✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Btoken Bnak

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Btoken Bank (även kallad btokenbank.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Btoken Bank för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Btoken Bank ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Btoken Bank ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Btokenbank, NA

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: England och Ryssland (detta kan vara falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat i något av de två länderna). 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Btoken Bank, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta insättning på € 1.000, personlig rådgivare, alla tillgängliga finansiella produkter.

Guldkonto: minsta insättning på € 3.000, personlig rådgivare, alla tillgängliga finansiella produkter.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX €, personlig rådgivare, individuella konsultationer, alla tillgängliga finansiella produkter, semi-kontohantering.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på 50.000 XNUMX €, exklusiv personlig rådgivare, kontohantering, alla tillgängliga finansiella produkter.

Btoken Bnak kontotyper
Btoken bankkontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Btoken Bank erbjuder är: Btoken Banks egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Btoken Bank tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Btoken Banks webbplats
Btoken Banks webbplats

Btoken Bank tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter och lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Bitcoin Bank |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: btokenbank.com

Telefonnummer: +44(129)782-4002 / +7(495)647-07-19 / LATAM: +526142984128 / +525541606468 / +526122470008 / +522441650017

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Btoken Bank. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Bitcoin Bank <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Btoken Bank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte med säkerhet var de verkar från, när vi letar efter recensioner om Btoken Bank hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 tillsattes CNMV Bitcoin Bank till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Uppmärksamhet ⛔: mäklaren Btoken Bank är kopplad till Black Core, Alpha Assets Group,1000extra, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”546″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

86 kommentarer om «Btoken Bank: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Btoken Bank. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Diana Guaman svar

  Det är ett företag som letar efter sätt att övertyga dig och de är väldigt enträgna, de tjänar ditt förtroende tills du accepterar, sedan ber de dig om pengar och när du vill ta ut dem säger de till dig att det går bra för dig att fortsätta investera och eftersom du inte har det i det ögonblicket erbjuder de dig ett lån och de säger att vinsten kommer att hjälpa dig att betala tillbaka men det är falskt eftersom datumet för att betala lånet kommer och de säger att du har förlorat och att du måste sätta in mer för att betala tillbaka det påstådda lånet och de hotar med att om du inte gör det så överlåter de till det juridiska med advokater.. tror inte på Btoken Bank det är en bluff, fall inte för det.. Jag talar från erfarenhet och pengarna kom aldrig tillbaka.. namnet som jag kan ge Lucas Gomez berättade för mig att han var min personliga mäklare och att han skulle jag hjälpa.. en dag kommer de att betala för vad de gjorde mot mig. Det stod att det har sitt huvudkontor i London och Mexico City och att det kan sättas in via Western Union och de anger namnet på en annan person med sitt kontonummer och deras data och inte banken som det borde vara lagligt... Jag hoppas du kan läsa den här kommentaren och låt det inte hända dig som det hände mig... det finns en Gud som ser allt och en dag kommer de att betala... världen går runt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diana, tack för din kommentar om Btoken Bank. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Andrew Saint Michael svar

  En rapport kom ut från cnmv som fördömer dessa brottslingar, jag hoppas att de hamnar i fängelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrea San Miguel, tack för att du kommenterar . Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Miguel svar

   JAG HOPPAS DE FALLAR, DE DÄR JÄVLA RÅTTRNA, VARJE BIL KOMMER PÅ LÖRDAG. BTOKEN BANK, DE ÄR SKÄMNADE. JAG HAR BLITT LUCKAD. NÅGON LUIS ÁLVARES OCH FABRCIO ESTRADA. DE ÄR ANTOS FRÅN MEXIKO, SOM HADE ETT KONTOR I LONDON. JAG HOPPAS DE RUTTA I FÄNGELSE. DESSA JÄVLA.

 4. Miguel svar

  Btoken Bank, är ett företag med gäng bedragare, en upplevelsekarta hände mig. Varje dag ringde en viss Luis Álvares mig, och sedan slutade han ringa mig, efter det började en viss Fabricio Estrada ringa mig, de säger att de är från Mexiko. De tvingar dig att ta ett lån i samma bank, så att du betalar det kontant. Saker som håller dina pengar. Och du kommer inte att kunna hävda någonting. Det är bättre att njuta av dina pengar. De sätter inte längre in hos dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, försök att dra tillbaka den första betalningen. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, sedan börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och kommentarer till Btoken Bank. Jag kan försäkra dig om att alla mäklare som använder uppsägningsbanken eller Banc är bedrägerier, i synnerhet den här är ett bedrägeri, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Elvis de la vega svar

  God eftermiddag, jag måste veta om Z WALL INVERSIÓN-mäklaren är pålitlig eller inte säger till mig att de är i Colombia och hela Europa och att de ställer till mitt förfogande ett konto i mitt namn med ett betalkort och så snart jag har mitt betalkort Jag kan göra insprutning av kapital när jag vill. Validera informationen och berätta om den. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elvis, vi har flera recensioner idag men vi kommer att prioritera dessa för att ge dig svar. Om du har nätet till hands, skicka det.

   Hälsningar.

 6. Liliana Osorio svar

  God eftermiddag - Bortse från alla positiva kommentarer från detta BToken Bank-företag. Jag hade den mest obehagliga och bedrägliga upplevelsen i mitt liv med det här företaget som stal mina pengar, som ett resultat av ansträngningarna under mina års arbete. Jag kontaktades först av en Geovanny, sedan av Lucas, bluffrådgivare, och försäkrade att min investering skulle generera bra inkomster och de övertygade mig om att öppna ett konto hos dem. Sedan tilldelade de mig en mäklare eller förmodad analytiker, "Sergio Novoa" (jag föreställer mig ett falskt namn) och gjorde dagligen förmodade operationer för att generera vinster. Vinsten lägger de själva på sin vilseledande plattform tills de skapar förtroende. Efter en månad eller innan du uppfyller det föreslår de att du gör investeringar som kommer att generera mer vinst, men du ser aldrig, kontant eller vinst eller kapital, du ser det bara på plattformen. Alla negativa kommentarer jag ser här återspeglar samma sak som hände mig och en annan vän. När du förlorar för första gången (en operation konstruerad av dem) föreslår de att du lånar ut till samma bank för att skydda ditt kapital och när du betalar lånet stjäl de alla pengarna. Varje klient kontaktas av en så kallad rådgivare som ingår i samma grupp bedragare. De ger dig självförtroende tills de sliter dig. De säger att du kan dra dig tillbaka när du vill, men det är en lögn. Även färdiga e-postmeddelanden har: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], bland andra. Genom dessa e-postmeddelanden skickar de dig vilseledande information så att du tror att allt är sant. Nu när jag har skickat påståendet och förtydligandet av mitt kapitalförlust svarar inga mejl. De är ett gäng bedragare. Bli inte lurad.
  Jag är säker på att dessa bedragare inte är rädda för Gud, men jag lämnar några bibliska citat som visar dig ditt öde. "Den som begår bedrägeri kommer inte att bo i mitt hus" (Ps 101-7). Om ditt högra öga får dig att synda, ta ut det och kasta bort det. Det är bättre att du förlorar en enda del av din kropp och inte får allt kastas i helvetet. Matteus 5:29.
  Fest av tjuvar! Korrupt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liliana, bara genom att läsa din kommentar kan vi redan se vilken typ av arrogant, högmodig och illa uppförd riffraff som fungerar i Btoken Bank SCAM, du är avskal av samhället, du vet inte hur du ska arbeta ärligt och ditt enda mål när du vakna är att se vem de ska stjäla, de har sagt till oss att många av arbetarna i detta företag är narkomaner och att de skulle sälja sin mor för 2 pesos, om Carolina, dina kollegor och förmodligen du också. Med denna mäklare kommer problemet alltid när du vill ta ut dina pengar, då börjar problemen, fördelarna läggs av dem från deras plattform. Tack för att du delar dina erfarenheter och kommentarer med Btoken Bank. Jag försäkrar er att alla mäklare som använder termineringsbanken eller Banc är BEDRÄGOR, särskilt den här är att det är BEDRÄGERI, Jag rekommenderar inte att jag investerar i BTOKEN BANK, det är en bluff. Var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA DÅLIGA BILDER AV MÄLKARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Liliana Lopez svar

   Hej ... var kommer du ifrån ... från Colombia?
   Jag blev också lurad, exakt samma sak hände mig i mars 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *