är baserade på Marshallöarna, så det är inte särskilt tydligt.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Eftersom BrokerCryptoF1 nämner att vara en reglerad mäklare, men inte anger vem den är reglerad, eller regleringsnumret för att verifiera detta, tyder allt på att det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BrokerCryptoF1, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Classic-kontot, Bitcoins investeringskonto, TotalCrypto-investeringskontot och TotalInfinityCryptoworld-kontot.

Klassiskt konto: Minsta initiala insättning på $ 250, 5% månadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

Bitcoins investeringskonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, 7% månadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

TotalCrypto-konto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, 10% månadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

TotalInfinity-konto: Minsta initiala insättning på $ 25.000, 15% månadsavkastning, inga provisioner, inga uttagsavgifter.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklaren BrokerCryptoF1 (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

BrokerCryptoF1 kontotyper
BrokerCryptoF1 kontotyper

den plattformar att fungera som BrokerCryptoF1 erbjuder är: vi tror att BrokerCryptoF1 själv, eftersom det inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BrokerCryptoF1 tillhandahåller på sin webbplats.

BrokerCryptoF1 webbplats
BrokerCryptoF1 webbplats

BrokerCryptoF1 ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: live-diagram på kryptovalutor, förklaring om de olika produkterna som mäklaren erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, några nyheter om finansiella händelser av intresse, kryptokalkylator. Det bör noteras att vissa resurser finns på engelska.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om BrokerCryptoF1

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.brokercryptof1.com

Telefonnummer: 34910479716 och 34935227667

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg på BrokerCryptoF1 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BrokerCryptoF1 är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig för: det nämner att det är baserat i Madrid, men då på Marshallöarna, motsäger det sig själv, det motsäger sig också när man nämner vilket företag det tillhör, när man letar efter andra recensioner om företaget har det inte varit möjligt att hitta någonting, vilket tyder på att det är ett "nytt" företag, det är ett oreglerat företag.

Uppdatering från mars 2019: CNMV (spansk tillsynsorgan) har utfärdat en varning mot mäklaren BrokerCryptoF1

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BrokerCryptoF1? Vad har du upplevt?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

5 kommentarer om «BrokerCryptoF1: Betyg och kommentarer»

 1. chomo svar

  Det här är lögnare från cryptof1, en viss Marco Duran Leon lurade mig och slutade helt enkelt kommunicera efter att ha tagit alla möjliga pengar

  han är en bedragare lögnare, för att vara mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej chomo, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerCryptoF1, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 2. BTCHispanic svar

  Detta företag är en bluff.
  De säger att de är reglerade i CNMV med nummer 260 och det är en lögn.
  De säger att de är reglerade i Storbritannien under namnet TRADE MARKETS GLOBAL CORP
  Något som vi inte kan hitta om vi tittar i företag.
  Även ovanför kontoret finns inte.
  De säger att de ligger på 10: e våningen i Paseo de la Castellana 66 Madrid och byggnaden har bara 6 våningar.
  DETTA ÄR EN LURA ANALYSEN ÄR FENOUS.
  Jag är säker på att de har betalat för den här analysen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Har du tagit dig tid att läsa analysen? Vi tror inte, för i denna analys om BrokerCryptoF1 nämner vi tydligt “... Vi tror att det är bättre att vara försiktig för: det nämner att det är baserat i Madrid, men sedan på Marshallöarna, motsäger det sig själv, det motsäger sig också när man nämner vilket företag det tillhör, när man letar efter andra recensioner om företaget , vi har inte kunnat hitta någonting, vilket tyder på att det är ett ”nytt” företag, det är ett oreglerat företag".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.