Bux mäklare

BRUXIS kommenterar

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BRUX (även kallad bruxis.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas BRUXIS verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om BRUXIS ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det BRUXIS? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Bruxis Pty Ltd. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Australien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering ser vi att de nämner ASIC-reglering, men igen är det inte sant.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger BRUX, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som BRUXIS erbjuder är: egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BRUXIS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

BRUXIS webbplats
BRUXIS webbplats

BRUX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om BRUX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bruxis.com

📞 Telefonnummer: + 61288800131

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar BRUXIS. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BRUX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BRUX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, den använder falska uppgifter för att lura människor, och när vi letar efter recensioner om BRUXIS hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BRUXIS? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «BRUXIS: Betyg och kommentarer»

 1. Fabrizio svar

  DET FUNGERAR INTE, DE ÄR LUR, VI MÅSTE RAPPORTERA DEM ALLA, DE HAR GÖRT MIG FÖRLORA ALT JAG HAR OCH Mina samtal får inte svar, NÅGON SOM HAR LÖST DETTA, HJÄLP MIG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabrizio, tack för att du frågade om BRUXIS. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.