✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Brokerz.com

I denna avdelning vi analyserar mäklaren brokerz.com, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Brokerz.com för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Brokerz.com ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Brokerz.com ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: det nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Brokerz.com, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $250, daglig briefing och forskning, stationär och mobil kommersiell operatör, videohandledning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, daglig briefing och research, handlare för stationär och mobil handel, videohandledning, 3-pip standard spread, fasta spreads för EUR / US.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, daglig briefing och forskning, stationär och mobil handlare, videohandledning, standard 3 pip-spridning, fasta spreads för EUR / US, seminarier och webbseminarier, general account manager.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig briefing och forskning, stationär och mobil handelsoperatör, videotutorials, standard 3 pip-spridning, fasta spreadar för EUR / US, seminarier och webbseminarier, general account manager, SMS-nyheter och signaler, daglig premiumanalys, support till Premium-kunden.

Brokerz.com kontotyper
Brokerz.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Brokerz.com erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Brokerz.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Brokerz.com webbplats
Brokerz.com webbplats

Brokerz.com ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, FAQ-avsnitt, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om brokerz.com 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: brokerz.com | brokerz.co

📞 Telefonnummer: +44 2039 948 811

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Brokerz.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på brokerz.com <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget brokerz.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, det finns ingen information om företaget på dess webbplats, dessutom när vi letar efter recensioner om Brokerz.com vi bara hitta recensioner som är negativa och varnar för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt meddelanden från klienter är Brokerz.com nära kopplad till Marknadsresa, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

[demokrati id=”1300″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «Brokerz.com: Betyg och kommentarer»

 1. Eutakio svar

  Har någon lyckats få sina pengar? skriv till +34625811969 jag ska stämma dem skriv till mig som också vill ha det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eustakio, tack för din kommentar om Brokerz. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ezk svar

  Som jag trodde jag aldrig men här är jag, hon är lurad på modet, det finns folk överallt som letar efter dem från vad jag kunde se i kommentarerna

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ezk, tack för att du delar med dig av din upplevelse med Brokerz .com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. oscar svar

  Jag blev också lurad och nu vet jag inte hur jag hittar dem jag har mejl och telefoner alla voip vps vad jag tror är att de är från någonstans i centralamerika venezuela colombia något sådant eller nordamerika new york kisa men jag gör inte ' tror inte att de är från Europa även om jag inte går Var smart nu för jag borde ha varit det första gången men jag tror att någon borde hjälpa oss att kontakta mig snälla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med Brokerz .com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. melisa svar

  Dåligt och jag försöker och till råga på de behöll mina pengar och blockerade mitt konto, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Melisa, tack för att du delar din erfarenhet med Brokerz.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • oscar svar

   var kommer du ifrån och hur mycket som stulits från dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *