Annonsera med oss

Kommentarer om BSL Corporation Limited

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BSL Corporation Limited (kallas även av namnet: bslcorporationltd.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen BSL Corporation Limited för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om BSL Corporation Limited ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är BSL Corporation Limited ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: BSL Corporation Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Nya Zeeland, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ BSL Corporation Limited är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av BSL Corporation Limited, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer:

Nybörjarplan: minsta initiala insättning $100, avkastning 1.73% dagligen, varaktighet 10 dagar.

Representativ plan: minsta initiala insättning $5.000, avkastning 2.73% dagligen, varaktighet 10 dagar.

La plattform att fungera som BSL Corporation Limited erbjuder är: egen plattform

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BSL Corporation Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

BSL Corporation Limited webbplats
BSL Corporation Limited webbplats

BSL Corporation Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om BSL Corporation Limited 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bslcorporationltd.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar BSL Corporation Limited. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BSL Corporation Limited <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BSL Corporation Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett "spök - offshore" företag och väldigt lite transparent, i motsats till vad de försöker tro, är det inte registrerat (eller det är registrerat i ett paradis fiskalt ) och saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes CNMV BSL Corporation Limited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2021 varning

 
Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BSL Corporation Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «BSL Corporation Limited: Betyg och kommentarer»

 1. cristian svar

  De vill inte lämna tillbaka mina pengar, går det att göra anspråk på det på annat sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för att du kommenterar BSL Corporation Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *