Kommentarer till BronzeMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BronzeMarkets, är en mäklare för CFD, forex och kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas BronzeMarkets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Silver Wolf Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom BronzeMarkets inte nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som BronzeMarkets erbjuder, märkte vi att de faktiskt erbjuder fem olika kontotyper: Grundkontot, Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 500, fasta spreadar från 2, upp till 1: 400 hävstångseffekt, alla tillgängliga handelsinstrument.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, fasta spreadar från 2, hävstångseffekt upp till 1: 400, alla tillgängliga handelsinstrument, daglig analys.

Silverkonto- Minsta initial insättning på $ 2.500, fasta spreadar från 2, hävstångseffekt upp till 1: 400, alla tillgängliga handelsinstrument, daglig analys, gratis banköverföringar, expertrådgivare.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 2, fasta spreadar från XNUMX, hävstångseffekt på begäran, alla tillgängliga handelsinstrument, daglig analys, gratis banköverföringar, expertrådgivare, automatiska diagram, fria marknadssignaler, gratis VPN.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 2, fasta spreadar från XNUMX, hävstångseffekt på begäran, alla tillgängliga handelsinstrument, daglig analys, gratis banköverföringar, expertrådgivare, automatiska diagram, fria marknadssignaler, gratis VPN, direktör för personliga relationer.

BronzeMarkets kontotyper
BronzeMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som BronzeMarkets erbjuder är: MT5 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som BronzeMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

BronzeMarkets webbplats
BronzeMarkets webbplats

 

BronzeMarkets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av finansiella produkter som BronzeMarkets -företaget tillhandahåller, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om BronzeMarkets

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.bronzemarkets.com/es-ES

Telefonnummer: Tel: +49 800 000

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på BronzeMarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BronzeMarkets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: baserat på Marshallöarna är det ett oreglerat företag, när vi letar efter andra utvärderingar eller recensioner om företaget har vi mest funnit negativa kommentarer ...

 

Av dessa skäl anser vi att BronzeMarkets inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Oktober 2019 uppdatering: CONSOB, italiensk tillsynsmyndighet, har varnat för BronzeMarkets

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BronzeMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *