Annonsera med oss

C1BROKER Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren C1BROKER (Ă€ven kallad c1broker.com), Ă€r en mĂ€klare som erbjuder olika CFD: er och kryptovalutor, investeringstjĂ€nster. Rekommenderas verkligen C1BROKER för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade C1BROKER. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmns inte.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klare nĂ€mner baserat pĂ„: nĂ€mns inte. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av C1BROKER, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konto- eller investeringsplaner.

Plattformarna att fungera som C1BROKER erbjuder Àr: vi tror att C1BROKERs egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som C1BROKER tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

C1BROKER webbplats
C1BROKER webbplats

C1BROKER tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, förklaring av vissa finansiella produkter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om C1BROKER |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: spa.c1broker.com

Telefonnummer: +61 280 466 489 (Australien), +86 10 5219 3499 (Kina), 888 330 6272 (Kina 2), 971 44196578 (Dubai), +41 2 2518 7508 (Genua), +852 300 85 (Hong Kong ), +680 (1) 44 20 3966 (England), +2353 972 3035 (Israel), +0991 52 55 (Mexiko), +41725727 55 11 3230 (San Pablo), 5692 080 822 (Seoul), +1342 27 10 59 (Sydafrika) och 40091 90 (Turkiet)

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ C1BROKER <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att C1BROKER-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den nÀmner inte var den Àr baserad, den nÀmner inte vilket företag den tillhör, nÀr vi letar efter recensioner pÄ C1BROKER vi inte kunde hitta nÄgot, vilket fÄr oss att tro att det Àr Det Àr ett nytt företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Uppdatering mars 2020: mÀklaren C1BROKER Àr relaterad till mÀklaren Private Wealth Management

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om C1BROKER? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

7 kommentarer om «C1BROKER: Betyg och kommentarer»

 1. Rigoberto Lopez svar

  Denna mÀklare tillhör Private Wealth Management (PWM). De Àr bedragare, faller inte i deras klÀder, de tar alla pengar de kan med rent bedrÀgeri och vi betalar det Àr den strategi de anvÀnder, du kan inte ta ut dina pengar, för de mÄste betala skulden. Om du gÄr ner, hotar en viss Samuel Cohen dig, vi har redan dessa bedragare i Guds hÀnder, som tar försörjningen av tusentals mÀnniskor runt om i vÀrlden. De ber dig om din exakta adress, att du skickar pengarna med banköverföringar, eftersom din fullstÀndiga adress gÄr dit.

  Tro dem inte, de skickar till och med ett kontrakt, vilket Àr ett leoninkontrakt, de skriver det och klausulerna Àr bara till förmÄn för dem. De sÀger till dig att de inte kan ta ut dina pengar den första mÄnaden, och analytikern har tagit dig med operationer, att varken lÄter dig ta ut dina pengar, nÀr de luktar, att du vill ta ut, det Àr dÀr i en operation som du godkÀnner , om marknaden gÄr pÄ vandring, denna vÀlutbildade bedragare, istÀllet för att köpa; Det sÀljer och gÄr kort, och det Àr dÀr det ringer dig och sÀger att marknaden spelade mot dem; Men det Àr inte sÄ, allt Àr vÀl planerat, till och med, han har redan en annan av sina handlangare, att arbeta pÄ motsatt sÀtt, i samma tillgÄng, och pÄ det sÀttet stjÀl de dina pengar.

  SE UPP: OM DU FÅR ETT SAMTAL MED NÅGRA NUMMER, SVAR DU INTE, ÄVEN ATT DE NU HAR ETT SOPFISTISKT SYSTEM, KAN DE RINGA DIG, OCH DU SE ATT DET ÄR ETT NATIONELLT SAMTAL, MED SUMMA MÄNGD Siffror frĂ„n ditt land, MEN OM DU lyssnar FRÅN MEXIKANSKA, SPANSKA ELLER EN RÖSTTON, UTLÄNDSK, ÄR DE DENNA BEDRÄGARE, SKAR OMEDELT ATT RINGA OCH SPELA IN NUMMER OCH SVAR INTE NÄR DE RINGAR DIG IGEN. FÅR DIG INTE BÄRBAR AV AMBITION ELLER VÄGLEDNING, DET FINNS INTE LETTLIGA PENGAR, VID DET INTJÄNDES, DE ÄR TAPNA I MINDRE ÄN EN MINUT.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rigoberto, tack för att du delar din erfarenhet med C1BROKER. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 2. Juan Carlos svar

  De Àr en bra mÀklare, jag har arbetat med dem i flera mÄnader, de fick mig att tjÀna mycket pengar, jag mÄste investera med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med C1Broker. Om mÀklaren C1BROKER kan vi sÀga att vi aldrig skulle investera med dem eftersom de inte ens nÀmner var de Àr baserade eller vilket företag de tillhör. Dessutom finns webbplatsen inte ens lÀngre.

   hÀlsningar

 3. angela svar

  Det Àr samma sak som PWM c1broker .com omdirigerar dig till deras sida

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angela, tack för informationen, vi har uppdaterat recensionen pÄ C1BROKER.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *