Kommentarer till Btoken Bnak

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Btoken Bank (även kallad btokenbank.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Btoken Bank för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Btoken Bank ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Btoken Bank ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Btokenbank, NA

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: England och Ryssland (detta kan vara falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat i något av de två länderna). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Btoken Bank, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta insättning på € 1.000, personlig rådgivare, alla tillgängliga finansiella produkter.

Guldkonto: minsta insättning på € 3.000, personlig rådgivare, alla tillgängliga finansiella produkter.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX €, personlig rådgivare, individuella konsultationer, alla tillgängliga finansiella produkter, semi-kontohantering.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på 50.000 XNUMX €, exklusiv personlig rådgivare, kontohantering, alla tillgängliga finansiella produkter.

 

Btoken Bnak kontotyper
Btoken bankkontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Btoken Bank erbjuder är: Btoken Banks egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Btoken Bank tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Btoken Banks webbplats
Btoken Banks webbplats

Btoken Bank tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter och lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Btoken Bank |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: btokenbank.com

Telefonnummer: +44(129)782-4002 / +7(495)647-07-19 / LATAM: +526142984128 / +525541606468 / +526122470008 / +522441650017

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Btoken Bank. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Btoken Bank <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Btoken Bank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte med säkerhet var de verkar från, när vi letar efter recensioner om Btoken Bank hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Btoken Bank? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

79 kommentarer om «Btoken Bank: Betyg och kommentarer»

 1. Miguel svar

  Btoken Bank, är ett företag med gäng bedragare, en upplevelsekarta hände mig. Varje dag ringde en viss Luis Álvares mig, och sedan slutade han ringa mig, efter det började en viss Fabricio Estrada ringa mig, de säger att de är från Mexiko. De tvingar dig att ta ett lån i samma bank, så att du betalar det kontant. Saker som håller dina pengar. Och du kommer inte att kunna hävda någonting. Det är bättre att njuta av dina pengar. De sätter inte längre in hos dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Miguel, försök att dra tillbaka den första betalningen. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, sedan börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och kommentarer till Btoken Bank. Jag kan försäkra dig om att alla mäklare som använder uppsägningsbanken eller Banc är bedrägerier, i synnerhet den här är ett bedrägeri, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Elvis de la vega svar

  God eftermiddag, jag måste veta om Z WALL INVERSIÓN-mäklaren är pålitlig eller inte säger till mig att de är i Colombia och hela Europa och att de ställer till mitt förfogande ett konto i mitt namn med ett betalkort och så snart jag har mitt betalkort Jag kan göra insprutning av kapital när jag vill. Validera informationen och berätta om den. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elvis, vi har flera recensioner idag men vi kommer att prioritera dessa för att ge dig svar. Om du har nätet till hands, skicka det.

   Hälsningar.

 3. Liliana Osorio svar

  God eftermiddag - Bortse från alla positiva kommentarer från detta BToken Bank-företag. Jag hade den mest obehagliga och bedrägliga upplevelsen i mitt liv med det här företaget som stal mina pengar, som ett resultat av ansträngningarna under mina års arbete. Jag kontaktades först av en Geovanny, sedan av Lucas, bluffrådgivare, och försäkrade att min investering skulle generera bra inkomster och de övertygade mig om att öppna ett konto hos dem. Sedan tilldelade de mig en mäklare eller förmodad analytiker, "Sergio Novoa" (jag föreställer mig ett falskt namn) och gjorde dagligen förmodade operationer för att generera vinster. Vinsten lägger de själva på sin vilseledande plattform tills de skapar förtroende. Efter en månad eller innan du uppfyller det föreslår de att du gör investeringar som kommer att generera mer vinst, men du ser aldrig, kontant eller vinst eller kapital, du ser det bara på plattformen. Alla negativa kommentarer jag ser här återspeglar samma sak som hände mig och en annan vän. När du förlorar för första gången (en operation konstruerad av dem) föreslår de att du lånar ut till samma bank för att skydda ditt kapital och när du betalar lånet stjäl de alla pengarna. Varje klient kontaktas av en så kallad rådgivare som ingår i samma grupp bedragare. De ger dig självförtroende tills de sliter dig. De säger att du kan dra dig tillbaka när du vill, men det är en lögn. Även färdiga e-postmeddelanden har: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad]m, bland andra. Genom dessa e-postmeddelanden skickar de dig vilseledande information så att du tror att allt är sant. Nu när jag har skickat påståendet och förtydligandet av mitt kapitalförlust svarar inga mejl. De är ett gäng bedragare. Bli inte lurad.
  Jag är säker på att dessa bedragare inte är rädda för Gud, men jag lämnar några bibliska citat som visar dig ditt öde. "Den som begår bedrägeri kommer inte att bo i mitt hus" (Ps 101-7). Om ditt högra öga får dig att synda, ta ut det och kasta bort det. Det är bättre att du förlorar en enda del av din kropp och inte får allt kastas i helvetet. Matteus 5:29.
  Fest av tjuvar! Korrupt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liliana, bara genom att läsa din kommentar kan vi redan se vilken typ av arrogant, högmodig och illa uppförd riffraff som fungerar i Btoken Bank SCAM, du är avskal av samhället, du vet inte hur du ska arbeta ärligt och ditt enda mål när du vakna är att se vem de ska stjäla, de har sagt till oss att många av arbetarna i detta företag är narkomaner och att de skulle sälja sin mor för 2 pesos, om Carolina, dina kollegor och förmodligen du också. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Liliana Lopez svar

   Hej ... var kommer du ifrån ... från Colombia?
   Jag blev också lurad, exakt samma sak hände mig i mars 2021

 4. Leonel svar

  Jag har ett ärende med dem just nu, jag vet inte hur de fick mitt nummer, de kallade mig varje dag för en man vid namn Lucas, en bankrådgivare, varje dag var det hans uppmaning att göra investeringen och det berättade om några bra guanacier och jag kom överens, fick pengarna och betalade efter det, han slutade ringa mig och råkade vara med en man vid namn Roberto som var uppdragsmäklare, de är människor med mycket läpp och vet vad de pratar om, och några dagar ringde mäklaren mig för att göra några poster 2 gjordes med en guanacia på 8 euro och en annan på 10 och senare berättade han för oss att vi inte kunde få mer nytta av att vi kunde bli mer lönsamma och han erbjöd mig ett lån på 5400 euro varje dag han ringde mig, han förklarade returguanaciaplanen och jag fick tillgång till krediten, sedan berättar han för mig att jag måste betala krediten på mindre än en vecka så att jag kan fortsätta fungera eller annars skulle jag få juridiska problem, nu ringer de mig varje dag för att betala ja eller ja eller för att skaffa mig en advokat Eller är det så mycket att jag kom för att leta efter information om dem och jag fann dig att samma sak hade hänt med dem, tack så mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter och att de fortsätter att lura oss på det fula sättet, det gör de inte bryr sig om vad som helst, de vill bara ha dina pengar
  Jag delar namn, de säger att de ringer från Mexico City,
  En heter Lucas Asesor, hans nummer är +52 5573668652, hans e-postadress är [e-postskyddad]
  den andra heter roberto mendoza som löpare, hans nummer är +52 5518441128 hans e-post [e-postskyddad]
  och den nya att mitt namn är didier som laddar mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leonel, VITA INTE DEM, LIDA INTE, DE KRAV INTE NÅGOT MED LÖGARE, DET ÄR ALLT EN FARCE, EN BEDRÄGERI, de vill skrämma dig till att betala ett lån som varken är giltigt eller egentligen existerar. Du svarar inte längre på dem och försöker att betala tillbaka de första 500 euro. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Erick manrique gelvez svar

   God kväll, mitt namn är en rådgivare som heter Rogelio la verde. Han förklarade marknaden för mig. Sanningen är att jag märkte den otroliga förberedelsen de har för att förklara för människor hur det fungerar. Du kan se att de har ett perfekt kommando över ämnet, men jag investerade 10.000 100 dollar i deras företag, jag är rädd för dessa dåliga kommentarer och jag hoppas bara att de inte är riktiga eftersom jag knappt kommer att se dem. Och som en idiot investerade jag ett mycket högt belopp med tanke på att de råd de gav mig gav mig 100% förtroende och tillförlitlighet, jag ber dig att vara väldigt specifik med ditt svar, inte erbjuda mig en annan mäklare, jag behöver verkligen veta min pengar kommer att bli bra. Jag investerade idag, jag lade på samtalet klockan 7 på natten

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Erick, DINA PENGAR KOMMER INTE VÄL, I VERKLIGHETEN HAR DU ALDRIG TAPPAT DET, OM DU KAN FÖRSÖKA ÅTERBETALA DEN SISTA BETALNINGEN ELLER ÖVERFÖRA MYCKET BÄTTRE, OM INTE DU HANTERAR EN PENGAR AV 120.000 € FRÅN DIN MORFADER OCH OM DU SÄR ATT PENGARNA RETURERAR SNABBT, SÄNDER DU DET TILL HAN, FRÅGA 90% AV KAPITALEN DU SÄNDAR, FÖR ATT BEVISA ATT ALLT FUNGERAR OCH ATT DU ÄR MYCKET LYCKLIG OCH NÅR DU SE DET PENGAR KONTOKONTROLLERAR DU EN ÖVERFÖRING FÖR 120.000 XNUMX €. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
    POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

   • Michael Machin svar

    Hej god eftermiddag, herr Erick. Ursäkta mig. På samma sätt som jag är med det fallet. Sanningen förvånar mig, och det gör mig ledsen eftersom jag investerar ett visst belopp med dem. Jag vet inte vad du rekommenderar? Tack.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Miguel, försök att dra tillbaka den första betalningen. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, sedan börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och kommentarer till Btoken Bank. Jag kan försäkra dig om att alla mäklare som använder uppsägningsbanken eller Banc är bedrägerier, i synnerhet den här är ett bedrägeri, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
     POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

     hälsningar

 5. Serena wendolin svar

  Det verkar som ett dåligt företag för mig, personligen har jag mycket dåliga resultat. Vad jag rekommenderar när jag gör en investering är att läsa och ta reda på det så att du inte blir lurad och att komma ihåg att om du ska göra investeringar på aktiemarknaden, oavsett mäklaren eller investeringsbanken, kommer du att ta risker, det här är ett aktieföretag och det är uppenbarligen känt att du i en reglerad mäklare förlorar nästan alltid 85% av tiden och om det är en bluff som den här mäklaren har du inte längre ett enda alternativ att vinna någonting. Bättre ta inte risken och njut av dina pengar med din familj och jag tackar dessa kommentarer från forumen, tack ALLA för att hjälpa till med dina kommentarer. Välsignelser

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Serena, det stämmer, problemet kommer alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 6. Stefan alvarez svar

  De är vit krage tjuvar!
  Du börjar med att göra låga investeringar och sedan berättar de om kvartalsrapporter där du måste arbeta med minst 10.000 XNUMX euro! Vid den första vinsten, under veckan gör du andra operationer där du förlorar allt! De säger till dig att ta en kredit för att stödja skulden. När du betalar krediten uppdaterar de inte betalningen så att du inte kan ta ut, göra en ny investering och förlora allt igen!
  De svarar inte på några e-postmeddelanden och telefonnumren på sidan fungerar inte:
  De ber dig betala till ett praktiskt Pay-konto i Bancolombia.
  E-postmeddelanden som: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  De är förmodligen arbetarna i företaget!
  Bli inte lurad! De stjäl sina pengar, om de hävdar att de blockerar sitt konto och de inte längre har tillgång till det!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Stefan, du kan få tillbaka dina pengar !!! Problemet kommer alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Carolina Hernandez svar

   Jag förstår inte den här sidan med om illojal konkurrens talar illa om en mäklare att rekommendera en annan med sina dumma ursäkter att de vill få tillbaka pengarna ... Jag arbetar i enheten och vad ska de göra mot mig? Rövhål kan inte lagligt vinna allt. En lögn eller bedrägeri

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Carolina, bara genom att läsa din kommentar kan vi se vilken typ av arrogant, hovmodig och illa uppförd rabbla som fungerar i Btoken Bank SCAM, du är avskal av samhället, du vet inte hur du ska arbeta ärligt och ditt enda mål när du vaknar upp är att se vem de ska stjäla, de har berättat för oss att många av arbetarna i detta företag är narkomaner och att de skulle sälja sin mor för 2 pesos, om Carolina, dina kollegor och förmodligen du också. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
    POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 7. Stuart Galvez svar

  Sanningen är att de kommer att säga att min kommentar är falsk men jag investerade för 4 månader sedan, mitt namn är en rådgivare som heter Camilo Rada, han tog hand om mig super bra, han gav mig informationen och idag har jag en bra vinst marginal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Stuart, problemet kommer alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är LUR, speciellt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 8. LILIANA LOPEZ svar

  B token Bank manipulerade mig och placerade en kredit i mitt namn och stal pengarna som jag ursprungligen skickade dem.
  RATAS
  inbrottstjuvar
  DE ÄR ETT BAND BEDRAGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liliana, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 9. Liliana Lopez svar

  Jag är från Colombia, jag vet inte, var dessa människor får mitt mobilnummer, de ringde mig insisterande från oktober 2020 till mars 2021, tills jag äntligen gick med på det, och deponerade 2.300.000 500 miljoner colombianska pesos, XNUMX euro. i två räknade.
  De skapade ett konto och sedan ringde mig en så kallad börsmäklare, han presenterade mig väldigt artigt, han sa att han hette Roberto, som var 38 år och hade 5 års erfarenhet som mäklare, med en mexikansk accent.
  Vi började arbeta förmodligen varje dag, han ringde mig att göra Forex, i QUOTES-applikationen, och varje dag återspeglades en vinst på 2; eller 3 EURO ... det hade gått tio dagar och jag sa till honom att jag ville ta ut , men han insisterade på att han sa till mig att ge honom en vecka till, och han erbjöd mig en superaffär, att jag accepterar ett Btokenbank-lån för 10 euro och han manipulerade mig tills jag gick med på det.
  Han lovade mig vinst. Extraordinära investeringar på aktiemarknaden.
  Jag gick med på och nu förmodligen om jag inte anger det värdet 4100 euro ... .18.5000.000 miljoner colombianska pesos ... de returnerar inte de 2.3 miljoner colombianska pesos eller 500 euro som jag skickade till dem
  Jag pratade med min advokat idag och han berättade för mig att dessa människor var bluffgäng, jag tror att jag hade att göra med cirka tio personer under hela denna process.
  Nu ska jag ställa kravet i URI.
  Här i Bogotá, Colombia.

  Det gör ont på mina pengar, jag tjänade dem med så mycket ansträngning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liliana, du mår bra, du måste avsluta dem, sätta dem i fängelse, de vill att du ska skicka det kapitalet för att behålla det, SKICKA INTE NÅGOT, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Leonel svar

   Hej, jag är också från Colombia från Neiva, precis som ditt fall men nu ringer de mig att jag måste betala dem ja eller ja, för att få mig en mycket bra advokat, ja, de ringer mig för att få dem så att de kan ge mig tillbaka mina 500 euro, men lånet de gav mig var 4500 euro, hur sa du till dem att stänga av dig? Sanningen med deras hot orsakar panik och då hamnar en i skuld att betala, jag tackar dig om du kan hjälpa mig

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Leonel, VITA INTE DEM, LIDA INTE, DE KRAV INTE NÅGOT MED LÖGARE, DET ÄR ALLT EN FARCE, EN BEDRÄGERI, de vill skrämma dig till att betala ett lån som varken är giltigt eller egentligen existerar. Du svarar inte längre på dem och försöker att betala tillbaka de första 500 euro. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
    POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 10. Philip Sanchez svar

  Varför är alla bra kommentarer falska och de dåliga inte? Hur kan jag identifiera det, jag gör en investering med Btoken bank och jag vill veta om detta forum är korrekt eller är det bara att rekommendera andra mäklare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe och Carlos Pineda, det är inte så, vi upptäcker vem som arbetar för mäklaren och vem som inte gör det, och om en mäklare får tusentals klagomål och plötsligt en upplyst person som du dyker upp och säger att han är en fantastisk mäklare är det klart att du ljuger och försöker lura eller förvirra våra användare och att vi inte tillåter det.

   gäller

 11. Carlos Pineda svar

  Jag tycker att det är en väldigt bra enhet och om jag rekommenderar det eftersom jag tidigare hade investerat med en annan mäklare och de fick mig att förlora 500 dollar och de 100 dollar som jag hade lämnat lät de mig inte ta ut, men med b token bank om jag jag mår bra och jag gillar organisationen de hanterar

  —FALSKT KOMMENTAR FRÅN ARBETAREN AV MÄLKARE -

 12. Yolanda Perez svar

  Jävla bedragare rånade mig och de är så olyckliga att de ber mig om en FOTO av mitt kreditkort enligt dem att returnera pengarna. Vad de är är ett gäng jävla skurkstjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yolanda, skicka inte några foton till dem, de ber om det så att du inte kan få tillbaka pengarna, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 13. emanuel svar

  ÄR EN GOTCHA! DE FÅR INTE MER ALTERNATIV MEN ATT PRESENTERA SIG MED MYCHARGEBACK SOM DE SÄGER. FÖR MITT LYCK HAR DET RIKTIGT MIG OCH JAG KOMMER ATT GE DIG MIN UPPLEVELSE. Du kommer inte att förlora något som försöker även om det är.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Emanuel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 14. MJ svar

  God eftermiddag ungefär en månad blev jag kontaktad av BTOQUEN BANK-enheten för att öppna ett konto där jag investerade pengar när jag gjorde en investering på QUOTE-sidan, gentleman som rådde mig sa till mig att vi förlorade investeringen när vi öppnade QUOTE-sidan Jag observerade att jag kunde ta ut och inte förlora allt som de lärde mig, och efter flera försök att stänga och avbryta investeringen blockerade de mig och lät mig inte stänga investeringen, försökte jag omedelbart kommunicera med dem på alla sätt de har och jag har inget svar av dem, av den anledningen behöver jag ditt samarbete för att veta vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MJ, det är INTE en bank, tack för att du berättade om dina erfarenheter och kommentarer till Btoken Bank, men VI Känner till att du ligger och arbetar för dessa bedragare. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 15. Joaquin Ismael Garcia svar

  God eftermiddag…
  Jag heter Joaquín García, jag är från Ecuador och jag tog mig tid att ge en positiv hänvisning till investeringsbankens b-token-bank.
  Sanningen för mig har varit en ganska viktig tillväxt ekonomiskt sett eftersom den har tillåtit mig att ha mer kunskap än jag skaffade mig med min akademi och nu kan jag enkelt driva ett riktigt konto. Det jag gillar mest med den här enheten är det engagemang de har haft med mig inom det operativa området och utöver detta den lönsamhet som jag kan få idag efter 5 månaders arbete. Inte allt i pandemin är dåligt, jag insåg att i dessa kritiska ögonblick är det viktigt att uppfinna oss själva och lämna rädslan för att växa ekonomi och framför allt vara lugn, jag tror att denna enhet har en möjlighet till förbättring och det är frågan om signalera i samtalen eftersom när min mäklare kontaktar mig så sjunker samtalet flera gånger men för resten om jag rekommenderar banken och som råd skulle jag säga till dem att vi inte kan låta oss fyllas av girighet och helt enkelt ta korta och lönsamma rörelser för större kapitalsäkerhet. eftersom många tror att det blir bra att lämna verksamheten öppen och inte följa börsmäklarens indikation eftersom det är stora rörelser och sanningen inte är att marknaden när som helst går emot det.
  Guds välsignelser till alla och jag uppmuntrar dig att uppfylla dina mål.

  —FALSKA KOMMENTARER, SKRIFTLIGA AV BTOKEN BANKARBETARE, TRO INTE -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joaquín, tack för att du berättade om dina erfarenheter och kommentarer till Btoken Bank, men VI VET ATT DU LIGGAR OCH ARBETAR FÖR DENNA BEDRÄGARE. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 16. sandoval lättnad svar

  BRA ENHET, OM JAG REKOMMENDERAR DET
  (Peru)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej hjälp, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 17. Philip Dominguez svar

  Jag vill ha referenser från denna enhet men nu vet jag inte vad jag ska göra, enligt detta forum är goda erfarenheter falska och allt dåligt är sant, vilken enhet rekommenderar du och varför?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, i princip vad vi ser är att de flesta eller alla positiva upplevelser kommer från samma kontor och det är något som dessa bluffmäklare brukar göra, för att försöka göra upp sin bild ägnar de sig åt att skriva FALSKA kommentarer så att folk tror att de är En bra mäklare är ett annat sätt att lura användare och det är därför som vi ser att detta är fallet, så skriver vi tydligt att de är falska.

   Om du vill se andra alternativ kan du titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Hälsningar.

 18. Ana Sofia Jiménez Gómez svar

  Personligen har min investering i Btoken Bank gått extremt bra, det jag gillar mest är att jag inte hade någon form av kunskap om marknaden och nu kan jag förstå mycket mer och efter indikationerna från min aktiemäklare har jag kunnat har mycket bra fördelar, jag har redan gjort kapitaluttag tre gånger så mitt projekt är att börja göra det. Utöka mitt investeringskonto om jag tror att företaget har en möjlighet till förbättringar enligt min erfarenhet och det skulle vara att optimera hastigheten vid tidpunkten för en insättning som är snabbare i systemet. För resten är jag väldigt nöjd med investeringen och om jag rekommenderar dem

  ****** OBS! DENNA KOMMENTAR GÖRS AV NÅGON ARBETSTAGARE FÖR MÄLKARE, DE VILL FÖRLEGA INVESTERARE *******

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, tack för att du delar din FALSK erfarenhet och kommentarer med Btoken Bank, vi vet att du arbetar för dem, vi kommer inte att luras. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 19. Antonio svar

  Det är en reee-bluff, först vill en ekonomisk analytiker ringa mig från när en analytiker gör en rådgivares arbete med ett konto på 500 EUR och när jag gick för att ta ut kapitalet lät de mig inte den påstådda mäklaren fick mig att öppna en transaktion att kunna dra sig och jag Han investerade allt på en gång och jag förlorade allt och att om jag ville återhämta mig var jag tvungen att investera mer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Juan Jesus svar

    Min bror har börjat arbeta med btoken bank, han har gett en första insättning på 500 euro, men förmodligen ger de honom ett lån på 5000 euro, som han förmodligen driver och tjänar pengar med, eftersom plattformen visar att hans investeringar de har tjänat nästan dubbelt på mindre än en månad, men för att han ska kunna ta ut sina ursprungliga 500 euro måste han betala det förmodade lånet på 5000 euro, vilket är mer än 22 000 sulor och jag letar efter sanningsinformation så att han inte förlora mer pengar, han är villig att riskera och sätta in 22000 sulorna, säg mig är btoken bank pålitlig ...?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Juan, det är en fälla, de vill att du ska skicka det kapitalet för att behålla det, SKICKA INTE NÅGOT, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
     POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

     hälsningar

    • evelyn svar

     De ber mig också om 4100 tusen euro, och om jag inte levererar dem säger de att de inte kommer att ge mig mina pengar tillbaka, vilket är 500 euro, 2.300.000 XNUMX XNUMX miljoner colombianska pesos

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Evelyn, det är en fälla, de vill att du ska skicka det kapitalet för att behålla det, SKICKA INTE NÅGOT, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
      POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

      hälsningar

 20. Platshållarbild för Juan Carlos Silva svar

  God eftermiddag, jag är från Guatemala och jag fick ett samtal från BtokenBank, först trodde jag att det var en bluff eller något dåligt men när jag fick all information insåg jag att det är ett lagligt införlivat företag så jag ville avsluta processen.
  Jag berättar för dem att de efter allt detta gav mig ett förslag om att investera 15.000 3.500 euro och jag tyckte att det var en ganska hög summa så jag sa till dem att jag ville ha något mindre. Jag var väldigt rädd och sa till dem att jag ville prova eftersom min nyfikenhet vann mig. gör en minsta investering på 2000 euro och fram till idag har jag haft mycket bra resultat och en utmärkt upplevelse, jag gjorde ett uttag genom en banköverföring och nu kan jag få mina inkomster, varför jag tycker att det är en mycket bra enhet och nästa vecka ska jag investera ytterligare XNUMX euro, jag berättar här hur processen går, men kort sagt rekommenderar jag dem ... Hälsningar och välsignelser

  Jag kommer att lämna dig som råd att om de ber dig om ett belopp för att återinvestera är det så att du kan dra nytta av en stark rörelse eller om de ber dig om belopp för att ta ut det beror kanske på att banken lånade dig för en rörelse och uppenbarligen innan du drar ut måste du betala, min serviceagent heter Fabio López från Mexiko och han är en utmärkt person ... TACK B TECKEN FÖR ALLT ... ..

  ******** FALSK KOMMENTAR FRÅN BTOKEN ARBETARE *******

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank men ingen tror dig. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.
   Det bästa är att du skriver informationen i motsvarande avsnitt: https://brokersrecomendados.com/btoken-bank-valoracion-comentarios/
   Således koncentreras informationen på samma plats och vi ber alla användare att hjälpa till genom att ge maximal information för att upptäcka dessa brottslingar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 21. Krigsram svar

  Kära herrar,

  När jag insisterade på BTOKEN BANK om återlämnande av mina pengar hotade de mig med en rättegång för kontraktsbrott, för att jag inte satte in dem på 1,000 euro. Att efter att jag har lagt in pengarna kommer de att kunna återbetala summan till mig.

  Du kan kontrollera på deras btokenbank .com -sida att de levererar en adress i London. När du använder STREET VIEW från Google kan du se att den här adressen INTE är ett bankkontor utan ett virtuellt kontor. Detta är adressen på deras webbplats: of.100, Delta House Business Center, 175-177 Borough High St. Den byggnaden är en virtuell kontorsbyggnad. Tvivlar på att ett seriöst kontor i en bank använder ett virtuellt kontor för att betjäna sina kunder.

  Dessutom listas följande adresser:
  Krasnobogatyrskaya St. 2, Moskva, VAO, Bogorodskoye, Ryssland

  telefon:
  + 44 (129) 782-4002
  +7(495)647-07-19

  Kontaktcenter Latam
  +525585265344
  +525585264430
  +525585263997
  +525585261591
  E-post:
  [e-postskyddad] .com

  Den ryska adressen är en byggnad som inte har bankemblem.

  Den person som kontaktade mig om banken från Mexiko är Andrés Villera och andra som inte nämner hans namn. På frågan om adressen till kontoren i Mexiko vill de inte ge dig, men din mobiltelefon är registrerad i World Trade Center CDMX-byggnaden. Den mobiltelefon som de använder för att ringa mig är +52 55 7336 9035 och +52 55 8526 4430.

  De hävdar att de är reglerade av Reunion Free Zone (RFZ), men det finns inget sätt att verifiera detta. Jag har skickat ett e-postmeddelande till RFZ för att meddela mig vilken typ av regler de har med dem och samtidigt för att kunna lämna in ett klagomål för missbruk. Jag har inte fått något svar från RFZ än.

  Om du kan hjälpa mig att verifiera denna information på ett professionellt sätt, antingen genom att bekräfta eller förneka att du är en seriös mäklare, skulle du vara till stor hjälp. För närvarande, på grund av vägran att återlämna de pengar jag deponerade, på grund av hotet om en juridisk dom mot mig (för 400 USD, ett skämt), verkar det vara en bluff. Jag kan inte vara säker, men affären är typisk för mäklare som lurar människor.

  Jag berättar den här historien för att hjälpa mig att fördjupa min kunskap om denna mäklare.

  Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marco, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank men du tror inte ens det. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.
   Det bästa är att du skriver informationen i motsvarande avsnitt: https://brokersrecomendados.com/btoken-bank-valoracion-comentarios/
   Således koncentreras informationen på samma plats och vi ber alla användare att hjälpa till genom att ge maximal information för att upptäcka dessa brottslingar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 22. Claudia sanchez svar

  De ringde mig på uppdrag av denna investeringsenhet för en månad sedan och de gjorde mig ett bra investeringsförslag där jag skulle behöva investera minst 4.500.000 12.800.000 COP. Jag gillade förslaget och informationen om att tjejen som rådde mig så här berättade jag för henne att prata med min man som är ekonom och kunde förstå bättre om investeringar, hon gav honom samma förslag som hon gav mig och min man mycket glad jag accepterar, vi gjorde en insättning på vårt investeringskonto de bad mig om en dokumentation till mig och min man och vi började arbeta på en plattform. Investeringen vi gjorde var för ett belopp på 3000 22 XNUMX, det vill säga XNUMX XNUMX euro och från och med idag har vi en lönsamhet på XNUMX% som vi redan tar ut via bankkortet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank, men du tror inte ens det. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 23. mar svar

  Vid den tiden skrev Andrés Villera, vars telefonnummer är +52 55 7336 9035 från Btoken bank, till mig och förmodligen kontaktade mig från Mexiko och försäkrade att de var en seriös bank, de hade också ondskan att fråga mig och säg att jag skulle sätta in 1,000 XNUMX euro för silverplanen.

  Den här karaktären stal mina pengar och förmodligen så att jag kan ta ut måste jag göra en ny insättning, vilket för mig verkar en total lögn och ett sätt på vilket de tror att jag kommer att skicka mer pengar. Jag skulle vilja veta om något kan göras mot dessa så kallade finansiella experter från btoken bank. ¿

  Och som råd, inte investera med dessa bedrägerier, de vill bara råna dig. De är inte finansiella experter eller något annat, de tränas bara med ett manus som de har praktiserat många gånger för att verka pålitliga och seriösa, men de är verkligen bedragare. Som Mr. Andres Villera eller någon "rådgivare" "chef" eller vad som helst btoken bank, de är alla bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mar, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank men du är varken från Guatemala eller uppriktig. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Det är en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna kommer inte att returneras till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 24. Platshållarbild för Clara Gomez svar

  God morgon, jag är Clara från Guatemala. Jag har något mycket viktigt att säga. Jag arbetar för närvarande med Btoken Bank, jag gör rörelser sedan november 2020 och just igår gjorde jag min första begäran om uttag av kapital, jag var väldigt nervös för denna fråga och samtidigt var jag orolig, det var en rörelse som jag gjorde genom mitt visumbetalkort för ett värde av 350 euro. Jag vaknade precis och jag ser att tack och lov att pengarna finns på mitt betalkort utan problem i min lokala valuta. Så jag ville komma till den här sidan för att lämna en kommentar eftersom jag tycker att det är viktigt att om jag uppfyller en del av mina drömmar och genererar styrka i min ekonomi kan många människor också göra det.

  OM JAG REKOMMENDERAR DET

  ****** OBS! DENNA KOMMENTAR GÖRS AV NÅGON ARBETSTAGARE FÖR MÄLKARE, DE VILL FÖRLEGA INVESTERARE *******

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Clara, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank men du är varken från Guatemala eller uppriktig. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Det är en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna kommer inte att returneras till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 25. Julian Carvajal svar

  God eftermiddag ... Jag letar efter kommentarer om detta företag men nu är jag förvirrad. Jag tycker att kommentarerna som är negativa enligt detta forum är verkliga, men kommentarerna som andra lägger positivt säger inte på den här sidan att de inte är riktiga. Genom att analysera den här sidan och de forum som skapats för kunder ser jag att den här sidan är avsedd för reklam eller någon propaganda för andra mäklare som kan betala dem.
  Jag tycker att det inte är en bra sida att hitta kommentarer om de olika mäklarna och bankerna,
  Bogota Colombia

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julian, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Det är en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna kommer inte att returneras till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 26. Andres svar

  Mäklare skit de är bedragare Jag garanterar det, när du ger dem dina pengar ropa ut, ingenting absolut inte pålitligt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att nästan alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 27. PEDRO ATAHUALPA svar

  JAG GILLAR BANKHANTERINGEN, DET ÄR EN BANK VAR TEMAET FÖR UTTAGNINGAR ÄR MYCKET BRA OCH MYCKET ATT SMAKA MÅNAD, JAG HAR 8 MÅNADER MED B TOKENBANK OCH ALLT HAR PERFEKT, JAG FÖRSTÅER INTE HUR MÄNNISKOR PÅSTÄLLER UPPLEVELSE MED BANKEN.
  Lima, Peru)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig väldigt dåliga känslor, jag rekommenderar INTE att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en LUR. Det är en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna kommer inte att returneras till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   De talade bra om XM till oss.

   Hälsningar.

 28. James Cardenas svar

  bitoken bank är en fantastisk bank. Det har hjälpt mig mycket att växa i kunskap och dessutom hjälper de mig med min ekonomi. Jag tror att nästa år kommer jag att börja på höger fot eftersom mycket goda möjligheter utnyttjas i marknadsförhandlingar. Jag rekommenderar det blindt COLOMBIA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej James, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är BEDRÄGOR, i synnerhet den här ger mig mycket dåliga känslor, jag REKOMMENDERAR INTE ATT INVESTERA I BTOKEN BANK, det är en LUR. Det är en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna kommer inte att returneras till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   De talade bra om XM till oss.

   Hälsningar.

 29. lea svar

  God eftermiddag, de ringer mig ofta för en investering i btonken bank. Jag skulle vilja veta om de är pålitliga eller inte, eftersom de ber mig om en stor summa pengar för att öppna mitt konto. Jag skulle inte vilja bli lurad. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lea, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att nästan alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig väldigt dåliga känslor, jag rekommenderar INTE att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en LUR. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   De talade bra om XM till oss.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att nästan alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 30. Francis Carrillo svar

  De sa till mig att jag skulle gå in på webbsidan för free zone reunionfz .com / sv / index.html och skriva föreskriftslicensnumret bb712327, inkorporeringscertifikatet och regleringscertifikatet visas, min fråga är att denna frizon är en pålitlig institution och är dessa certifikat pålitliga att arbeta med Btokenbank?

 31. Francis Carrillo svar

  Någon har ringt till mig och visar mig ett certifikat för reglering och införlivande utfärdat av frizonsmötet i Frankrike, visum och mastercertifikat.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med Btoken Bank. Jag kan försäkra er att nästan alla mäklare som använder uppsägningen Bank eller Banc är LUR, särskilt den här ger mig mycket dåliga känslor. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Du kan granska vår TOPP 10 i den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/ Flera av våra användare har talat mycket om XM Broker.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Francis Carrillo svar

    Jag kontaktades av en rådgivare vid namn Andrés från Btoken Bank, de bytte nummer, först ringde han mig från +52 614 298 4128 och sedan från 318 492 5226 (colombianskt mobilnummer).
    En viss Gustavo från Black core har också ringt mig med +013706404 och +014702416.

    • Liliana Lopez svar

     Jag föll, de rånade mig, de är ett band ... bedragare.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Liliana, de vill att du ska skicka kapital för att behålla det, SKICKA INTE NÅGOT, tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
      POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

      hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *