Kommentarer till mäklare

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Mäklare (kallas även Brokermasters.net), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Brokermasters verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Brokermasters. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Brokermasters Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Brokermasters, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, bronskonto, silverkonto och guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $5.000, flytande spread, 1:50 hävstångseffekt, 24-timmars support, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, säkring tillåten.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $50.000, flytande spread, 1:50 hävstångseffekt, 24-timmars support, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, säkring tillåten.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $100.000, flytande spread, 1:50 hävstångseffekt, 24-timmars support, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, säkring tillåten.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $150.000, flytande spread, 1:50 hävstångseffekt, 24-timmars support, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, säkring tillåten.

 

Brokermasters kontotyper
Brokermasters kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Brokermasters erbjuder är: MT4 -plattform och Sirix -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Brokermasters tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Brokermasters webbplats
Brokermasters webbplats

Brokermasters tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, FAQ -avsnitt, några live -diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Mäklare |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats:brokermasters.net

Telefonnummer: + 44 07985590944

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Mäklare <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Mäklare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: vi har att göra med en oreglerad mäklare, dess huvudkontor ligger i ett land som är för osäkert för att göra investeringar (Marshallöarna), när vi letar efter recensioner om Mäklare har vi sett många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd Mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Brokermasters? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *