✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ByDzyne är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ByDzyne och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbydzyne.com
???? företagetAv Dzyne, Inc
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 30 december 2018
FöretagstypMultilevel Marketing Company

Företag: ByDzyne ägs av ByDzyne, Inc.

plats: Detta företag är baserat i USA.

Vad är ByDzyne?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ByDzyne är en e-handelsplattform som tillämpar flernivåmarknadsföringsstrategier. De erbjuder automatiserade investeringar

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

ByDzynes webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av ByDzynes webbplats, som är bydzyne.com. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 1 (307) 429-0799

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

* ByDzyne-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi talar om ett oreglerat företag. Vad betyder det? Detta innebär att klienter och alla deras pengar är utan någon form av skydd. Det vill säga, om företaget har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? ByDzyne Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ByDzyne och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget är beläget i USA.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

De erbjuder så hög avkastning att vi tror att de är falska.

De har fördömts av finanstillsynsmyndigheten i Ecuador.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

Det är ett företag som erbjuder automatiserade investeringar, något som anses vara en möjlig bluff, var mycket försiktig.

Varning om ByDzyne:

Det är viktigt att vara försiktig när man överväger deltagande i e-handelsplattformen Av Dzyne. Det har förekommit många farhågor och klagomål online om dess multi-level marketing modell, som har jämförts med pyramidspel. Dessa system innebär ofta betydande finansiella risker för deltagarna, vilket kompensationsstrukturen kan fokusera mer på att ta in nya medlemmar än att sälja faktiska produkter. Innan du åtar dig att Av Dzyne, rekommenderas att noggrant undersöka och överväga de erfarenheter som delas av andra användare för att fatta ett välgrundat beslut och förhindra potentiella negativa ekonomiska konsekvenser.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

Videorecension av ByDzyne

uppdateringar

Nyheter om ByDzyne:

datum Uppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot ByDzyne från finansiell regulator: Superintendentency of Banks (finansiell tillsynsmyndighet i Ecuador).
Oktober
2022
ByDzyne är länkad till FxBit Kapitalett företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET.
Juli 2023Enligt mottagna meddelanden är personer som är länkade till ByDzyne: ”ENLIGT SRI DATA – RUC: 179310377400 – Företagsnamn: BYDZYNE ECUADOR SAS – Juridisk representant: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL med ID: 1708440787 /-adress: /-PITCH MARCIN. SUCRE / DIEGO DE ALMAGRO E1-7 OCH LUIS CORDERO 59.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON OCH DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KONTOR 2A VÅNING: PB.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”1280″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ByDzyne.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ByDzyne

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ByDzyne

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ByDzyne?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ByDzyne?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ByDzyne pålitlig?

Nej. ByDzyne är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) har ingen typ av reglering 2) Företaget har pyramidformiga egenskaper, det nämner så hög avkastning att vi tror att de är falska

Hur får man tillbaka pengar från ByDzyne?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

147 kommentarer om «ByDzyne: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. namn svar

  Rapportera till ByDzyne.com

  Jag vill rapportera företaget ByDzyne.com

  För att samla in pengar med lögner

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, det skulle vara bra om du kunde hjälpa andra framtida offer att inte falla i fällan genom att förklara hur ByDzyne lurade dig och om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *