✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Alpha Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Capital Alpha och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscapital-alpha.co – cfd.capital-alpha.co
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Capital Alpha nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Capital Alpha, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
RÄTTEGÅNG250 €
KLASSIKER1,000 €
GULD (POPULAR)25,000 €
PLATINA100,000 €
VIP500,000 €

Information på webben

Capital Alpha webbplats

Capital Alpha ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, ordlista, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Alpha Capital Slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Capital Alpha.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Capital Alpha:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Capital Alpha-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
September 2023Klagomål mot Capital Alpha från CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Alpha Capital? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Capital Alpha.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Alpha Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Alpha Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Capital Alpha?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Capital Alpha en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Capital Alpha är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Capital Alpha pålitlig?

Nej. Capital Alpha är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Alpha Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capital Alpha?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är Alpha Capital en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Josep svar

  Om du har investerat dessa pengar är jag ledsen att berätta att du redan har förlorat dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Josep, tyvärr har du rätt, men det går att få tillbaka via vår chatt, hör av dig så att de kan ringa dig och utvärdera ditt ärende, låt dem inte behålla dina pengar.

   Hälsningar.

 2. Ivan svar

  Om det är en bluff, så har jag åtminstone insett att det är genom att satsa de första €250, nu fortsätter de att ringa mig olika nummer, de vill ha mer, naturligtvis, de gillade de lätta pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ivan, tack för att du skriver om Capital Alpha. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. FM svar

  Hej alla.

  Jag måste påpeka att om du söker efter Alpha Capital på internet så finns det många som grupp, partners, uk, etc, etc...
  Jag syftar här på den som har lurat mig, SPECIFIKT:

  Alpha Capital Partners LLP. reg: OC324895.
  https://cfd.capital-alpha.co
  [e-postskyddad]
  Nicolas Bernard

  Den 06 augusti 2023 hittade jag reklam på internet om hur man investerar och skaffar extra inkomst. Jag kontaktade dem, som var företaget Alpha Capital Partners LLP, genom en person som heter "Nicolas Bernard" och de öppnade ett konto åt mig på deras investeringsplattform. De bad mig att sätta in 250 euro för att starta och aktivera kontot, men senare bad de mig om fler och fler belopp. Efter några dagar bad de mig att öppna ett lån för att öka investeringsbeloppet och därmed förbättra vinsten, men logiskt sett blev allt värre. Till slut stängde jag mina förlorande positioner och lämnade kontot utan investeringar, men för att få tillbaka alla pengar jag hade på kontot var jag tvungen att betala 20% av beloppet som skulle dras till GOV.UK (hmrc) i BTC BITCOINS och de gav mig deadline att om jag inte betalade inom en vecka skulle de höja beloppet med %. Rent logiskt vägrade jag att göra det och de blockerade pengarna jag hade på mitt mäklarkonto, utan att få dem förrän jag satte in mer pengar. Efteråt anmälde jag det till den nationella polisen och de sa till mig att DET VAR EN BLÄFF OCH DET FINNS REDAN KLAGOMÅL OM SAMMA FALL I SPANIEN.

  Jag måste påpeka att allt verkade bra, personen (handlaren) som gav mig råd kontaktade mig varje dag, och han berättade och förklarade hur marknaden gick och han öppnade verksamhet för mig och jag kunde se sådana operationer och hur graferna var och allt fungerade som en Normal mäklare, är webbplatsen mycket framgångsrik. Det började fånga min uppmärksamhet att allt var väldigt ogenomskinligt, det fanns knappt någon information på internet, från hemsidan, från mäklaren, och personen som gav mig råd var väldigt artig och normal. Jag letade efter honom på sociala nätverk och på internet och jag kunde inte hitta något om honom eller mäklaren. Jag hade många typer av Alpha-kapital såsom group, uk, sl, etc... men det fanns ingenting om Partners LLP och han berättade var hans företag hade revisionerna, men det visade sig vara från ett företag med bara 2 arbetare och löjliga ekonomiska siffror. Från början fångade förlängningen av Alpha Capital Broker-plattformen min uppmärksamhet (https://cfd.capital-alpha.co) tydligen vara i Colombia. Jag frågade handlaren och han sa till mig att han inte visste och att webbhotellet idag kunde vara var som helst. Så jag ägnade inte så mycket uppmärksamhet åt det. Dessutom skickade personen som agerade som handlare sitt amerikanska pass till mig från USA för att vinna mitt förtroende, men jag antar att det var falskt. Till handlaren som fortsätter att svara mig på WhatsApp som om han inte visste det eller tog någon notis. Jag har också lämnat in ett klagomål till GOV.UK hmrc och även till UK Action fraud UK Police. Än idag finns mina pengar kvar, jag vet inte var.

  VÄNLIGEN INVESTERA INTE HÄR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FM, tack för att du skriver om Capital Alpha. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Lurad svar

  De erbjuder samma sak som alla mäklare som slutar med att lura dig, hög avkastning och när de redan har jagat dig för att du har investerat en bra summa pengar är du förlorad, de kommer aldrig att returnera dem till dig!!! De är tjuvar som först talar snällt till dig, men med avsikten att stjäla allt!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Swindled, tack för att du skrev om Capital Alpha. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Joseph Edward F. svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Eduardo F., tack för att du skrev om Capital Alpha. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. PETER FC svar

  God morgon. Jag har börjat arbeta med denna webbplats capital-alpha .co/Home.html och jag vet inte om dess tillförlitlighet, vet du något om dem? De erbjuder mig att göra operationer med pengarna som jag har angett (5.250 250 €) och de ger lite lönsamhet, börja med 5.000 € och skicka dem sedan 3 1.700 € de gav mig en lönsamhet i 1 operationer på nästan 10 200 €, de har en hävstång på 7.650:XNUMX, de sa till mig hur mycket jag skulle vilja återhämta mig och jag sa till dem att jag inte ville få tillbaka något som jag lämnade på kontot, de insisterade och de satte in €XNUMX, jag har €XNUMX XNUMX med dem , Jag har inte bett dem att dra tillbaka det, men jag vet inte om jag gör bra att lita på dem. Vad kan du ta reda på om dem? TACK.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PEDRO, tack för att du skrev om Capital Alpha. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.