Kommentarer om Bucks Enterprise
I denna avdelning vi kommer att analysera Bucks Enterprise (kallas även av namnet: bucksenterprise.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas verkligen Bucks Enterprise för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Bucks Enterprise ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det pengar företag ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Bucks Enterprise nämner att vara del av: Bucks Enterprise Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Nederländerna, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Bucks Enterprise är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Bucks Enterprise noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av planer: Classic Plan, Unique Plan, Royal Plan, Elite Plan and Fixed Deposit Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassisk plan: minsta initiala insättning på $100, varaktighet 6 dagar, total avkastning 2.6% dagligen.

Unik plan: minsta initiala insättning på $8.000, varaktighet 6 dagar, total avkastning 3.0% dagligen.

Kunglig plan: minsta initiala insättning på $19.000, varaktighet 5 dagar, total avkastning 4.2% dagligen.

Elitplan: minsta initiala insättning på $30.000, varaktighet 5 dagar, total avkastning 5% dagligen.

Fast insättningsplan: minsta initiala insättning på $30.000, varaktighet 60 dagar, total avkastning 10% dagligen.

Bucks Enterprise -kontotyper
Bucks Enterprise -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Bucks Enterprise erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bucks Enterprise tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Bucks Enterprise -webbplats
Bucks Enterprise -webbplats

Bucks Enterprise ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Bucks Enterprise 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: bucksenterprise.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi granskade Bucks Enterprise. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Bucks Enterprise ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bucks Enterprise är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, det är inte registrerat där det nämns (certifikatet de visar är en falsk kopia ) och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV Bucks Enterprise till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Bucks Enterprise? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bucks Enterprise: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  Nu när jag bad om mina pengar, vill du inte ge tillbaka dem, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Bucks Enterprise. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *