Bux mäklare

BTC MARKETS kommentarer

Analys på BTC-MARKNADER

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera BTC-MARKNADER (kallas även med namnet: btc-markets.com), A Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas BTC-MARKETS verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om BTC-MARKETS ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är BTC-MARKETS en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ BTC-MARKETS nämner att vara en del av Sunstar Holdings Ltd.
 • ❌ När det gäller dess läge är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det BTC-MARKETS har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: BTC-MARKETS är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som BTC-MARKETS erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta insättning på $ 5.000, daglig analys, videohandledning, 24-timmars kundtjänst.
 • Bronskonto- Minsta insättning på 25.000 24 $, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundsupport, seminarier, dedikerad kontoansvarig.
 • Silverkonto- Minsta insättning på 75.000 XNUMX $, daglig analys, videohandledning, seminarier, dedikerad kontoansvarig, daglig premiumanalys, handelscentral.
 • Guldkonto- Minsta insättning på 150.000 24 $, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundtjänst, seminarier, dedikerad kontoansvarig, daglig premiumanalys, handelscenter, premium kundsupport.
 • Platinakonto- Kontakta din kontoansvariga för information om Platinum-kontot.

La plattform att fungera som BTC-MARKETS erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som BTC-MARKETS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

BTC MARKETS webbplats
BTC-MARKETS webbplats

BTC-MARKETS tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information BTC-MARKNADER

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: btc-markets.com
 • 📞 Telefonnummer: + 448718076753
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar BTC-MARKETS. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på BTC-MARKNADER

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget BTC-MARKETS är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2021 FMA (Österrike) lagt till BTC-MARKNADER till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 FMA (Belgien) lagt till BTC-MARKNADER till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA februari 2022 varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CNMV lagt till BTC-MARKNADER till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det BTC-MARKNADER upprätthåller en nära relation med TRADECOIN y Kryptocenter, mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om BTC-MARKETS? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

57 kommentarer om «BTC-MARKNADER: Betyg och kommentarer»

 1. Ramiro A. svar

  Denna mäklare dök upp igen på cnmv-svartlistan, många människor har blivit lurade

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ramiro A, tack för din kommentar om BTC-MARKETS. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jordi svar

  god morgon

  för mig januari månad såg jag reklam och föll till nätet

  genast hjälpte en assistent mig att skapa kontot, och allt som följde på eftermiddagen ringer den här ramen till mig

  Jag satte in mina 250, vilket var minimum, och Marco sa till mig att han var tvungen att sätta in mer pengar, vilket jag ignorerade

  Jag började titta på åsikter och det var då jag fick panik
  nästan 2 månader av konstanta samtal från flera telefoner
  för min del lämnade jag in ett krav till banken, tillsammans med klagomålet till Mossos d'Esquadra som förklarade mitt fall
  för ca 1 vecka sedan, som tur är har de återbetalat mig hela beloppet

  pengarna tittade vi på var de deponerades, och företagets kommersiella verksamhet var i Sydkorea, och det var en glassbar

  Jag hoppas att jag har kunnat hjälpa någon drabbad, tråkigt att dessa saker måste hända

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jordi, all information är användbar, du måste skriva till medierna där de annonseras för att meddela vad de gör, många gånger vet media själva ingenting och fortsätter att annonsera utan problem. Tack för att du skickade denna detaljerade information och tack för att du kommenterar BTC-MARKETS. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jenaro Ortiz svar

  Har någon av er pratat med en viss Megan S?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jenaro, de använder falska namn, tänk på det.

   Hälsningar.

 4. barbarina svar

  De är professionella bedragare. Det är en FULLSTÄNDIG BLUFFÄR, och det värsta är att när du väl inser bluffen tror de fortfarande att de kan lura dig igen. De skyller på mäklaren (Sami Rashid), som lurar dig, och sedan ringer hans "chef" (Thomas Slavic) dig för att rapportera att Rashid har fått sparken för felbehandling, och erbjuder dig att hjälpa dig om du handlar med dem igen. Hur kunde jag vara så dum att lita på ett företag och investera mina pengar bara genom samtal? Lita inte på BTC-MARKETS, de stjäl allt från dig. De har lämnat mig på noll. De är en bluff och, värst av allt, kan du inte göra anspråk på dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Barbarina, du måste skriva till medierna där de annonserar för att meddela dig vad de gör, många gånger vet media själva ingenting och fortsätter att annonsera utan problem. Tack för att du skickade denna detaljerade information och tack för att du kommenterar BTC-MARKETS. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. barbarina svar

  DE ÄR EN BLEDREGER, DE ÄR EN BLEDREGER, DE ÄR EN BLUFFÄR
  Fall inte i deras nät. Fall inte i deras nät. Fall inte i deras nät. De är en bluff.
  Jag fördömer denna webbplats av samma skäl som alla personer ovan kommenterar. Du kan inte lita på dem. Först pressar de dig att investera. Sedan lurar de dig att tappa den. Sedan pressar de dig att investera för att få tillbaka det och så vidare i oändlighet. DE STÄLLER DET. DE STÄLLER DET. FALL INTE I DERAS NÄTVERK. DE ÄR EN BLUFFÄR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Barbarina, du måste skriva till medierna där de annonserar för att meddela dig vad de gör, många gånger vet media själva ingenting och fortsätter att annonsera utan problem. Tack för att du skickade denna detaljerade information och tack för att du kommenterar BTC-MARKETS. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Harry svar

  God morgon:
  Jag läste precis dina kommentarer, jag är en annan som har påverkats av BCT-markets-bedrägeriet. Vad jag inte förstår är hur de kan fortsätta att annonsera dem på nätverken, utan problem, när de är TJUVAR OCH BEDRAGARE.
  Jag intygar att den som kontaktade mig var denne Marco, att när han inte längre visste vad han skulle förklara för mig, eftersom jag skulle inse, att han lurade mig, tog han över tyglarna i bedrägeriet, denne Samir Rashid.
  Jag skickar alla telefoner som de ringde mig från: + 44 7466 609813; + 44 7436 243238; + 44 7859 811675; +34 615 55 87 33; +34 691 473 619; +34 691 473 511.
  Jag vet inte om någon vet om pengarna går att få tillbaka. Eller om det går att stämma. Det är otroligt att han har råd med dessa ostraffade handlingar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Enrique, du måste skriva till medierna där de annonserar för att meddela dig vad de gör, många gånger vet media själva ingenting och fortsätter att annonsera utan problem. Tack för att du skickade denna detaljerade information och tack för att du kommenterar BTC-MARKETS. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. PAAG svar

  För ett tag sedan lämnade jag en kommentar som förklarade min erfarenhet av BTC-Markets och jag lämnade information om personen som var min kontakt och flera telefonnummer som ständigt ringer mig och har försvunnit, kan jag veta varför?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PAAG, ingenting har försvunnit, det är redan publicerat.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.