Bstox24 Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bstox24 (även kallad bstox24.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Bstox24 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Bstox24. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Saos Group Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bstox24, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: Minsta 200 $ insättning, tillgång till 100+ tillgångar, 3 utbildningssessioner med en senioranalytiker.

Silverkonto- Minsta $ 3.000 insättningsstart, tillgång till över 200 tillgångar, obegränsad utbildningssessioner med en senioranalytiker, 5 VIP-signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 200 USD, tillgång till 5+ tillgångar, obegränsad utbildningssessioner med en senioranalytiker, 10 VIP-signaler varje vecka, XNUMX gratis uttag.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 100, tillgång till 10+ tillgångar, 3 utbildningssessioner med en senioranalytiker, XNUMX VIP-signaler, gratis första uttag.

Bstox24 kontotyper
Bstox24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Bstox24 erbjuder är: Bstox24-plattformen.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bstox24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Bstox24 webbplats
Bstox24 webbplats

Bstox24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bstox24 |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bstox24.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Bstox24 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Bstox24-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i ett osäkert land att investera (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om Bstox24 Vi hittade negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2020 CONSOB tillagd Bstox24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2020 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Bstox24? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Bstox24: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.