✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Bunitedlatame. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bunitedlatame och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbunitedlatame.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Bunitedlatame nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som erbjuds av Bunitedlatame. I det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

bunitedlatame webbplats

Bunitedlatame ger ingen typ av information till de som inte är registrerade, detta talar om företagets bristande transparens.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutbetyg av Bunitedlatame ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Bunitedlatame.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Bunitedlatame:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Bunitedlatame-kunder som säger sig inte kunna ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8195″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Bunitedlatame.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Bunitedlatame

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bunitedlatame

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Bunitedlatame?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bunitedlatame en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Bunitedlatame är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Bunitedlatame pålitligt?

Nej. Bunitedlatame är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Bunitedlatame?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bunitedlatame?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är bunitedlatame en bluff? Åsikter»

 1. Alexander svar

  Hej, jag avslutade precis ett förhållande med dem, de kontaktade mig om en grupptalan på 42000 1000 USD och de fick mig att sätta in 1000 50 USD för att öppna ett konto i mitt namn och sedan 21000 2020 USD för att betala 31000 % skatt och de skulle sätta in 42000 30 USD, Till slut, rena förklaringar om överföringen till mitt checkkonto, det sista var att jag var tvungen att skicka fler dokument genom BancoUnited, jag behövde mer dokumentation för att auktorisera transaktionen, jag vet inte hur de fick reda på det att en kollektiv rättegång hade avslutats och det fanns ett segregerat konto i mitt namn De är bedragare, de kom redan för samma sak 2023 för XNUMX XNUMX USD, vilket hittills är XNUMX XNUMX och med ett utgångsdatum XNUMX september XNUMX där det säger att de medlen ska gå till den amerikanska staten, jag vet inte om det blir så Haci, om någon kan hjälpa mig med detta, jag förstår inte så mycket om detta, han publicerade det för att folk inte ska bli lurade av den här typen av människor har de allt organiserat och de låtsas vara Banco United.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alejandro, de använder falska namn och ingen kan berätta något positivt om Bunitedlatame, vi har tusentals klagomål, Bunitedlatame har alltid lurat sina kunder, det är skapat för att stjäla och de får aldrig tillbaka något, för de gör inte det, DE ÄR EN BEDRÄGERI.

   Tack för att du skriver om Bunitedlatame, försök få dem att granska ditt ärende från vår CHAT, ring dig och se om det finns ett alternativ att få tillbaka dina pengar, dessa falska advokater är ofta en del av mäklaren som lurade dig och drar fördel av folks desperation och de blir lurade igen. Pengarna kan återvinnas från vår CHAT, de är inte pålitliga, de poserar som advokater, de använder falska namn och de vill stjäla dina pengar, de kommer inte att hjälpa dig att få tillbaka någonting.

   Tack för att du kommenterar LEGATORIs advokater. Den här påstådda advokatbyrån är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, de är kopplade till mäklaren som tidigare LUCKAD dig, de kommer inte att hjälpa dig, de får dig bara att se det för att samla in pengar och i i slutet behåller de ALLT igen.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, kontakta snabbt vår chatt eller formulär och klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. sophis svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sofis, tack för att du skriver om bunitedlatame. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *