Bux mäklare

Kommentarer till BTC Coin Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BTC Coin Capital, är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen BTC Coin Capital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av BTC Coin Capital ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsbolag. Det bör klargöras att webbplatsen BTC Coin Capital är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Magic Consulting Ltd och In House Development.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom BTC Coin Capital verkligen inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BTC Coin Capital, vi noterar att de erbjuder 5 olika kontotyper: mikrokontot, standardkontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje "paket".

Micro-konto- Minsta 500 dollar inledande insättning, fast spread, ingen provision, 3-5 dagars uttag, 15% bonus, upp till 1: 2 hävstång

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, fast spread, inga provisioner, uttag på 3-5 dagar, 25% bonus, hävstång upp till 1: 2, daglig analys

Silverkonto- $ 2.500 minsta initiala insättning, fast spread, ingen provision, 3-5 dagars uttag, 30% bonus, upp till 1: 2 hävstång, daglig analys, lite handel, gratis bankuttag, expertrådgivare

Guldkonto: minsta initiala insättning på 10.000 3 $, fast spread, inga provisioner, uttag på 5 - 40 dagar, 1% bonus, hävstång på upp till 2: XNUMX, daglig analys, lite handel, gratis bankuttag, expertrådgivare, VPN och signaler från den fria marknaden

VIP-konto- Minsta 25.000 2 $ initial insättning, fast spread, inga provisioner, 50-dagars uttag, 1% bonus, upp till 3: XNUMX-hävstång, daglig analys, viss handel, gratis bankuttag, expertrådgivare, gratis VPN och marknadssignaler

BTC Coin Capital-kontotyper
BTC Coin Capital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BTC Coin Capital erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BTC Coin Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BTC Coin Capital webbplats
BTC Coin Capital webbplats

 

BTC Coin Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live-diagram, information om de produkter (kryptovalutor) som BTC Coin Capital erbjuder, ekonomisk kalender, nyheter om kryptovalutamarknaden, information om grundläggande begrepp i handelns värld , handlarräknare, FAQ-avsnitt.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om BTC Coin Capital

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.btcoincapital.com

Telefonnummer: Omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering av BTC Coin Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BTC Coin Capital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: den är baserad i osäkra länder (Bulgarien), det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner om BTC Coin Capital hittade vi ingenting, vilket gör oss tror att det är Det är ett "nytt" företag.

 

Av dessa skäl tror vi att BTC Coin Capital inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BTC Coin Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.