✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till BSB Global

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BSB Global (även kallad bsb-global.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen BSB Global för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar BSB Global. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BSB Global, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mini-konto, Classic-konto, Classic + -konto, Pro-konto, VIP-konto och Platinum-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 1.000 20 $, cirka 1 handelsinstrument, hävstångseffekt upp till 200: 3, fördelat på 25 pips, bonus upp till 10%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på 2.500 50 $, cirka 1 handelsinstrument, hävstångseffekt upp till 200: 4, fördelat på 35 pips, bonus upp till 15%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Klassiskt + konto- Minsta initiala insättning på 5.000 100 $, cirka 1 handelsinstrument, hävstångseffekt upp till 100: 2.5, fördelat på 50 pips, bonus upp till 20%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Pro-konto: Minsta initiala insättning på 10.000 1 $, alla tillgängliga instrument, hävstång upp till 100: 2, fördelat från 75 pips, bonus upp till 40%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på 50.000 1 $, alla tillgängliga instrument, hävstång upp till 30: 1, fördelat från 90 pips, bonus upp till 50%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på 100.000 1 $, alla tillgängliga instrument, hävstång upp till 20: 0.7, fördelat från 100 pips, bonus upp till 75%, kontoförsäkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

BSB Globala kontotyper
BSB Globala kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BSB Global erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BSB Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BSB Global webbplats
BSB Global webbplats

BSB Global tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om BSBGlobal |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bsb-global.io

Telefonnummer: +44 203-519-71-48

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på BSBGlobal <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BSB Global-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och nämner inte var den ligger (offshore-mäklare), när vi letar efter recensioner om BSB Global hittade vi ingen annan recension, tror vi att det är en ny mäklare, ingen bana. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV BSBGlobal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BSB Globals varning för november 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 lade FMA (Österrike) till BSBGlobal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA oktober 2021 varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2022 lade BAFIN till BSBGlobal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BAFINs ⚠️ Varning för juli 2022

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om BSB Global? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «BSB Global: Betyg och kommentarer»

 1. MJ svar

  BAFIN har anmält dem, jag vet inte vad jag ska göra med mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MJ, tack för att du skriver om BSB Global. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ferdinand Xavier svar

  Jag har blivit kontaktad av en viss Sergio Rios från FCA SUPPORTS, med licens 710423, från FCA, han berättar att han får tillbaka mina pengar att de lurade mig från en plattform som heter bsb global, men jag måste betala skatt i England först, och sedan skickar han mig mina pengar, allt detta måste göras med en kryptoplånbok. Jag vet inte om det är sant eller om de vill engagera mig. Kan du hjälpa mig, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernando, gå inte i den fällan, de skatterna finns inte, de som ringer dig är en del av samma bluff, de vill få dina pengar genom att utnyttja din desperata situation.

   Hälsningar.

 3. alba svar

  god morgon du är bedragare

  bsb global betalar inte, returnerar inte dina pengar och svarar slutligen inte på meddelanden. Om du pratar med dem om uttag svarar de inte längre. De är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alba, du är välkommen, tack så mycket för att du tillhandahöll denna information om BSB-GLOBAL, vi har samma mål. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Vi har hans recension här: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 4. Noelia svar

  Hej, jag, precis som Juan Carlos, gjorde en investering på € 250; Idag antas det att jag har en vinst på 4.903 1.373 €, de bad mig göra en ny investering eftersom den tjänades och jag vägrade, därifrån upphörde min historia att fungera, den varap där de kontaktade försvann, de jag bad om uttag av vad jag hade investerat skickade jag ett mejl om att jag skulle rapportera det och sedan dess har de bara ringt mig med berättelser, de säger till mig att för att ta ut alla mina pengar måste jag betala en skatt på XNUMX €
  Jag har namn på dem som ger mig en känsla av att de är falska, jag har upp till 6 olika telefoner. Jag skickar flera e-postmeddelanden om det hjälper.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Noelia, tack för att du delar din erfarenhet med BSB-GLOBAL. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Vi har hans recension här: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Noelia

    Om jag har alla dessa telefonnummer 960409648 91034813 944079863 956110807 och 910039975
    Jag har följande mejl Ú[e-postskyddad] lina.mari[e-postskyddad] Jag har sparat mejlen där de ber mig att göra mer inkomst och det sista med instruktionerna från skatten som jag måste betala för att få tillbaka mina pengar och där hon mycket vänligt säger till mig att jag måste öppna en plånbok som hon ringer till mig och hjälper mig om jag inte vet hur jag ska göra. Förra gången denna Úrsula inte längre arbetar med dem och denna Lina deltog i mig, men jag visste från rösten att det var samma person.
    Naturligtvis har jag inte öppnat handväskan och inte heller gjort några inkomster från skattefrågan och inte heller tar jag telefonen längre.
    Hälsningar och tack för all information som delas för att kunna hjälpa den här mobben att inte fortsätta lura.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Noelia, du är välkommen, tack så mycket för att du tillhandahöll denna information om BSB-GLOBAL, vi har samma mål. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
    Vi har hans recension här: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 5. Juan Carlos Collado svar

  Hej, titta på den här mäklaren de har spärrat min insättning på 250 $ och min vinst var 1326 $ och jag kan inte kontakta dem för att ta ut dem eftersom de inte fungerar. Mitt konto har ingen rörelse och verksamheten är stängd. Vad jag kan göra ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Väntar, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, den här mäklaren är A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Uppmärksamhet⛔ i november 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) BSB Global till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Noelia svar

   Juan Carlos arbetar fortfarande, jag kan ge dig telefonnummer och e-postmeddelanden om det hjälper dig.

 6. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *