Kommentarer till Btcbrokerz

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren btcbrokerz (Ă€ven kallad btcbrokerz.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Btcbrokerz verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Btcbrokerz. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: mest identiska sro

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Han nĂ€mner att han Ă€r baserad i Tjeckien, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Btcbrokerz, vi mĂ€rkte att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro-konto, Mini-konto, Silver-konto, Guld-konto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insÀttning upp 0.5 BTC, hÀvstÄng upp till 1:20, upp till 10% lÄnemarginal, mÄnatliga marknadsöversikter.

Minikonto: minsta initiala insÀttning upp 2 BTC, utnyttja upp till 1:25, upp till 25% lÄnemarginal, mÄnatliga marknadsöversikter, veckoseminarium för livehandel.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning upp 10 BTC, hÀvstÄngseffekt upp till 1:30, upp till 35% lÄnemarginal, veckomarknadsöversyn, veckovis livehandelswebinar, personlig kontorrÄdgivare.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning upp 20 BTC, hÀvstÄngseffekt upp till 1:35, upp till 50% lÄnemarginal, veckomarknadsöversyn, veckovis livehandelswebinar, personlig kontorrÄdgivare.

Diamantkonto: minsta initiala insÀttning upp 45 BTC, utnyttja upp till 1:40, upp till 75% lÄnemarginal, veckomarknadsgranskning, veckoseminarium för livehandel, personligt konto rÄdgivare, 1 till 1 dagliga handelssessioner, VIP-evenemangsinbjudningar.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning mer av 45 BTC, hÀvstÄngseffekt upp till 1:50, upp till 100% lÄnemarginal, veckomarknadsöversikt, veckoseminarium för livehandel, personlig kontorrÄdgivare, dagliga 1 till 1 handelssessioner, inbjudningar till VIP-evenemang, högre utbetalningar, snÀva spreadar.

Btcbrokerz kontotyper
Btcbrokerz kontotyper (1)
Btcbrokerz kontotyper
Btcbrokerz kontotyper (2)

PÄ följande bilder kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek y klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som Btcbrokerz erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Btcbrokerz tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

Btcbrokerz webbplats
Btcbrokerz webbplats

Btcbrokerz tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, förklaring av grunderna, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om btcbrokerz |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: btcbrokerz.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt frĂ„n webbplatsen.

 

>>> Bedömning pÄ btcbrokerz <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget btcbrokerz Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Btcbrokerz, hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FSMA btcbrokerz till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till varningen warning för mars 2021 den FSMA

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd btcbrokerz till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till AMF maj 2021 Varning ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV btcbrokerz till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för januari 2022

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2021 lade AFM (NederlĂ€nderna) till btcbrokerz till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till AFM:s varning för november 2022 ⚠

 

⛔ Uppdatera ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden frĂ„n klienter noterar vi att btcbrokerz Ă€r kopplad till en grupp mĂ€klare, med ett mycket dĂ„ligt rykte, ett stort antal klagomĂ„l och mĂ„nga klagomĂ„l i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingĂ„r mĂ€klare som: btcbrokerz, Bitcoinie, Brittiskt pris, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, CarterFS, ciscotrades, Executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, RichmondFG, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Btcbrokerz? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Btcbrokerz: Betyg och kommentarer»

 1. stad svar

  Detta företag har fördömts i NederlÀnderna för att de Àr BEDRAGARE

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com svar

   Hej Urbano, tack för att du kommenterar Btcbrokerz. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de bara visar dem och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. DĂ€refter svar

  Tack för recensionen, jag har blivit lurad, jag hoppas att jag kan ÄterhÀmta mig en del

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Dann, tack för att du frÄgade om Btcbrokerz. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

   • PÅVERKAD AV BTCBROKERS svar

    Hej DANN
    Sluta inte tillhandahÄlla all information om detta skak genom alla sidor med klagomÄl som finns. Vi mÄste stoppa dessa tjuvar och ge dem en bra lektion.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej PÅVERKAD, tack för att du frĂ„gade om Btcbrokerz. Denna mĂ€klare Ă€r en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har tappat och de behĂ„ll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     HĂ€lsningar.

  • PÅVERKAD AV ELIT PROPERTY VISION LTD svar

   Hej DANN
   Sluta inte tillhandahÄlla all information om detta skak genom alla sidor med klagomÄl som finns. Vi mÄste stoppa dessa tjuvar och ge dem en bra lektion.

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej PÅVERKAD, tack för att du frĂ„gade om Btcbrokerz. Denna mĂ€klare Ă€r en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har tappat och de behĂ„ll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *