Annonsera med oss

Kommentarer till CAPEX

I denna avdelning vi kommer att analysera CAPEX-mäklaren, är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen CAPEX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CAPEX ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det CAPEX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: KeyWay Investments Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den regleras av CySEC, som vi inte anser vara en bra reglering, regleringsnumret är 292/16.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CAPEX erbjuder, noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton: det väsentliga kontot, det ursprungliga kontot och signaturkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, måndag till fredag ​​6 till 1, dagliga marknadsöversikter och ekonomisk forskning, pedagogiskt videobibliotek, dedikerad kontoombud två dagar i veckan ...

Ursprungligt konto- Minsta initiala insättning på 5.000 USD, support från 6:1 till XNUMX:XNUMX måndag till fredag, dagliga marknadsöversikter och ekonomisk forskning, pedagogiskt videobibliotek, dedikerad kontorepresentant tre dagar i veckan, öppen tillgång till forskning, handel med speciella förhållanden ...

Signaturkonto- Minsta initiala insättning på 25.000 6 USD, support från 1 till XNUMX måndag till fredag, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, pedagogiskt videobibliotek, dedikerad kontorepresentant tre dagar i veckan, öppen tillgång till forskning, handel med särskilda villkor, central handel och SMS-meddelanden , en-mot-en-möten med kontoombudet ...

CAPEX kontotyper
CAPEX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CAPEX erbjuder är: MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CAPEX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CAPEX webbplats
CAPEX webbplats

 

CAPEX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som CAPEX erbjuder, några live-diagram, ekonomisk kalender, marknadsnyheter (även om det är på engelska), utbildningsvideor (på engelska), handlarens ordlista (även på engelska) , artiklar relaterade till investeringsvärlden ...

 

Utmärkelser - CAPEX Awards

 

Vi noterar att CAPEX nämner ett antal utmärkelser, ”Mer transparent mäklare" (Andra plats), "Bästa operationssalen”(Andra plats) och“Leverantören som växer snabbast”, Av vilka vi inte kunde hitta mer information, tror vi att det här är falska utmärkelser, annars uppmanar vi företrädarna för CAPEX-företaget att ange var vi kan verifiera riktigheten av nämnda utmärkelser. De nämner inte vem som gav utmärkelsen eller någon källa för att verifiera utmärkelsen.

CAPEX-utmärkelser

CAPEX Awards - 2

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CAPEX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: capex.com/es

Telefonnummer: +357 22 000 358 och +357 22 009 029

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade CAPEX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Värdering på CAPEX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CAPEX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: trots att det är en reglerad mäklare är regleringen (enligt vår mening) inte bra (den kommer från Cypern, från CySEC), och den är också en del av den företag än mäklaren CFD Global, en mäklare med ett negativt rykte. Andra uppgifter som väcker vår uppmärksamhet om CAPEX är att den nämner en serie utmärkelser som vi inte kunde verifiera, de verkar vara falska utmärkelser, de nämner också att de har 10 års erfarenhet (här), men vi tror att det också är falskt, eftersom sidan har lite tid i aktivitet.

 

Av dessa skäl tror vi att CAPEX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CAPEX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

58 kommentarer om «CAPEX: Betyg och kommentarer»

 1. Drope svar

  På uppdrag av CAPEX blir jag idag kontaktad från numret +56225831121 av en fru vid namn María, som är en ryss och bor i Chile. Efter flera frågor och svar frågade jag honom om CAPEX -registreringsplatsen och han sa till mig att gå in på företagssidan och han guidade mig till den här adressen: https://sc.capex.com/es/licenses-and-regulations, där det anges att det är reglerat av FSA (Financial Services Industry) på Seychellerna.
  Om vi ​​läser de tidigare recensionerna av denna sida med rekommenderade mäklare där de säger att CAPEX reglerades av Cyperns lagar, är det så att CAPEX stärker sin reglering? eller snarare förbättrar de bluffen?
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Drope, de förbättrar SCAM. Tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX, vi försöker bara ge en röst till kunder som fritt vill uttrycka sin åsikt baserat på deras erfarenhet med denna eller andra mäklare och förhindra att de blir lurade av mäklare som agerar i dålig tro och slutar MED PENGARNA TILL DINA KUNDER.

   Hos den här mäklaren tappar nästan 80% av detaljhandelns investerarkonton pengar när de handlar med CFD: er. Att ha ett sponsoravtal med Juventus garanterar inte att det är en bra mäklare, många mäklare använder denna kommersiella taktik för att locka kunder och är sedan mer aggressiva och ber dessa kunder om pengar för att amortera utgifterna och slutligen förlora allt.

   Dessutom ingår CAPEX i samma företag som CFD Global-mäklaren, en mäklare med ett mycket negativt rykte, det ger oss inte en bra känsla, tvärtom.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du känner dig BEDRÖMD, ger vi dig på vår webbplats möjlighet att få tillbaka hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Ängel svar

  Jag investerade bara med Capex eftersom de övertygade mig per telefon, de övertygade mig, bara 250 USD.
  Någon som heter Cristian ringde till mig när han dog i Bogotá.
  De gav mig det här e-postmeddelandet för att skicka mitt ID [e-postskyddad]
  Telefonen som de ringde från varifrån jag ringde: 525541696968
  Om någon kan skicka mig några kommentarer, skulle jag uppskatta det, de jag just läste skrämde mig.
  De goda kan skickas av sig själva
  tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX, vi försöker bara ge en röst till kunder som fritt vill uttrycka sin åsikt baserat på deras erfarenhet med denna eller andra mäklare och förhindra att de blir lurade av mäklare som GÖR I DÅLIG TRO och slutför att behålla dina kunders pengar.

   Hos den här mäklaren tappar nästan 80% av detaljhandelns investerarkonton pengar när de handlar med CFD: er. Att ha ett sponsoravtal med Juventus garanterar inte att det är en bra mäklare, många mäklare använder denna kommersiella taktik för att locka kunder och är sedan mer aggressiva och ber dessa kunder om pengar för att amortera utgifterna och slutligen förlora allt.

   Dessutom ingår CAPEX i samma företag som CFD Global-mäklaren, en mäklare med ett mycket negativt rykte, det ger oss inte en bra känsla, tvärtom.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du känner dig BEDRÖMD, ger vi dig på vår webbplats möjlighet att få tillbaka hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. TACK svar

  Med min vän förlorade vi mer än 16 tusen dollar med Capex. Vi förstördes men lyckligtvis försökte vi de pengaråtervinningstjänster som du nämner. Vi var tvungna att leverera några papper, men slutligen kunde vi få tillbaka pengarna, åtminstone en stor del. Så jag kom hit för att tacka dig och rekommendera mychargeback.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej TACK, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Agustin, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Att ha ett sponsoravtal med Juventus garanterar inte att det är en bra mäklare, många mäklare använder denna kommersiella taktik för att locka kunder och är sedan mer aggressiva och ber dessa kunder om pengar för att amortera utgiften.
   Dessutom ingår CAPEX i samma företag som CFD Global-mäklaren, en mäklare med ett mycket negativt rykte, det ger oss inte en bra känsla, tvärtom.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du känner dig BEDRÖMD, ger vi dig på vår webbplats möjlighet att få tillbaka hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • cr7 svar

    Vem betalar rekommenderade mäklare ??? För enligt vad jag ser har de registrering hos CNMV och officiell sponsor för Juventus är det uppenbart att cr7 inte kommer att göra oss mer lönsamma om du investerar men ... vilken mäklare rekommenderar du sedan.
    Jag antar att den här sidan från vad jag ser måste finansieras av någon mäklare, vilken rekommenderar du?

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej cr7, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX, vi försöker bara ge en röst till kunder som fritt vill uttrycka sin åsikt baserat på deras erfarenhet med denna eller andra mäklare och förhindra att de blir lurade av mäklare som HANDLAR I DÅLIG TRO och slutför att behålla dina kunders pengar. Hos den här mäklaren tappar nästan 80% av detaljhandelns investerarkonton pengar när de handlar CFD med dem. Att ha ett sponsoravtal med Juventus garanterar inte att det är en bra mäklare, många mäklare använder denna kommersiella taktik för att locka kunder och är sedan mer aggressiva och ber dessa kunder om pengar för att amortera utgifterna och slutligen förlora allt.
     Dessutom ingår CAPEX i samma företag som CFD Global-mäklaren, en mäklare med ett mycket negativt rykte, det ger oss inte en bra känsla, tvärtom.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     Om du känner dig BEDRÖMD, ger vi dig på vår webbplats möjlighet att få tillbaka hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 4. Lizeth svar

  Jag, som bor i Italien, har ringt mig nästan utan att vilja förklara mycket som går igenom 3 personer så att jag skriver in mina uppgifter och registrerar mig hos dem och till sist när jag inte ville ange mina personuppgifter utan att veta väl vilken typ av mäklare var det de sa till mig ok. Vi är inte Moder Teresa uppenbarligen måste vi vinna något, du sätter in 200 € i utbyte, vi lär dig allt om handel, när du vet vad du behöver kan du börja och när du vill väl ... ta ut dina pengar. Till detta sa jag men jag föreställer mig att medan du har de pengarna får du det att fungera, du tjänar på och självklart om jag inte lärde mig eller om jag känner mig trygg. Det är lätt att lämna tillbaka det. Och de skar mig. 😅🤦🏻‍♀️🤣

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Lizeth, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. mar svar

  Jag förlorade vad jag skrev in, de är säljare och väldigt tunga, de vill alltid att du ska gå in mer ... det är det enda som betyder något för dem.
  Hector och Damian för dig.
  När jag förlorade vad jag skrev in och inte ville sätta in mer, slutade jag vara intresserad av dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 6. Jenny svar

  Hej god eftermiddag!! För ett par månader sedan började jag handla med capex
  Jag måste säga att för närvarande har de inte stulit från mig som ivestus, fxgm, winsenfunds etc. etc, mäklaren som jag har för tillfället har inte bett mig att investera mer kapital och är mycket engagerad i min träning ... men du måste alltid titta på

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jenny, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 7. John svar

  De gav mig bara tillbaka mängden av vad jag hade lagt in. Jag menar, inget att säga.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack för dina kommentarer Juan.

   hälsningar

 8. John svar

  God eftermiddag, för jag måste säga att jag är mycket försiktig med dem. Jag har begärt uttag av pengarna och hittills finns inget svar. Jag kommer att fortsätta att rapportera, mycket försiktig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Vad händer när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 9. John svar

  Jag har varit med dem i två dagar och de ger mig inget förtroende. De har redan ringt mig för att öka kapitalet, det gillar jag inte alls. Om de ägnar tiden åt alla vet jag inte vem som arbetar här. Jag fortsätter att ta ut kapitalet, jag berättar hur det går.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Capex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Har du lyckats ta ut ditt kapital?

   hälsningar

 10. jandro svar

  På aktiemarknaden vinner du och förlorar …… Uppenbarligen beror det på aktiemarknaden som ebenholts säger om du har gjort det väldigt nöjd om inte för att vi ser det helt svart. Jag har inte arbetat med den här mäklaren men det har reglering.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jandro, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? När det gäller CAPEX-förordningen har mäklaren två, regler som kommer från Cypern eller Sydafrika, enligt vår åsikt är ingen av dem säkra.

   hälsningar

 11. Ebenholts svar

  Om de har regler i CNMV, som Key way Investments, är det 129. Jag antar att det beror på erfarenheterna från var och en, min har varit bra!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ebony, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Eftersom det antingen reglerar Cypern eller reglerar Saint Vincent och Grenadinerna, har det inte någon reglering av CNMV. enligt vår mening är ingen säker, och av den anledningen rekommenderar vi inte CAPEX.

   hälsningar

 12. ALBERTO svar

  GOD MORGON. EN MYCKET VÄNLIG FLICKA KONTAKTAD MED MIG I PRINCIPET, MEN NÄR Då jag såg att jag gav henne länge (jag berättade för henne att utan att informera mig om dem med min chef skulle jag inte göra något), började han leda i dåliga sätt Några dagar ringde de mig igen men det var en annan person och så upprepade gånger tills jag blockerade sina telefoner.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 13. VGM svar

  Först och främst en charmig reklam som ger dig hans namn och telefonnummer. När du ser att allt går fel och du förlorar dina pengar, dåligt rekommenderat, finns den charmiga reklamen inte och telefonen fungerar inte. De ber dig om mer pengar och du lägger in dem. Rådgivningen är som ett skämt ... eftersom de inte leker med sina pengar, ser du hur pengarna förloras ändå efter några vinster, för de uppmuntrar dig att fortsätta i dåliga beslut. Konsekvensen är normal ... du har positioner i hopp om att något kommer att förändras tills din marginal tar slut. Rådgivning är självmord. Sidan misslyckades och orsakade mig mycket viktiga förluster. Stödet är väldigt dåligt eller null. Jag skulle säga att det de säger till dig är beskattat. Rådgivaren de tilldelar dig är artig men fungerar så att du tappar allt. Lita på mig, ge dina pengar till Afrika. Detta är ett bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej VGM, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 14. HANDEL svar

  FÅ INTE RÅDET, CAPEX = CACA, DU BESTÄLLER ALLA RÄNTEMARKNAD SOM ÄR SÅ ATT DU Tappar ALLA DINA PENGAR, ÅTGÄRDERNA ENDOM DEM FRÅN 5 TILL 7 VERKSAMHETSDAGAR FÖR ATT GÖRA INKOMSTEN I MITT KONTO, VI SKA SE !!! DE MÅSTE GÖRA ÖVERFÖRING AV DET NÄSTA TILL ATT DE TAR HUVUDKAPITALEN ELLER SE ATT DE HAR GÅTT ATT GÖRA ÖVERFÖRINGEN, TILLÄGG TILL DYRA KOMMISSIONER. TELEFONER ATT UNDGÅ 910203653,910203628,910201556,692336281,690055943,692336281,910203668,910602675 REGELMÄSNA INTERESSER I SPANIEN.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej TRADER, tack för att du delar din erfarenhet med CAPEX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 15. jose svar

  god eftermiddag
  Jag har ett konto med capex, innan CFD, jag mår inte bra, men sett vad du har sett har du skrämt mig mycket, en fråga, om i ditt fall de mäklare som regleras av cysec inte ger garantier, kan du ge mig namnet på en mäklare som erbjuder verkliga garantier för sanningen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, ja, sök med en säkrare europeisk tillsynsmyndighet som CNMV, FCA, CONSOB, FINMA ... Sök bara, till exempel i Googles “mäklare reglerad av CNMV”, det finns bokstavligen många alternativ att välja mellan.

   hälsningar

 16. Josep svar

  Jag är uppriktigt rädd för allt jag har läst hittills, jag har nu öppnat ett konto i CAPEX och hittills har allt gått bra och de har varit väldigt snälla.
  Jag har lämnat Investous för att få hjälp av dåligt utbildade människor och de har kommit till mig på grund av deras uppenbara formalitet.
  Jag fortsätter att berätta vad jag bor på den här plattformen ... om jag fortsätter .. för att du verkligen har skrämt mig.
  Hälsningar och tack för att den här kanalen är öppen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Josep, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Vi rekommenderar också försiktighet på grund av kopplingen mellan CAPEX och CFD Global, liksom Cypernförordningen, som enligt vår mening inte är en säker reglering.

   Hälsningar.

 17. cristina svar

  God eftermiddag,
  Ja .. i augusti började jag leta efter information om investeringsplattformar. Så jag visste ingenting om den här världen, och det informerade mig inte mycket .. 🙁 Jag kallade mig själv flera agenter för olika plattformar, inklusive Capex och Olympiamarkets ... och det lämnade mig övertygad ...
  Med Olympiamarkets har jag problem eftersom jag inte kan få tillbaka pengar och mäklarna är väldigt oförskämda.
  När det gäller Capex var de väldigt skonsamma och tillgängliga ... och framför allt arbetar jag bara med investeringarna ... mäklaren informerar mig bara om några positioner som kan tjäna mer. Men till slut ber alla att du investerar mer och mer pengar ...
  Här, om jag har vunnit, men jag har också förluster, men som de säger ... tills du har stängt positionen är det inte en förlust 🙂
  I slutändan vet jag inte vilken som är mer tillförlitlig ... bland dina åsikter, vilken är bättre? Jag tänkte på 500Plus, men jag kan inte hitta den här plattformen på listan ..
  Tack för svar, och om det finns någon annan som investerar i den här plattformen vill jag veta din erfarenhet.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX.

   Hälsningar.

 18. cristina svar

  god morgon
  Jag började arbeta med Capex för en och en halv månad sedan ... Jag måste säga att jag hittills aldrig har haft problem. Det är sant att jag inte heller gjorde något uttag, men detta för att jag inte ville.
  Jag har mycket god uppmärksamhet, mäklaren som följer dig ger oss bra information.
  Men när jag läser dina åsikter kommer jag att vara uppmärksam och för nu lägger jag inte mer pengar på det.
  Tack för att du kommenterade din upplevelse
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Var mycket försiktig eftersom CYSEC-förordningen inte är bra, och även CAPEX är relaterat till en mäklare med fruktansvärt rykte, CFD Global.

   Hälsningar.

 19. EDUARDO svar

  Hej, för några veckor sedan kontaktade de mig från Capex och de övertygade mig om att öppna ett konto med 1,000 XNUMX euro, då ringde en rådgivare mig för att göra vissa rörelser som har visat sig bra, sedan insisterade de på att investera mer pengar för att tjäna mer pengar, som jag har gjort det lite efter lite, sedan frågade jag om uttag och de sa till mig att jag kunde göra ett test när jag ville, ja, jag gjorde det och pengarna kom till kontot.
  Sammanfattningsvis ber de mig att investera mer pengar för att tjäna mer, hittills kan jag säga att jag har vunnit något, att rekommendationerna har varit korrekta men jag vet inte om det är ett trick så att jag investerar mer pengar med dem och då vet jag inte vad som kan hända.
  Det här är min erfarenhet hittills, vad kan du rekommendera mig?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo och tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX, som vi nämnde i recensionen är mäklaren relaterad till CFG Global, en mäklare med ett fruktansvärt rykte, (vi rekommenderar att du läser recensionen) och de har en dålig reglering (enligt vår åsikt), en av Cypern, skulle vi aldrig rekommendera att investera med denna typ av företag som har reglerade mäklare i mycket säkrare länder.

   Hälsningar.

 20. MARIVI_1_2 svar

  DE ÄR DE SAMMA RATTARNA FÖR CFD GLOBAL, NAMNET ÄR BETRÄNGT TILL ATT FORTSÄTTA BEDRÄGNING. JAG HAR Väntat på min pensionering under månaderna. BEDRÄGARE.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej MARIVI, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 21. Javi torres svar

  Hej Carlos, jag ville investera på marknaderna med CAPEX och jag läste din kommentar om priserna som uppfanns och jag började söka på internet och jag hittade detta, så det verkar som om det är sant, jag lämnar det åt dig du kan se det. också forex-awards. com / forex-awards-vinnare /? id = 24841

 22. Carlos Arrabarruena svar

  Förklara alla falska priser som delas ut hahaha MER TRANSPARENT MÄLKARE !! HAHAHAHAHAHAH MIN GUD HAHAHAHAJJA

  en cyprusmäklare den mest transparenta !! JAJAJAJAJA just i CYPRUS !! HA HA HA

  LÖGARE, jag kan också skapa en webbplats med priser som jag själv uppfinner

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, arbetade du med Capex? Kan du berätta om din erfarenhet av CAPEX?

   Hälsningar.

 23. jmanuel svar

  Jag har investerat med dem i 6 månader där analytikern har hjälpt mig mycket att fördubbla mitt kapital.
  Jag gjorde uttag mer än fem gånger och har aldrig haft några problem.
  Enligt min mening är det en mäklare där de hjälper dig och lär dig mycket mer än någon annan.
  min erfarenhet hittills är perfekt

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej jmanuel, men har inte mäklaren arbetat mycket mindre än sex månader? Hur är det möjligt att du har arbetat med dem i 6 månader?

   • jmanuel svar

    Mäklaren var tidigare GLobal cfd, de bytte bara namn, det är därför jag har varit med dem i 6 månader

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej jmanuel, tack för informationen om CAPEX, vi rekommenderar försiktighet eftersom regleringen av detta företag är ganska slapp. Vi rekommenderar att du bara arbetar med mäklare med bättre reglering.

     Hälsningar.

 24. paurgmail svar

  hej, tack för yttrandet om capex ... någon som redan investerat med dem? Vad kan du berätta om dina erfarenheter?

  Jag skulle verkligen förklara det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paurgmail, vi väntar också på fler upplevelser med CAPEX.

   Hälsningar.

 25. Guillermo svar

  Sanningen är att det är en mäklare där de på kort tid jag har varit här har gett mig stor uppmärksamhet och jag har inte haft några problem med uttag. Jag förstår inte denna publikation sanningen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CAPEX ... vad förstår du inte om publikationen?

   Hälsningar.

   • Guillermo svar

    Tja, jag förstår inte att du bekräftar så eftertryckligt att det "enligt din åsikt" inte rekommenderas eftersom de inte har en bra reglering. Cysec är en tillsynsmyndighet inom EU: s rättsliga ram, så de är skyldiga att följa det europeiska MIFID II-direktivet, bortsett från att det sedan några år tillbaka har varit en tillsynsmyndighet som har gett många garantier till investerare. Det är faktiskt en av de regleringsmyndigheter som har flest mäklare i Europa. Det är vad jag inte förstår. En sådan kommentar om Cysec kan bara beteckna två saker. Antingen den överväldigande bristen på kunskap om detta ämne från den här webbplatsens sida, eller dålig tro att vilja vilseleda läsarna att diskreditera en mäklare eller tillsynsmyndighet är konkret.

    hälsningar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Guillermo, regleringen av CySEC enligt vår åsikt är väldigt dålig och vi rekommenderar aldrig att arbeta med mäklare "reglerade" av CySEC, du kan säga att det är säkert eller inte, enligt vår uppfattning och erfarenhet, om kunder har problem med en mäklare reglerad i CySEC, eftersom CySEC praktiskt taget ingenting hjälper klienten (vi kan nämna många fall av bluffmäklare som regleras med CySEC, som till exempel IronFX). Som vi rekommenderar rekommenderar vi att du arbetar med mäklare med bättre reglering för att få större säkerhet.

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *