Bux mäklare
Kommentarer från ByDzyne I denna avdelning vi analyserar mäklaren Av Dzyne (även kallad bydzyne.es), är ett nätverksmarknadsföringsföretag. Rekommenderas ByDzyne verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ByDzyne ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det ByDzyne ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

✅ Företaget nämner att vara en del av: ByDzyne LTD. ✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte. ✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ByDzyne, vi märkte att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Baskonto, entreprenörskonto och grundarkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto. Grundläggande konto: insättning $389, 10% intäkter, 1 x SMA per månad, 1 OMA per månad, BOS Club (1 månad). Entreprenörskonto: insättning $1.089, 20% intäkter, 1 x SMA per månad, 1 OMA per månad, 1 PES årlig, semester till Mexiko, BOS Club (1 månad). Grundarkonto: insättning $5.089, 20% + 1% intäkter, 1 x månatlig SMA, 2 månatliga OMA, 2 PES årliga, BOS Club (1 månad).
ByDzyne kontotyper
ByDzyne kontotyper
I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek. La plattform att fungera Vad ByDzyne erbjuder är: inte nämnt. Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ByDzyne tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.
Webbplats för ByDzyne
Webbplats för ByDzyne
ByDzyne tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Av Dzyne 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bydzyne.com | bydzyne.com 📞 Telefonnummer: har inte. 📧 E-post: kontakta direkt från chatten på webbplatsen. Du kanske undrar varför vi granskar ByDzyne. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Av Dzyne <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Av Dzyne är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är ett helt olagligt företag som faktiskt inte är registrerat eller reglerat av någon myndighet, det finns mycket nödvändig juridisk information som de inte avslöjar, när de letar efter recensioner om ByDzyne vi hitta bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 lades det ecuadorianska regleringsorganet till Av Dzyne till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️ varningen för april 2022 från den ecuadorianska tillsynsmyndigheten

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
Vad tycker du om ByDzyne? Vad har varit din erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

70 kommentarer om «ByDzyne: Betyg och kommentarer»

 1. mayra svar

  Hej, jag rekommenderar inte detta företag. De säger till dig att du kommer att tjäna bra pengar, men verkligheten är att de bara genererar räkningar som du måste betala. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta. Jag är desperat .

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mayra, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. FERNANDO svar

  Hej, jag gick in för en månad sedan, och jag gav nästan hela paketet på 6000 1220. Jag var inte övertygad och jag kom in i paketet 10 1220. Nästa dag sa de till mig att jag skulle ta med minst 500 personer till en chatt, sa jag dem, men hur som helst, om det inte tog folk, så vann jag inte det, jag gillade det inte, jag blev involverad för att handeln fångade min uppmärksamhet, men de sa till mig att med 1000:n har du redan gått in en gång och de gav dig lektioner, etc. Senare, till att börja, ber de dig om 144 dollar mer som kapital för det, det antas också att klasserna som de ger varje dag är att lära ut hur man säljer på sidan, etc., och klasser är endast till för att lära ut hur man kan få fler människor hur man ska haka på att man ska publicera på nätverk, de säger till dig att du ska publicera på en vecka att du har vunnit XNUMX och att du har fått tillbaka din investering etc så att folk ser och Jag ringde dig och om de ringer dig måste du ge dem kontakten till de som är på toppen som är mer tränade de hittar Argan för att övertyga mig, jag förlorade min väns vänskap för att hon ledde mig till detta bedrägeri, plus varje månad debiterar de dig automatiskt XNUMX som gav mig att du kommer att gå för de sa inte till mig att de kommer att debitera mig och de komma på vad som är att det är tillägg från produktsidan, som är som att betala hyra osv, och så måste jag spärra kortet och ta ut allt jag har över. För att de inte ska fortsätta bedrägeri, vänligen gå inte till dessa möten om de bjuder in dig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej FERNANDO, bra förklaring och bra bidrag av information. Tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. eli svar

  Jag skulle vilja veta om de som köpte paketet på 1000 äntligen åkte på en resa till Mexiko eller inte

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erika, tack så mycket för att du hjälpte till att sprida budskapet om denna bluff. Du hjälper till att rädda många människor.

   Hälsningar.

 4. oscar svar

  Igår, den 28 april, skickade Superintendent of Banks of Ecuador en varning om att ByDzyne inte är behörig att samla in pengar, på det sättet kommer de att gå ut och säga att de inte accepterar pengar, men när de säljer anslutningar som tar emot pengar Bortsett från det varken företaget eller urtavlan har betalat skatt i SRI, min fru gick med för 2 år sedan och det enda de tränade henne att göra var att få in folk, alla som var i Fuxion bytte till IM och nu är de av BD, när BD är klara kommer de att gå till en annan multilevel och de som förlorar är de naiva som låter oss ryckas med av andras checkar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, TACK så mycket för den här nyheten, den är till stor hjälp!!!. Tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Andrea Felicia svar

  Jag vet inte om du känner Sofia Cerón eller Carlos Calderon, jag är från Quito. De berättar underbara saker för mig om den här verksamheten. Det är mer än om jag går in, jag ska på en resa. Hjälp mig om det är sant ?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrea, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Jimmy svar

   Hej Andrea, jag träffade Carlos Calderon, alla var på IM Mastery Academy. Först var allt coolt, men senare, när du inser att det inte är som det verkade, är det redan för sent. mitt råd gå inte in

 6. Alfred svar

  är att de inte ens nämner var de är baserade

  förutom alla klagomål

  de är bedragare vänner, slösa inte pengar med den här typen av företag

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alfredo, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. MAGER svar

  BYDYZYNES FÖRETAG OCH DE SOM JOBBAR ÄR BEDRAGARE DET ÄR EN PYRAMID FALLAR INTE FÖR ATT DE VILL ATT DU TJÄNAR MEN ATT SÄTTA IN MÄNNISKOR OCH LUKA ANDRA MÄNNISKOR JAG MENAR ATT DE FÖRLORAR SINA PENGAR SÅ ATT JAG ALLA KAN TJÄNNA LJÖGER FÖR DIG ATT DESSA SÅ KALLADE LEDARE SÖTER DITT ÖRA FERNANDO RUELES OCH BELEM CHIMBO ÄR ETT PAR SOM JOBBAR SOM MAFIOS OCH ÄNTLIGEN SVARAR DE INTE DINA TELEFONER SÅ DU BEGER DEM INTE OM DINA PENGAR ATT TILLBAKA DINA PENGAR FÅ DEN TILLBAKA.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej FLACO, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. José svar

  Det värsta beslutet de kan fatta är att gå in i detta bluffföretag, även om du vill få tillbaka dina pengar innan de 3 arbetsdagarna du investerat, kommer de inte att ge tillbaka en enda krona. Jag är från Ecuador och det enda jag kan säga är att det är ett företag som säljer rök, inte faller för lögnerna på alla betalda resor, 5-stjärniga hotell, höga månadslöner, inget av det stämmer, det är en till pyramid där du måste sätta folk till detta, skulle du kunna övertyga folk att förlora sina pengar som de får med så mycket uppoffringar?
  Gör inte detta misstag, var inte övertygad om denna stora lögn och bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Danny svar

    Hur kommer jag från Ecuador? Quito, de bjöd in mig till Paseo San Francisco-evenemanget söndagen den 20 mars, och jag gick till det där evenemanget där Gustavo Salinas var med företaget bydzyn. De höll ett föredrag om hur man är säljare och hur att veta hur man driver ett företag. om hur man säljer webbsidor ect.
    Och en delägare i den verksamheten vill att jag ska vara delägare med dem, summan är 1.150 XNUMX att associera med dem och de lånar själva för att kunna gå in. Jag vill ha råd eller en exakt signal om det företaget är lagligt eller vad de säger till mig.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Danny, det är en MLM-BLEDREG, du kommer att förlora dina pengar, du kan söka efter mäklaren på vår hemsida, vi har en recension och många negativa kommentarer.

     Hälsningar.

    • oscar svar

     1.150 300 är inte nödvändiga för att komma in, de människorna vill stjäla från dig, direkt från sidan kan du gå in och det är värt mer än XNUMX USD

  • FER svar

   Vi kan kanske ansluta oss till alla oss som blev lurade för att göra en sit-in och få det här bluffföretaget att se dåligt ut

 9. vanessa svar

  Jag kommer från Ecuador och det här företaget bydzyne är en stor bluff, de målar upp verksamheten på ett sätt som inte bara är pyramidalt, du måste få folk att tjäna medan du inte gör det, du tjänar inte en krona, fall inte in i sin fälla längre kända tjuvar bedragare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vanessa, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. nyckel svar

  Bydzyne SAs Ecuador valle de los chillos sponsorerna hjärntvättar oss genom att få oss att se allt fint tills målet att betala för ett paket är uppnått, och som du kan tjäna genom att sälja webbplatser, i handel, du har en resa till Mexiko för två personer. hotell med de tre gratis måltiderna, ben förstås, man tror att allt det där håller i ett år eftersom det är 1219 XNUMX dollar, efter det börjar de berätta hur det fungerar och att för att vinna måste man ange folk och betala varje månad, och självklart vill du få tillbaka pengarna senare för att veta att det inte är affären man vill ha och där om de vänder dig ryggen vet de ingenting om företaget, de blockerar dig de svarar inte på telefoner eller mejl till partnerna de beter sig superdåligt folk som vet behovet och hur mycket det kostade en att kunna spara de pengarna, de har ingen nåd.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej chave, har du den exakta adressen till var de är? Tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. GISELA PACHECO svar

  Hej, i mitt land har en fantastisk vän (Colombia) erbjudit mig verksamheten. Jag har undersökt och till och med hittat skapandet av ett fiktivt konsultföretag för Bydizene, jag skulle vilja veta hur man larmar många fler människor, det finns många intet ont anande bekanta som tvättade sin hjärna och har lagt tusentals dollar för att de ger otrolig avkastning.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej GISELA, det viktigaste är alltid att göra fakta kända och att alla vet genom hemsidor, forum, sociala nätverk vad dessa bedragare gör. Dessutom, om du har drabbats av bedrägerier bör du lämna in ett klagomål till polisen i ditt land.

   Hälsningar.

 12. erick svar

  Hej, jag heter Erick, jag har ingen erfarenhet av det företaget, men om jag har kunnat se ett par personer som är en del av det på nätverken, och de visar att de tjänat mycket pengar, hur gjorde de lyckas göra det? uthållighet? tillägnande? eftersom vissa går långt och andra ingenting, det är min fråga

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erick, i princip de som säger att de blir miljonärer är från företaget självt och de andra är de som har blivit lurade av dem att tro att pengar faller från himlen. Man måste vara lite mer vaken och inse de tusentals företag som lurar intet ont anande människor som tror på allt de får höra.

   Hälsningar.

 13. Nelson Aviles svar

  TACK FÖR VARNINGEN! JAG HÄNDE PÅ ATT INVESTERA ETT STORT BELOPP OCH JAG KOM NÄR DET HÄR DEN HÄR BYDZYNE-RECENSIONEN, TACK, BLESSINGS VÄNNER

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nelson Aviles, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Martha Cortes svar

  Min fråga är i bydzyne finns det verkligen ett paket på 5000 tusen dollar för att vara en grundare? Och att uppgifterna görs automatiskt? Det är förbjudet att de för några dagar sedan gav oss ett möte med zoom

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marta, Nej, det är inte sant!!!Det är ett pyramidspel, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. simon ferreiro svar

  Killar Jag kunde få tillbaka mitt kapital genom att följa stegen som du markerar ovan, titta

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Simon Ferreiro, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

  • franklin cortez svar

   God morgon, de erbjuder mig, jag har insisterat på att jag ska ange mäklaren att
   Jag har inte gjort det än men jag ser redan de dåliga bluffkommentarerna tack för att du meddelade mig

 16. Olga A. svar

  En tjej Lesly Arcos Minda erbjuder en Bydzyne-franchise på WhatsApp-anställningsnätverk, hon ger bara ett mobilnummer som hon aldrig svarar och skickar ett meddelande för att hålla ett Zoom-möte och lovar att de kommer att tjäna inkomst

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Olga, det är ett pyramidspel, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Laura Jimenez svar

  Jag gjorde min investering med dessa chantas och jag ångrar det, ingenting är vad det verkar vara, jag känner mig lurad

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Laura, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Juan Pablo svar

  Godnatt, igår träffades jag genom zoom med en av "representanterna" för detta företag och hon bjöd in mig imorgon (söndag 23 januari 2022) till ett event (jag kommer inte ihåg vilket hotell det är) så att jag kan se med mina egna ögon och förklara för mig hur deras arbetsprocess är och framgången för alla diamanter och människor som har gått in och som redan tjänar mycket pengar, de visade mig också allt de tjänar, allt som det här företaget ger dem och att det finns 3 nivåer att välja att gå in med dem.

  Är det någon som har en kommentar eller ett förslag?

  gäller

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan Pablo, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Santy svar

  Hej allihop, jag är Santiago från Ecuador, jag berättar min historia för er med Bydzyne Ecuador SAS, min mamma hade en vän som publicerade intäkter på 1000 och några dollar i månaden och det faller min mamma in att fråga henne hur hon tjänar dem , Wlady Pullupaxi bjuder in oss och hans fru Gabriela Logroño som är min sponsor på hennes restaurang och visade oss en PDF-fil om vad Bydzyne handlade om språkkurser, en resa till Mexiko i 7 dagar och att hon kunde sälja webbsidor. att jag kunde sälja mer än 200 produkter i Bos club excited bone betalade vi 1219,63 dollar per natt, nästa dag laddar de ner Bydzyne-plattformen och de börjar att denna produkt har du bara i en månad så sälj webbsidorna snart och om du vill mer tid måste du betala och samma sak med en annan produkt, och om du ville vinna var du tvungen att göra den kommersiella delen av att ange fler människor för att vinna, annars fortsätta att betala och sälja Bos Club-produkterna som verkade superdyra för mig, han berättade för mig att företaget är lagligt i Ecuador, som, som undersöker i Superintendent of Companies, ger makt till Megasolve Soluciones, som är en Mr. Cornello Marchan som inte svarar på telefoner eller e-postmeddelanden, begär en återbetalning den 4:e dagen och de nekade det eftersom jag var tvungen att göra det på 3:e dagen men min sponsor visste ingenting och hjälpte mig inte. nu ångrar jag att jag inte undersökte först och visste hur den plattformen faktiskt fungerade, jag förlorade mina pengar och det finns inga e-postmeddelanden från direktörerna att göra anspråk på. Så snälla låt dig inte luras.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Santy, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Ximena svar

   Hagamos un grupo y exijamos la devolución de nuestro dinero

 20. Carlos svar

  Jag förlorade mitt jobb för att de erbjöd mig tredubbla min lön.
  De tvingar dig inte men de upphetsar dig på kurserna eller utbildningarna, de visar dig pengar, de skryter med resor och lyxiga hem.

  Men det är inte så.
  Du måste sätta in folk och om du gör det tjänar du bara 10 eller 20% av försäljningen, ingen köper dig.
  Du förlorar pengar beroende på hur mycket du sätter in ...
  Full lögn faller inte för detta

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterar ByDzyne. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Jair Melo svar

  Godnatt

  Jag heter Jaír, de har insisterat på att jag ska investera i BDZYNE sedan deras erfarenhet, de rekommenderar mig, tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jaír, vi rekommenderar att du inte lyssnar på dem längre och att du inte investerar något med dem, det slutar med att du förlorar det, de är manipulativa lögnare som försöker lura dig. Seriöst, tro dem inte.

   Hälsningar.

 22. CECILIA svar

  Hej, jag heter Cecilia och hon blev också lurad för mer än 1200 dollar, jag gör förfrågningarna för att göra en civilrättslig stämning i sernac, jag vet inte om det kommer att fungera, det är synd, jag har en grupptvätt där de pratar om så många, vinster att Allt är underbart, jag har en av dem på Instagram där han berättar om sina resor, sina prestationer, jag känner allt som ett hån. om vi kunde gå ihop kunde vi uppnå något

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej CECILIA, tack för att du kommenterar ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Esteban svar

   Cecilia, är du från Chile? Jag lämnar min e-post till dig för att prata med wsp och veta din historia

   • Cindy svar

    Hej Esteban och Cecilia!
    Jag vill också veta om dina erfarenheter.
    tack

 23. José svar

  God dag. Det här är de värsta mäklarna, phonies, de svarar inte ens längre. De är pyramid och de är på reträtt, jävla grisar de slet mig. Återställ dig och dra dig tillbaka så mycket du kan, Gud hjälpa oss. J. Jofré

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Kimberly svar

  De är en PONZI -bluff, jag har inte fått betalt på flera dagar, inga nya kunder kommer in och de behöver inte längre betala, jag visste vad som skulle hända ... !!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Kimberly, tack för att du delar din erfarenhet med ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 25. Raffi O. svar

  Mycket bra,
  Sent insåg jag bedrägeriet, 1000 dollar och vinster på 20% per månad? jjaaa de är rättvisa.
  Vem kan få tillbaka åtminstone det som investerats, berätta hur det har gått. Jag har inte uppnått någonting.

  Jag investerade 1089 dollar, bedragare.
  webbplatsen bydzyne.es fungerar inte. Hur reglerar myndigheterna dessa företag, kan jag inte förstå?
  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafi O, tack för att du kommenterar ByDyzne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Fernando Överste svar

   Hej Rafi. Eller från vilket land kommer du? Kan du lämna ditt kontaktnummer till mig? Samma sak hände mig, jag har inte lyckats återställa investeringen på 1080

 26. Andrea svar

  Juan Carlos, vad hände exakt med dig? Just i eftermiddag hade jag det första mötet genom zoom för att förklara ämnet för mig ... de målar det så bra !! Videor på Instagram när de tjänar pengar .io

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, dessa möten är perfekt utformade så att de kan övertyga alla som anmäler sig, men vad de gör är att ljuga och manipulera, de behåller alltid pengarna, tror inte på dem. Tack för att du delar din erfarenhet med ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Luis eller svar

   Hej Andrea, om du har dragit ut pengar? Jag är inbjuden att investera i bydzyne men jag litar inte mycket på denna typ av finansiell internetverksamhet

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 27. Juan Carlos svar

  Scammers par excellence, de berättade för mig många saker först, de sötade mitt öra, det var för sent när jag insåg att allt var en lögn, nu förlorade jag alla mina pengar och jag har ingen aning om hur jag ska ersätta Det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med ByDzyne. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.