Kommentarer om Capartners

Analys på Capartners

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Partners (kallas även med namnet: capartners.ltd), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Capartners verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Capartners ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Capartners en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Capartners nämner att vara en del av Incandescent Consulting LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Capartners inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Capartners är mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av CapartnersI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Silverkonto: minsta initiala insättning $250.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $1.000.
 • Platin-konto: minsta initiala insättning $10.000.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $5.000.
 • PRO-konto: minsta initiala insättning $100.000.

La plattform att fungera som Capartners använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Capartners tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Capartners hemsida
Capartners hemsida

Capartners tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Partners

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: capartners.ltd | capartners.world
 • 📞 Telefonnummer: +39 (051)042 00 51 | +34(95)112 07 29 | +7(495)109 38 52
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar capartners. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Partners

Avslutningsvis med detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Capartners-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 CNMV läggs till Capartners till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Capartners? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Capartners: utvärdering och kommentarer»

 1. LUZ BORGES svar

  Hej, för 10 månader sedan satte jag in 250 euro hos CAPartners ... och jag kunde aldrig återhämta mig eller något. Jag har ringt numren som de säger att de har på sina sidor och ingenting ... jag skickade ett mail .. utan någon svar, nu ringer de mig och berättar att jag har 21 tusen euro och om jag vill ha pengarna... måste jag sätta in 300 euro mer så att de kan göra överföringen eftersom... företaget jag var med var utan tillstånd, de tog bort sin licens och de hade mitt konto och mina uppgifter och bara om jag satte in de 300 euron kunde de betala ut till mitt konto så att de skulle verifiera att jag är den som har uppgifterna och den som har hållit pengarna... du stycke bedragare, kom igen, jag sa till dem allt annat än snygg... och de ringer mig alltid för att byta från en annan eller så säger de att de är nya Brockert, det kommer att vara möjligt att få tillbaka mina 250 euro, som är mina arbetstimmar.. .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LUZ, tack för att du skriver om Capartners. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Mark Mestre svar

  CNMV har fördömt dem på grund av alla bedrägerier som begåtts

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcos Mestre, tack för att du skriver om Capartners. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. alvaro svar

  Var försiktig, de är inte reglerade, de har ingen reglering, klienter är oskyddade om dessa skurkar inte vill lämna tillbaka kapitalet. Detta hände mig, jag satte in 250 och nu vill de inte låta mig ta ut, som tur är satte jag inte in mer, de är irriterande på telefon de ringer dig hela dagen för att fråga om pengar. Gör det inte. De kommer att lura dig, om du inte tror mig försök bara ta ut dina pengar så ser du att jag inte ljuger, de är professionella tjuvar.

  De är bedragare, de lockar nya kunder med falska nyheter om att Barcelonaspelaren Pique har blivit miljonär med dem,,, var mycket försiktiga eftersom de är lögnare från första stund...

  Nyheten: ”SPECIALRAPPORT: Gerard Piqués senaste investering läcker, förvånar experter och skrämmer storbanker. De vill att JAG GÅR!
  Det finns redan spanjorer som plockar ut miljontals euro från sina hem tack vare denna "gyllene lagun" – men är det lagligt?

  (El Economista) Skandalerna med Gerard Piqué slutar inte, eftersom nya ljud har läckt ut. Ljudet som släpptes återspeglade fotbollsspelarens miljonärsinvestering, som nu på ett enkelt och enkelt sätt berättar för oss hur han skaffar alla sina inkomster på ett sätt som aldrig tidigare skådats i Spanien.

  I onsdags intervjuade Vicente Vallés Gerard Piqué, på "TVE". Piqué uppmuntrade alla spanjorer att utnyttja denna möjlighet att förvandla vem som helst till miljonär på 3 eller 4 månader, innan de stora bankerna definitivt tystade honom.

  Och faktiskt, minuter efter att intervjun avslutats ringde Bank of Spain för att förhindra att intervjun med den spanska fotbollsspelaren och affärsmannen sänds, men det var för sent.

  Detta är exakt vad som hände:

  Programledaren för TVE, Vicente Vallés, bjöd in den spanske fotbollsspelaren Gerard Piqué till programmet så att han kunde dela med sig av sina råd för att öka våra vinster och Gerard Piqué avslöjade en stor hemlighet.

  "Mitt framgångsrecept har alltid varit att gripa nya möjligheter snabbt och utan att tveka. Och just nu är min största vinstgörare ett automatiskt handelsprogram för kryptovalutor som heter Bit ES. Det är den största möjligheten jag någonsin sett att snabbt få en liten förmögenhet. Jag uppmuntrar alla att dra nytta av det innan bankerna sätter på bromsen.”

  Gerard Piqué tog fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar han tjänar genom denna nya program för att tjäna pengar."

  Det sades bland många andra lögner, så att du vet vilken typ av mäklare CAPartners är ... en SCAM SCAM-mäklare. Webbplatsen utger sig för att vara en känd tidning härifrån Spanien. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alvaro, tack för din kommentar om Capartners. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Lydia Pedrosa svar

  Jag vet inte hur jag ska få tillbaka mina pengar. Hjälp!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lydia Pedrosa, tack för din kommentar om Capartners. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.