Kommentarer till BSB Global

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren BSB Global (Ă€ven kallad bsb-global.io), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen BSB Global för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar BSB Global. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: de nĂ€mner det inte. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BSB Global, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mini-konto, Classic-konto, Classic + -konto, Pro-konto, VIP-konto och Platinum-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 1.000 20 $, cirka 1 handelsinstrument, hÀvstÄngseffekt upp till 200: 3, fördelat pÄ 25 pips, bonus upp till 10%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Klassiskt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 2.500 50 $, cirka 1 handelsinstrument, hÀvstÄngseffekt upp till 200: 4, fördelat pÄ 35 pips, bonus upp till 15%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Klassiskt + konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 100 $, cirka 1 handelsinstrument, hÀvstÄngseffekt upp till 100: 2.5, fördelat pÄ 50 pips, bonus upp till 20%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Pro-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 1 $, alla tillgÀngliga instrument, hÀvstÄng upp till 100: 2, fördelat frÄn 75 pips, bonus upp till 40%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

VIP-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 1 $, alla tillgÀngliga instrument, hÀvstÄng upp till 30: 1, fördelat frÄn 90 pips, bonus upp till 50%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

Platinakonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 100.000 1 $, alla tillgÀngliga instrument, hÀvstÄng upp till 20: 0.7, fördelat frÄn 100 pips, bonus upp till 75%, kontoförsÀkring upp till XNUMX%, mikrolotthandel.

 

BSB Globala kontotyper
BSB Globala kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BSB Global erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som BSB Global tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

BSB Global webbplats
BSB Global webbplats

BSB Global tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara nÄgra nyheter, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om BSB Global |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: bsb-global.io

Telefonnummer: +44 203-519-71-48

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ BSB Global <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att BSB Global-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare och nĂ€mner inte var den ligger (offshore-mĂ€klare), nĂ€r vi letar efter recensioner om BSB Global hittade vi ingen annan recension, tror vi att det Ă€r en ny mĂ€klare, ingen bana. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV BSB Global till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till BSB Globals varning för november 2020 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2021 lade FMA (Österrike) till BSB Global till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till FMA oktober 2021 varning ⚠

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BSB Global? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «BSB Global: Betyg och kommentarer»

 1. alba svar

  god morgon du Àr bedragare

  bsb global betalar inte, returnerar inte dina pengar och svarar slutligen inte pÄ meddelanden. Om du pratar med dem om uttag svarar de inte lÀngre. De Àr tjuvar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Alba, du Àr vÀlkommen, tack sÄ mycket för att du tillhandahöll denna information om BSB-GLOBAL, vi har samma mÄl. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.
   Vi har hans recension hÀr: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill lĂ€sa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hÀlsningar

 2. Noelia svar

  Hej, jag, precis som Juan Carlos, gjorde en investering pĂ„ € 250; Idag antas det att jag har en vinst pĂ„ 4.903 1.373 €, de bad mig göra en ny investering eftersom den tjĂ€nades och jag vĂ€grade, dĂ€rifrĂ„n upphörde min historia att fungera, den varap dĂ€r de kontaktade försvann, de jag bad om uttag av vad jag hade investerat skickade jag ett mejl om att jag skulle rapportera det och sedan dess har de bara ringt mig med berĂ€ttelser, de sĂ€ger till mig att för att ta ut alla mina pengar mĂ„ste jag betala en skatt pĂ„ XNUMX €
  Jag har namn pÄ dem som ger mig en kÀnsla av att de Àr falska, jag har upp till 6 olika telefoner. Jag skickar flera e-postmeddelanden om det hjÀlper.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Noelia, tack för att du delar din erfarenhet med BSB-GLOBAL. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.
   Vi har hans recension hÀr: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

   • Noelia svar

    Om jag har alla dessa telefonnummer 960409648 91034813 944079863 956110807 och 910039975
    Jag har följande mejl Ú[e-postskyddad] Lina.marĂ­[e-postskyddad] Jag har sparat mejlen dĂ€r de ber mig att göra mer inkomst och det sista med instruktionerna frĂ„n skatten som jag mĂ„ste betala för att fĂ„ tillbaka mina pengar och dĂ€r hon mycket vĂ€nligt sĂ€ger till mig att jag mĂ„ste öppna en plĂ„nbok som hon ringer till mig och hjĂ€lper mig om jag inte vet hur jag ska göra. Förra gĂ„ngen denna Úrsula inte lĂ€ngre arbetar med dem och denna Lina deltog i mig, men jag visste frĂ„n rösten att det var samma person.
    Naturligtvis har jag inte öppnat handvÀskan och inte heller gjort nÄgra inkomster frÄn skattefrÄgan och inte heller tar jag telefonen lÀngre.
    HÀlsningar och tack för all information som delas för att kunna hjÀlpa den hÀr mobben att inte fortsÀtta lura.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Noelia, du Àr vÀlkommen, tack sÄ mycket för att du tillhandahöll denna information om BSB-GLOBAL, vi har samma mÄl. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.
     Vi har hans recension hÀr: https://brokersrecomendados.com/bsb-global-valoracion-comentarios/
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hÀlsningar

 3. Juan Carlos Collado svar

  Hej, titta pÄ den hÀr mÀklaren de har spÀrrat min insÀttning pÄ 250 $ och min vinst var 1326 $ och jag kan inte kontakta dem för att ta ut dem eftersom de inte fungerar. Mitt konto har ingen rörelse och verksamheten Àr stÀngd. Vad jag kan göra ?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej VĂ€ntar, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. UppmĂ€rksamhet⛔ i november 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) BSB Global till sin lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Noelia svar

   Juan Carlos arbetar fortfarande, jag kan ge dig telefonnummer och e-postmeddelanden om det hjÀlper dig.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *