✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

C1BROKER Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren C1BROKER (även kallad c1broker.com), är en mäklare som erbjuder olika CFD: er och kryptovalutor, investeringstjänster. Rekommenderas verkligen C1BROKER för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade C1BROKER. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av C1BROKER, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konto- eller investeringsplaner.

Plattformarna att fungera som C1BROKER erbjuder är: vi tror att C1BROKERs egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som C1BROKER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

C1BROKER webbplats
C1BROKER webbplats

C1BROKER tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, förklaring av vissa finansiella produkter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om C1BROKER |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: spa.c1broker.com

Telefonnummer: +61 280 466 489 (Australien), +86 10 5219 3499 (Kina), 888 330 6272 (Kina 2), 971 44196578 (Dubai), +41 2 2518 7508 (Genua), +852 300 85 (Hong Kong ), +680 (1) 44 20 3966 (England), +2353 972 3035 (Israel), +0991 52 55 (Mexiko), +41725727 55 11 3230 (San Pablo), 5692 080 822 (Seoul), +1342 27 10 59 (Sydafrika) och 40091 90 (Turkiet)

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på C1BROKER <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att C1BROKER-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter recensioner på C1BROKER vi inte kunde hitta något, vilket får oss att tro att det är Det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering mars 2020: mäklaren C1BROKER är relaterad till mäklaren Private Wealth Management

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om C1BROKER? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «C1BROKER: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 2. Rigoberto Lopez svar

  Denna mäklare tillhör Private Wealth Management (PWM). De är bedragare, faller inte i deras kläder, de tar alla pengar de kan med rent bedrägeri och vi betalar det är den strategi de använder, du kan inte ta ut dina pengar, för de måste betala skulden. Om du går ner, hotar en viss Samuel Cohen dig, vi har redan dessa bedragare i Guds händer, som tar försörjningen av tusentals människor runt om i världen. De ber dig om din exakta adress, att du skickar pengarna med banköverföringar, eftersom din fullständiga adress går dit.

  Tro dem inte, de skickar till och med ett kontrakt, vilket är ett leoninkontrakt, de skriver det och klausulerna är bara till förmån för dem. De säger till dig att de inte kan ta ut dina pengar den första månaden, och analytikern har tagit dig med operationer, att varken låter dig ta ut dina pengar, när de luktar, att du vill ta ut, det är där i en operation som du godkänner , om marknaden går på vandring, denna välutbildade bedragare, istället för att köpa; Det säljer och går kort, och det är där det ringer dig och säger att marknaden spelade mot dem; Men det är inte så, allt är väl planerat, till och med, han har redan en annan av sina handlangare, att arbeta på motsatt sätt, i samma tillgång, och på det sättet stjäl de dina pengar.

  SE UPP: OM DU FÅR ETT SAMTAL MED NÅGRA NUMMER, SVAR DU INTE, ÄVEN ATT DE NU HAR ETT SOPFISTISKT SYSTEM, KAN DE RINGA DIG, OCH DU SE ATT DET ÄR ETT NATIONELLT SAMTAL, MED SUMMA MÄNGD Siffror från ditt land, MEN OM DU lyssnar FRÅN MEXIKANSKA, SPANSKA ELLER EN RÖSTTON, UTLÄNDSK, ÄR DE DENNA BEDRÄGARE, SKAR OMEDELT ATT RINGA OCH SPELA IN NUMMER OCH SVAR INTE NÄR DE RINGAR DIG IGEN. FÅR DIG INTE BÄRBAR AV AMBITION ELLER VÄGLEDNING, DET FINNS INTE LETTLIGA PENGAR, VID DET INTJÄNDES, DE ÄR TAPNA I MINDRE ÄN EN MINUT.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rigoberto, tack för att du delar din erfarenhet med C1BROKER. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 3. Juan Carlos svar

  De är en bra mäklare, jag har arbetat med dem i flera månader, de fick mig att tjäna mycket pengar, jag måste investera med dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med C1Broker. Om mäklaren C1BROKER kan vi säga att vi aldrig skulle investera med dem eftersom de inte ens nämner var de är baserade eller vilket företag de tillhör. Dessutom finns webbplatsen inte ens längre.

   hälsningar

 4. angela svar

  Det är detsamma som PWM c1broker .com omdirigerar dig till deras sida

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angela, tack för informationen, vi har uppdaterat recensionen på C1BROKER.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *