✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att BTC Trade är ett säkert eller opålitligt företag. Vi inbjuder dig att läsa vår fullständiga analys för att få all nödvändig information.

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om BTC Trade och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbtctrade.world
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] y
[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-05-13
FöretagstypAktie-, Forex- och Commodity CFD-mäklare

Företag: ⚠️ BTC Trade nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️ BTC Trade ger ingen information om sin plats, vilket är oroande eftersom transparens kring företagets läge är avgörande för investerarnas förtroende. Var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är BTC-handel?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det BTC Trade är en: CFD-mäklare för aktier, valuta och råvaror .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

BTC TRADE webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av BTC Trades webbplats, som är btctrade.world. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] y
[e-postskyddad]

BTC handelsförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren lämnar ingen information om sin reglering, vilket tyder på att den verkar utan att vara föremål för något regelverk. Det gör att klienter och deras fonder saknar skydd. Om mäklaren agerar bedrägligt kommer kunderna sannolikt att ha svårt att få tillbaka sina pengar. Därför är det viktigt att vara försiktig när du överväger transaktioner med dessa typer av företag. Innan du skickar pengar är det viktigt att tänka noga, eftersom du skulle lita på en enhet utan någon reglering eller skydd.

???? Slutlig BTC-handelsvärdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos BTC Trade och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företagets placering är inte specificerad.

reglering: Ingen information lämnas om dess reglering, vilket tyder på att det är ett oreglerat företag med en uppenbar otydlighet och seriositet.

Det är viktigt att notera att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

BTC Trade presenterar sig som en CFD-mäklare för aktier, valuta och råvaror, även om dess placering och reglering inte är specificerade. Denna brist på transparens när det gäller grundläggande aspekter tyder på en anmärkningsvärd brist på allvar och tydlighet i verksamheten.

Det är viktigt att notera att BTC Trade har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive den brittiska FCA, vilket understryker vikten av att iaktta extrem försiktighet när man överväger handelsrelationer med denna enhet. Dessutom återspeglar frånvaron av detaljer om hans anknytning till andra företag en brist på ytterligare transparens. Med tanke på dessa varningssignaler rekommenderas det att vara försiktig och fatta investeringsbeslut på ett informerat och försiktigt sätt.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

BTC Trade News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot BTC Trade finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med BTC Trade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av BTC Trade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar BTC-handel

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till BTC Trade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera BTC Trade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är BTC Trade pålitlig?

Nej. BTC Trade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: BTC Trade anger inte sin plats eller tillhandahåller information om dess reglering, vilket tyder på bristande seriositet och transparens. Det har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, såsom Storbritanniens FCA, som understryker behovet av försiktighet när man överväger interaktion med detta företag. Otydligheten över dess affärstillhörighet väcker också frågor om dess legitimitet och allvar.

Hur får man tillbaka pengar från BTC Trade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «BTC Trade: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. guada svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Guada, tack för att du skrev om BTC Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *