bstrade kommentarer

Analys på Bstrade.co

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera bstrade.co (kallas även med namnet: bstrade.co), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Bstrade.co att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Bstrade.co ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Bstrade.co en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Bstrade.co nämner att vara en del av Florishing Group LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Bstrade.co inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Bstrade.co är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Bstrade.co, i det här fallet observerar vi att det erbjuder: Gemenskapskonto, PremiumkontoOch Företagskonto, men nämner inte minsta insättningar.

La plattform att fungera som Bstrade.co använder är: Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Bstrade.co tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

bstrades webbplats
Bstrade.co webbplats

Bstrade.co tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information bstrade.co

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: bstrade.co
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Bstrade.co. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på bstrade.co

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Bstrade.co är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 CONSOB läggs till Bstrade.co till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2023 CONSOB varnade igen för bstrade.co, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2023 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Bstrade.co? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Bstrade.co: betyg och recensioner»

 1. fiona-3 svar

  la consob volvió a denunciar esta empresa, cuidado.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Fiona, gracias por escribir sobre Bstrade.co. Este broker es considerado una ESTAFA. La CONSOB (Regulador Financiero de Italia) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se CONSOB -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. sonia castilla svar

  CNMV utfärdade en varning mot dessa tjuvar, håll dig borta

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sonia Castilla, tack för din kommentar på Bstrade.co. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. VITTORIO BRUGIATELLI svar

  BSTRADE .CO sono dei veri truffatori ti fanno investire, ti dicono che va bene il guadagno, poi ad un certopunto ti dicono che devi versare altri soldi altrimenti scende il guadagno e perdi tutto se non investi ancora….poi i blocchi il proegetto perria tuoi soldi, ti chiedono commissioni altro denaro da versare ..ma poi non ti rimborsano nulla tutto una truffa e non si fanno piu corazón …BASTARDI LADRI TRUFFATORI io ho investito € 5000 NON ho ricevuto feliz nulla fati pi non si Chiama ALAN och en annan PATRICK Rossi och en viss AMELIA som kontaktade och Brocker…..LADRI LADRI LADRI…..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej VITTORIO, tack för att du skrev om Bstrade .co. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Vittorio svar

  BSTRADE.CO sono dei veri truffatori ti fanno investire, ti dicono che va bene il guadagno, poi ad un certopunto ti dicono che devi versare altri soldi altrimenti scende il guadagno e perdi tutto se non investi ancora….poi blocchi il proegetto tuoi soldi, ti chiedono commissioni altro denaro da versare ..ma poi non ti rimborsano nulla tutto una truffa e non si fanno piu corazón …BASTARDI LADRI TRUFFATORI io ho investito € 5000 NON ho ricevuto feliz nulla fati pi non si Chiama ALAN och en annan PATRICK Rossi och en viss AMELIA som kontaktade och Brocker…..LADRI LADRI LADRI…..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vittorio, tack för att du skrev om Bstrade .co. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Adriano Paulantonio svar

  Bstrade är helt enkelt en tryffel…..fattta bene ma semper truffa…..non vi fidate assolutamente…io ci ho perso parecchi euro nel senso che when chiedi i tuoi soldi indietro non te li restitutioniscono….NON FiDATEVI ASSOLUTALY
  AP Rom Italien

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adriano, de lurar alla sina kunder, hela mäklaren är ett BEDRÄGERI och de ljuger för dig från början, de manipulerar plattformen och får dig att vinna eller förlora när de vill, fördelen är inte verklig, pengarna kommer aldrig in i marknaden, de är demoverksamheter, de är inte verkliga. Tack för att du kommenterar Bstrade .co. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa recensionen och kommentarerna på denna länk: BSTRADE.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Fabio Fiochetti svar

  Buonasera, min chiamo Fabio e purtroppo sono incappato in questo tranello con bästa aktiehandel meglio conosciuta come Bstrade.

  Jag satte in en summa på 13500 30000 euro som kommer till mig, säger brookern Antonio Baldi och 'rimasta bloccata i hur mycket det var somma da pagore come tasse per aver maturato circa XNUMX euro, a detta sua i soldi si sono bloccati perche' nella procedura per poter avere l'accredito sul mio conto fotot av patentet var venuta sfogata.

  Nu kommer min chiede che per sbloccare att vara runt 10000 euro (che non ho) och mi tampina ogni giorno dicendomi che i soldi sono sulla piattaforma e spetta solo a me sbloccarli.

  Min consiglia di farmeli kommer att låna ut till en vän eller till en släkting och till sist kommer jag att slå på en prestito alla kompass eller findomestic per poter. Jag kommer att få numret och han säger till mig på ett mycket abrupt sätt.

  Vill jag också kunna få en och personligen sälja en, och jag borde gå någon annanstans? Ofint min konsigliate?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabio, tyvärr kommer de inte att returnera det till dig, många kunder har kunnat få tillbaka pengarna från denna mäklare, du måste kontakta vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. VITTORIO BRUGIATELLI svar

  Lycka till, jag ska ge dig information om din BSTRADE Jag investerade 5.000,00 6 € den XNUMX mars, jag måste återhämta mig

  sak posso fare Grazie

 8. luli_456 svar

  Är det någon som vet hur jag kan få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luli, tack för din kommentar på Bstrade.co. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.