✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ByDzyne är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ByDzyne och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbydzyne.com
???? företagetAv Dzyne, Inc
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 30 december 2018
FöretagstypMultilevel Marketing Company

Företag: ByDzyne ägs av ByDzyne, Inc.

plats: Detta företag är baserat i USA.

Vad är ByDzyne?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ByDzyne är en e-handelsplattform som tillämpar flernivåmarknadsföringsstrategier. De erbjuder automatiserade investeringar

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

ByDzynes webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av ByDzynes webbplats, som är bydzyne.com. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 1 (307) 429-0799

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

* ByDzyne-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi talar om ett oreglerat företag. Vad betyder det? Detta innebär att klienter och alla deras pengar är utan någon form av skydd. Det vill säga, om företaget har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? ByDzyne Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ByDzyne och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget är beläget i USA.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

De erbjuder så hög avkastning att vi tror att de är falska.

De har fördömts av finanstillsynsmyndigheten i Ecuador.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

Det är ett företag som erbjuder automatiserade investeringar, något som anses vara en möjlig bluff, var mycket försiktig.

Varning om ByDzyne:

Det är viktigt att vara försiktig när man överväger deltagande i e-handelsplattformen Av Dzyne. Det har förekommit många farhågor och klagomål online om dess multi-level marketing modell, som har jämförts med pyramidspel. Dessa system innebär ofta betydande finansiella risker för deltagarna, vilket kompensationsstrukturen kan fokusera mer på att ta in nya medlemmar än att sälja faktiska produkter. Innan du åtar dig att Av Dzyne, rekommenderas att noggrant undersöka och överväga de erfarenheter som delas av andra användare för att fatta ett välgrundat beslut och förhindra potentiella negativa ekonomiska konsekvenser.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

Videorecension av ByDzyne

uppdateringar

Nyheter om ByDzyne:

datum Uppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot ByDzyne från finansiell regulator: Superintendentency of Banks (finansiell tillsynsmyndighet i Ecuador).
Oktober
2022
ByDzyne är länkad till FxBit Kapitalett företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET.
Juli 2023Enligt mottagna meddelanden är personer som är länkade till ByDzyne: ”ENLIGT SRI DATA – RUC: 179310377400 – Företagsnamn: BYDZYNE ECUADOR SAS – Juridisk representant: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL med ID: 1708440787 /-adress: /-PITCH MARCIN. SUCRE / DIEGO DE ALMAGRO E1-7 OCH LUIS CORDERO 59.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON OCH DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KONTOR 2A VÅNING: PB.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

Vad tycker du om ByDzyne? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ByDzyne.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ByDzyne

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ByDzyne

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ByDzyne?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ByDzyne?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ByDzyne pålitlig?

Nej. ByDzyne är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) har ingen typ av reglering 2) Företaget har pyramidformiga egenskaper, det nämner så hög avkastning att vi tror att de är falska

Hur får man tillbaka pengar från ByDzyne?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

145 kommentarer om «ByDzyne: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. TILL KAMILA svar

  Jag ville tacka er för analysen som gjorde att jag kunde få tillbaka min investering. Tack!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej KAMILA, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarer du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. jose svar

  Hej, jag blev lurad av ByDzyne-mäklaren. Vi har en grupp på 300 användare som använder ett verktyg som heter Pip Grabber från företaget

  Herson La Riva. SAMER YORDE var personerna som lyckades lura många kunder.

  Mäklaren de rekommenderade var: fxbitcapital.com

  Nu hittar vi mer än 300 användare utan att kunna komma åt MT4.

  Någon som vet, vad kan vi göra för att få tillbaka pengarna?
  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, vi har adressen till ditt kontor på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontor). Tack för att du kommenterar Bydzyne (de är länkade till bluffmäklaren FxBit Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. CARLA svar

  Det här är ett företag som började begära att de skulle förvärva grundarens paket på $5.000 150, vilket är det som gav dig flest royalties för livet som du hade många fördelar när verkligheten var annorlunda. De krävde att du skulle ta in folk och om du inte gjorde det vann du inte, ingen förklarade det för dig, ingen hjälpte dig. Och varje månad krävde de att du betalade en månadsavgift för att dina tjänster skulle vara aktiva $XNUMX och annars skulle du förlora poäng

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej CARLA, det stämmer, det är ett bedrägeri där många fallit, men du kan få tillbaka ditt kapital. För att få pengarna tillbaka prova vår CHAT eller FORMULÄR på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 4. Antonio Garcia svar

  God kväll, hjärtlig hälsning, kolla gärna denna sida.
  https://polycommercial.com
  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, skicka inte pengar, bedragare brukar lägga stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Tack.

 5. Oscar Venegas svar

  Undersök ByDZyNE I ECUADOR HUR LAGLIGT DET ÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Óscar, vi har adressen till ditt kontor på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontor). Tack för att du kommenterar Bydzyne (de är länkade till bluffmäklaren FxBit Capital). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. CHRISTIAN RODRIGUEZ svar

  GOD KVÄLL, KANSKE KAN DEN HÄR INFORMATIONEN HJÄLPA DIG
  ENLIGT SRI DATA
  RUC: 179310377400
  Företagsnamn: BYDZYNE ECUADOR SAS
  Juridiskt ombud: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL med ID: 1708440787

  huvudsaklig ekonomisk verksamhet
  DETALJFÖRSÄLJNING AV NÅGON TYP AV PRODUKT MED POST ELLER INTERNET, INKLUSIVE INTERNETAUKTIONER, KATALOG OCH FRAKT AV PRODUKTER TILL KUNDEN.

  RIKTNING:
  1.- PICHINCHA / QUITO / MARISCAL SUCRE / DIEGO DE ALMAGRO E7-59 OCH LUIS CORDERO
  2.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON OCH DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KONTOR 42A VÅNING: PB

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej CRISTHIAN, tack så mycket igen för din hjälp. Har någon varit närvarande på dessa kontor?

   Hälsningar.

 7. Jules svar

  Bydyzne lovar stora vinster men i verkligheten är det en verksamhet där
  att bara grundarna och de högst upp i pyramiden vinner. han
  Andra användare förlorar pengar och tid.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jules, det är synd att de lyckas lura så många människor, vi har redan fått många klagomål från kunder som inte kan ta ut sina pengar, DE TILLÅTER DET INTE, de håller på att ändra regler och regler för att inte betala men du kan få dina pengar tillbaka, de letar alltid efter att du förlorar dem i operationer som faktiskt aldrig görs med dina pengar, de är gjorda med en demo, det är en pyramidbluff, tack för att du kommenterar ByDzyne.

   Denna mäklare är en SCAM (den är kopplad till FxBit Capital-mäklare, vilket är en annan bluff). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Johana svar

  Om du är i en verksamhet som är relaterad till Bydzyne är det bättre
  att du går därifrån Du kommer inte bara att förlora dina pengar utan du kommer också att förlora dina
  vänner och familj, eftersom företaget uppmuntrar till rekrytering av fler
  människor för att kunna upprätthålla pyramidspelet.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Johana, det är synd att de lyckas lura så många människor, vi har redan fått många klagomål från kunder som inte kan ta ut sina pengar, DE TILLÅTER DET INTE, de håller på att ändra regler och regler för att inte betala men du kan få dina pengar tillbaka, de letar alltid efter att du förlorar dem i operationer som faktiskt aldrig görs med dina pengar, de är gjorda med en demo, det är en pyramidbluff, tack för att du kommenterar ByDzyne.

   Denna mäklare är en SCAM (den är kopplad till FxBit Capital-mäklare, vilket är en annan bluff). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Luis svar

  Finansbolaget Bydzyne har ett mycket negativt rykte och är det
  känner inte till dess läge. Det är viktigt att uppmärksamma andra på dessa
  bedragare och förhindra att fler faller för deras bedrägerier. Investera inte din
  pengar i detta företag!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, det är synd att de lyckas lura så många människor, vi har redan fått många klagomål från kunder som inte kan ta ut sina pengar, DE TILLÅTER DET INTE, de fortsätter att ändra regler och regler för att inte betala men du kan få dina pengar tillbaka, de letar alltid efter att du förlorar dem i operationer som faktiskt aldrig görs med dina pengar, de är gjorda med en demo, det är en pyramidbluff, tack för att du kommenterar ByDzyne.

   Denna mäklare är en SCAM (den är kopplad till FxBit Capital-mäklare, vilket är en annan bluff). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Luis svar

  Det här företaget vill bara att du ska rekrytera fler människor att investera i
  deras upplägg. Om du inte sätter in folk återhämtar du dig inte och du förlorar allt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, det är synd att de lyckas lura så många människor, vi har redan fått många klagomål från kunder som inte kan ta ut sina pengar, DE TILLÅTER DET INTE, de fortsätter att ändra regler och regler för att inte betala men du kan få dina pengar tillbaka, de letar alltid efter att du förlorar dem i operationer som faktiskt aldrig görs med dina pengar, de är gjorda med en demo, det är en pyramidbluff, tack för att du kommenterar ByDzyne.

   Denna mäklare är en SCAM (den är kopplad till FxBit Capital-mäklare, vilket är en annan bluff). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Manuel Cinzo

    Tjuvande råttor

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Manuel, hjälp användare att veta mer om hur allt hände, din förklaring kommer att förhindra fler bedrägerier.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.