Kommentarer till BTCTRADINGS

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren BTCTRADINGS (Ă€ven kallad btctradings.com), Ă€r en CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen BTCTRADINGS för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar BTCTRADINGS. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Webbplatsen har ingen spansk version, men vi har fÄtt mÄnga meddelanden frÄn spansktalande kunder, sÄ vi har ocksÄ beslutat att granska BTCTRADINGS.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Bulgarien. Uppdatering: De nÀmner att de Àr baserade i Prag, Tjeckien.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom BTCTRADINGS inte nĂ€mner nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BTCTRADINGS, vi mĂ€rkte att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro Account, Bronze Account, Sylver Account, Gold Account, Platinum Account och Diamond Account. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta 5.000 24 $ första insÀttning, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundtjÀnst och support.

Bronskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 24 USD, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundservice och support, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig.

Sylver-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 75.000 24 USD, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundservice och support, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, central handel.

Guldkonto- Minsta 150.000 24 $ insÀttning, daglig analys, videohandledning, XNUMX-timmars kundservice och support, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, central handel, premium kundservice.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500.000, kontakta BTCTRADINGS för mer information.

Diamantkonto: minsta initiala insÀttning pÄ mer Àn $ 500.000 XNUMX, kontakta BTCTRADINGS för mer information.

BTCTRADINGS kontotyper
BTCTRADINGS kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BTCTRADINGS erbjuder Àr: vi tror att BTCTRADINGS egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som BTCTRADINGS tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

BTCTRADINGS webbplats
BTCTRADINGS webbplats

 

BTCTRADINGS ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring om kryptovalutainvesteringar, nÄgra live-diagram, grundlÀggande förklaringar om koncept för investeringsvÀrlden, inte mycket mer Àn detta.

 

BTCTRADINGS och Bitcoin Code Expert

Enligt meddelanden frÄn kunder anvÀnder BTCTRADINGS annonser dÀr de nÀmner att de kan tjÀna en stor summa pengar genom att investera i Bitcoins, som de som kan ses pÄ bilderna nedan. Webbplatsen Àr bitcoincodeexpert.com

BTCTRADINGS och Bitcoin Code Expert
BTCTRADINGS och Bitcoin Code Expert

 

BTCTRADINGS och Bitcoin Code Expert 2
BTCTRADINGS och Bitcoin Code Expert 2

I den andra bilden kan du se hur du blir inbjuden att investera hos BTCTRADINGS-mÀklaren. Vi föreslÄr extrem försiktighet.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om BTCTRADINGS

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.btctradings.com y btc-tradings.com

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ BTCTRADINGS <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att BTCTRADINGS-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Bulgarien), det nĂ€mner inte vilket företag det tillhör, nĂ€r man letar efter andra recensioner om BTCTRADINGS vi kunde inte hitta nĂ„gon annan, vilket tyder pĂ„ att det Ă€r ett "nytt" företag. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

UppmÀrksamhet: i juni 2020 tillkom CNMV BTCTRADINGS till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

Enligt kommentarer frÄn kunder frÄn BTCTRADINGS verkar mÀklaren vara relaterad till en annan mÀklare som heter BTC-MARKETS

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BTCTRADINGS? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

46 kommentarer om «BTCTRADINGS: Betyg och kommentarer»

 1. samir svar

  Mychargeback-killarna vet verkligen vad de gör, de vet hur man Äterbetalar och fÄr tillbaka pengarna. Tack sÄ mycket för att du meddelade oss.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Samir, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Y svar

  Esteban Gómez och hans medbrottslingar, Thomås ... dessa btctradings-skurkar Àr inget annat Àn en grupp svindlande tjuvar. Mycket uppmÀrksamhet eftersom jag har varit i kontakt med polisen för dessa. De har redan all information. Vi hoppas att gripanden snart kommer att göras.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Och, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om BTCTRADINGS och förhindrat framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier, som du kan se pĂ„ vĂ„r webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Ă„terbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Ă€r specialiserat pĂ„ det och det har visat sig vara mycket effektivt: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 3. Jose svar

  God eftermiddag,
  Idag har jag kunnat kontakta Tomås, den förmodade chefen för BTC-TRADINGS, tydligen nÀr han talar nedsÀttande som š tjuvar, lÄnhajar, bedragare etc. š. Om han verkar sÀga till mig ordet att snart kommer jag att fÄ nyheter för hur jag pratar med honom, som den typiska stadsmobbaren.
  WhatsApp-telefonnumret du har kontaktat Àr +447721172988.
  HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du lĂ€mnat dina kommentarer om BTCTRADINGS och förhindrar framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier, som du kan se pĂ„ vĂ„r webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Ă„terbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Ă€r specialiserat pĂ„ det och det har visat sig vara mycket effektivt.: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 4. Rapportera BTC svar

  I föregÄende meddelande Àr e-postmeddelandet för att gÄ med i gruppen fel, det saknas 1, det Àr:

  [e-postskyddad]

  CNMV varnade redan för att det var en finansiell chiringuito, nÄgra bedragare: europapress .es / economy / finance-00340 / noticias-cnmv-varnar-nio-enheter-inte-auktoriserade-tillhandahÄller-tjÀnster-investeringar-20200629134716.html

  Alla mÄste gÄ med

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du lĂ€mnat dina kommentarer om BTCTRADINGS och förhindrar framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier, som du kan se pĂ„ vĂ„r webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Ă„terbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Ă€r specialiserat pĂ„ det och som har visat sig vara mycket effektiv: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 5. BTC-klagomÄl svar

  De Àr ett gÀng tjuvar.
  Dessutom Àr de desamma som btc-markets.com; för i telefon blir de förvirrade, rÄdgivaren och svarar med det andra namnet. Siffrorna frÄn EU som kallas bedragaren Mia Carrera Àr nu avstÀngda och de var inte frÄn London som de sa och frÄn de som de kallade: 447833729382, 4420376928125, 447786532945, 447721172988 447721172988
  Det Àr redan mÄnga som drabbats och vi har redan rapporterat dem, det finns en grupp pÄ mer Àn 60 och polisen undersöker frÄgan. De har ingen reglering att investera eller licens.
  Förena och rapportera: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej BTC, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS, den hÀr mÀklaren Àr A SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 6. Jose svar

  Hej allihopa, jag Àr villig att skapa en plattform för de drabbade, som i verkligheten Àr mÄnga. TyvÀrr Àr inte alla villiga att lÀmna sina uppgifter av skam till vad de kommer att sÀga. Vi kan inte lÄta dessa tjuvar och lÄnehajar fortsÀtta att göra skada dag efter dag.
  LÄt oss göra allt som stÄr i vÄr makt för att de hÀr bedragarna ska göra sitt.
  HĂ€lsningar till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du lĂ€mnat dina kommentarer om BTCTRADINGS och förhindrar framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier, som du kan se pĂ„ vĂ„r webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Ă„terbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Ă€r specialiserat pĂ„ det och det har visat sig vara mycket effektivt.: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 7. Jose svar

  Vi Àr en annan av dem som luras av detta tjuvband.
  Upp till tvÄ tillfÀllen har de gjort det utan nÄgon skam, jag har i min Àgo alla bevis som Àr nödvÀndiga för att avveckla denna organisation av kriminella. Ljud och videor om hur de kommer fram nÀr alla vÀgar Àr uttömda för att du ska kunna fortsÀtta att tjÀna, hur du medvetet fÄr dig att göra misstag och dÀrmed lÀmnar dig utan en dollar pÄ mindre Àn en minut. Svaret beklagar att plattformen har fallit och vi kan inte rÀdda den. DÄ ringer den största tjuven i organisationen (Tomås) dig, för att erbjuda dig hjÀlp som General Manager, ljuga en annan lampon som de andra, och erbjuda dig i utbyte mot att du fortsÀtter göra nÄgra saftiga vinster. Kontakter: Esteban, Marcos, Daniel och Tomås. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Det viktiga Àr att kÀnna till deras verkliga plats för att kunna rapportera dem till de lokala myndigheterna, oftast Àr de alla personer med falska namn och har ingen kunskap om handel. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du lĂ€mnat dina kommentarer om BTCTRADINGS och förhindrar framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier, som du kan se pĂ„ vĂ„r webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Ă„terbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Ă€r specialiserat pĂ„ det och det har visat sig vara mycket effektivt.: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 8. yolanda svar

  Hej,
  Jag har ocksÄ blivit lurad av dessa mÀnniskor. Jag vill bilda en grupp mÀnniskor som drabbas och drabbas av denna bluff sÄ att jag kan anlita en bra advokat och kunna gÄ emot dem.
  Om du kÀnner till nÄgon intresserad person, publicera den sÄ godkÀnner vi det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yolanda, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om BTCTRADINGS lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 9. EME svar

  Denna grupp tjuvar som heter BTCTRADINGS har stulit mer Àn 3.000 EURO pÄ grund av mina besparingar planerade att Äka pÄ semester men nu mÄste jag sÀga till min familj att vi inte lÀmnar nÄgonting eftersom de har lurat mig. Kontaktpersonen var en viss Esteban Àven om det kan vara ett falskt namn. Jag tror inte att nÀr de lurar ger de sina riktiga namn Jag letar för nÀrvarande efter ett sÀtt att fÄ tillbaka pengarna, om nÄgon kÀnner till nÄgot möjligt sÀtt ber jag dem att kontakta mig och berÀtta för mig. Tack sÄ mycket till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eme, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 10. SĂ„rande svar

  btctradings.com Àr en SCAM.
  För att börja kommunicera med dem via privat whatsapp, och de ber dig om dokumentation ((ID, kreditkort) via whatsapp, och för att fungera ber de dig installera valfri skrivbord pĂ„ din dator, (det Ă€r ett program för att se ditt skrivbord och berĂ€tta du vad du mĂ„ste göra: “sĂ€tta detta belopp, klicka pĂ„ BTC, klicka pĂ„ Köp, etc.) Hur som helst, allt surrealistiskt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Soring, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

   • Mafo svar

    Det hÀr Àr de nummer som de har ringt mig med, de lÄtsas vara de namnen, som förmodligen kommer att vara falska.

    +447907457188 ​​JESSICA (Det Ă€r aktivt, jag skickar det WhatsApp och det svarar inte men det lĂ€ser dem.
    +447721172988 TOMAS (Den Àr aktiv, jag skickar den WhatsApp och den svarar inte men den lÀser dem.
    +447774453867 ESTEBAN (tar emot WhatsApp men lÀser inte).
    +447520643144 SAMI RASHID (tar inte emot WhatsApp).

    Jag har blivit lurad ocksÄ, men jag vet inte vad jag ska göra eller hur man gör det.
    Om du kan hjÀlpa mig ...

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Mafo och SORING, tack för att du delar dina erfarenheter med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     FrÄn vilket land lÀser du oss? Att rekommendera att du kontaktar den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land. Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     hÀlsningar

   • SÅR (MAF) svar

    De ringde mig med följande nummer och namn:

    +447907457188 ​​​​J (Aktivt nummer. Skicka WhatsApp och ta emot och lĂ€s)
    +447721172988 T (Aktivt nummer. Skicka WhatsApp och ta emot och lÀs)
    +447774453867 E (Ta emot WhatsApp men lÀs INTE)
    +447520643144 S (FĂ„r inte WhatsApp)

 11. Paul svar

  Hej .. Jag har just investerat € 300 .. hittills har jag bara tjĂ€nat € 1 pĂ„ en mĂ„nad
 Nu ber mĂ€klaren mig att sĂ€tta in mer pengar € 170 mer
 minimum och att han kommer att investera € 500 mer och sĂ€ger dĂ€rmed att vi kommer att vinna tillsammans.. Vad sĂ€ger du om detta Ă€r möjligt eller Ă€r det en bluff.. tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om det Àr möjligt eller inte kan vi berÀtta att det Àr en oreglerad mÀklare, som anvÀnder vilseledande reklam och att den Àr baserad i Bulgarien, enligt vÄr Äsikt Àr den verkligen mycket osÀker.

   hÀlsningar

  • sorimg svar

   Det Àr en monumental bluff. Det konstiga Àr att de erbjuder dig sÄ smÄ mÀngder, eftersom dessa bedragare gÄr stora.
   Vad du tror att du har vunnit Àr virtuellt, de har redan dina pengar i sin lÄda.
   De fĂ„r dig att lita pĂ„ dig sjĂ€lv, allt tills din tillgĂ€ngliga disk blir röd (förluster), dĂ„ berĂ€ttar de att ingenting har gĂ„tt förlorat Ă€nnu, och att sĂ€ttet att upprĂ€tthĂ„lla investeringen Ă€r att lĂ€gga mer pengar och sedan Ă„terhĂ€mta sig. ALLT ÄR ETT MOUNT, ETT MONUMENTALT BUFFERT. SĂ€kert kommer du att prata med Sami Rashid, Esteban Gomez, Marco eller Tomas, falska namn förstĂ„s. Var försiktig och sĂ„ fort du kan ... försök ta bort allt, du kommer att se att allt Ă€r problem !!!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sorimg, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

    • TrĂ„kigt svar

     Hej, jag har inte fÄtt nÄgot svar som du sÀger till mig. Tack. VÀnligen kontakta igen.

 12. barbara svar

  Hej, jag Àr mycket nöjd med min investering i den hÀr plattformen, jag arbetar med dem varje dag, en mycket vÀnlig behandling och med 80% positiva resultat pÄ investeringen ... Jag kommer att fortsÀtta med dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Barbara, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS, Àven om vi rekommenderar försiktighet eftersom det Àr ett Oreglerad mÀklare baserad i osÀkra lÀnder, vi skulle aldrig rekommendera det, dessutom rekommenderar vi dig att inte arbeta med dem.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • SĂ„rande svar

   Arbetar du fortfarande med dem? Eller sÄ har du redan tappat alla dina pengar. BerÀtta för oss, för att bekrÀfta vilken stor bluff de Àr.

 13. ÖVERSITTARE svar

  God eftermiddag, jag vill veta rekommendationen att gÄ med i denna btctrading .com de ber mig om en investering pÄ 300 euro för att starta den hÀr sidan, Àr det legitimt?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hector, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? LÀs samma analys för att fÄ veta vÄr Äsikt om BTCTRADINGS.

   hÀlsningar

  • SĂ„rande svar

   Hej. De Àr inte att lita pÄ. De Àr bedragare. Jag rekommenderar dig att inte gÄ in i deras nÀtverk eftersom du kommer att förlora allt. Jag sÀger er av erfarenhet

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sorimg, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

    • TrĂ„kigt svar

     Hej. Jag har inte fÄtt nÄgot svar,

 14. Jorge Lorenzo Compas svar

  Jag Àr kund de senaste tvÄ mÄnaderna och jag Àr mycket nöjd med deras system, jag har likviditeten i mina investeringar och jag kan sÀtta in eller ta ut nÀr som helst utan problem (mitt senaste uttag var cirka 2 euro).
  Som nybörjare i handel hjÀlpte de mig att förstÄ systemet och göra nÄgra vinster med rÀtt strategiplan.
  Jag rekommenderar det utan problem!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Jorge: ”Jag har varit kund de senaste tvĂ„ mĂ„naderna och jag Ă€r mycket nöjd med ditt system, jag har stor likviditet i mina investeringar och kan sĂ€tta in eller ta ut nĂ€r som helst utan problem (mitt senaste uttag var cirka 2 euro) . Som nybörjare i handel hjĂ€lpte de mig att förstĂ„ systemet och tjĂ€na lite vinst med rĂ€tt strategisk plan. Jag rekommenderar det utan problem! "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Jorge, vi uppskattar att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS, vi rekommenderar ocksÄ att du Àr mycket försiktig eftersom vi pratar om en oreglerad mÀklare baserad i osÀkra lÀnder som Bulgarien, och det nÀmns inte ens vilket företag det tillhör.

    HĂ€lsningar.

   • emilio svar

    det Àr en lögn jag förlorade precis 5000 euro
    de Àr skruvade eftersom manöveren med mobilen Àr allvarlig
    Jag har bett domstolen om pengarna, jag har e-post, telefoner etc.
    Jag har gett dem fem dagar om inte till domstolen, de Àr en organiserad grupp, sedan ett visst skott och en viss Juan men de har redan hittat dem sÄ att de kommer att skicka dig en liten kyss som de kommer att ge dig i fÀngelse

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Emilio, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

     hÀlsningar

     • SÅR (MAF)

      De ringde mig med följande nummer och namn:

      +447907457188 ​​​​J (Aktivt nummer. Skicka WhatsApp och ta emot och lĂ€s)
      +447721172988 T (Aktivt nummer. Skicka WhatsApp och ta emot och lÀs)
      +447774453867 E (Ta emot WhatsApp men lÀs INTE)
      +447520643144 S (FĂ„r inte WhatsApp)

    • john sanchez svar

     Hej Emilio, en vÀn har blivit lurad av den hÀr mobben och vi vill hitta dem för att rapportera dem de har skapat en ny ny webbplats som fungerar btc-markets.com och en viss sami rashid chattar med ett mobilnummer i England, du kan skicka mig dina riktiga data tack eller all information som vi kan spÄra dem tack sÄ mycket

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med BTCTRADINGS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

      Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, mejl som de har kontaktat dig frÄn? Hur kÀnner du till denna andra webbplats? HÀr har vi redan en granskning av BTC-marknader.

      hÀlsningar

  • SampTDK svar

   Vad Ă€r det för namn? 
 Är du Esteban, Sami eller Marco?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *